Peki palates ve yogurt diyetini daha once yaptinizmi? 've nasil yapiliyor?BAŞLANGIÇ: 63,00
1.GÜN : 62.800
2.GÜN : 62.300
3.GÜN : 61.800
4.GÜN : 61.700
5.GÜN : 61.200
6.GÜN : 61.00
7.GÜN : 60.900
7 günde 2.100 kg olarak bitirdim arkadaşlar sizlere kolay gelsin
ben dün 1 gün kendime mola verdim bugün itibari ile patates ve yoğurta başlıyorum 3 günlük
bakalım ne olacak. Sakın bırakmayın 7 gün sonunda inanılmaz derecede vücudunuzda hafiflik hissediyorsunuz . Ben daha önce yaptığımda 4 ile 5 vermiş idim ama o zaman çok kilolu idim. şimdi vermem gereken 8 kilo var o yüzden 2 kilo gitti moralim de bozulmadı fazla kilo vermesi gerekenler fazla veriyor. Bu diyet aynı zamanda biz bayanlar için çok iyi çorbanın içindeki malzemelerin hepside yararlı. Kış bitmeden 1 kere daha yapacağım bu çorba diyetini detoks amaçlı. Kendinize iyi bakın hoşçakalınız
Merhaba narlekesi süheyla hanım numarasını rica etsem çok acilarkadaşlar şuan çorbam pişiyor daha öncede yaptım ama dayanamadım tadına.Bu sefer kararlıyım yaın başlayanlar var mı?
Teşekkür ederim en kısa zamanda denicemben 5 soğan 3 domates orta boy lahana 1 demet maydonoz 1 demet dere otu koyuyorum üstüne kadar da su . piştikten sonra blenderdan geçiriyorum. kereviz sapıda çok faydalı fakat ben ölsem yiyemiyorum kereviz o yüzden tercih etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?