Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ya bişey sorcam benim çorbam bittide tekrar yapmaya gözüm kesmedi tadından kokusundan filan değil
2 kere blendırdan çekmeme rağmen hala kıl gibi lahana damarları geliyo ağzıma tiksindim
ona nasıl bir çözüm üretiyorsunuz
hem öyle kart bi lahanada değil minicik lahanaydı yaptığım
blendırdan çekme ben çekmeden yiyorum.

ya bişey sorcam benim çorbam bittide tekrar yapmaya gözüm kesmedi tadından kokusundan filan değil
2 kere blendırdan çekmeme rağmen hala kıl gibi lahana damarları geliyo ağzıma tiksindim
ona nasıl bir çözüm üretiyorsunuz
hem öyle kart bi lahanada değil minicik lahanaydı yaptığım
düdüklüde 40 dakika pişiriyorum ben..blenderdan geçirince pürüzsüz oluyor..pişirme süresini uzatabilirsin,,

düdüklüde 40 dakika pişiriyorum ben..blenderdan geçirince pürüzsüz oluyor..pişirme süresini uzatabilirsin,,
cnm iyi oldu yazdığın rica etsem benin düdüklü ile ilgili konuma bakabilirmisin kafama takılan sorular varda
2. sayfaya birde ben ilk önce harlı ateşte havası açık ayarda pişiriyorum sonra buhar çıkınca pişirme ayarına alıp havası çıkınca kapatıyorum.ama pişmemiş oluyor.acaba yanlış bişeymi yapıyorum? birde hava çıkmadan direk pişirme ayarında açsam bişey olurmuki ? http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duduklu-tencere-sorunu.805791/page-2

cnm iyi oldu yazdığın rica etsem benin düdüklü ile ilgili konuma bakabilirmisin kafama takılan sorular varda
2. sayfaya birde ben ilk önce harlı ateşte havası açık ayarda pişiriyorum sonra buhar çıkınca pişirme ayarına alıp havası çıkınca kapatıyorum.ama pişmemiş oluyor.acaba yanlış bişeymi yapıyorum? birde hava çıkmadan direk pişirme ayarında açsam bişey olurmuki ? http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duduklu-tencere-sorunu.805791/page-2
ben eski düdüklümle yapıyorum,seninkine benzeri kullanmadım hiç..buhar çıkışı olduktan sonra ocağı kısıp buhar çıkışını önlüyorsun dimi?ondan sonra pişirme süresi başlıyor..bu yeni düdüklüler kısa sürede pşiriyor ama lezzetli olmuyor eski tipler kadar..ben sevemedim..25 dk pişirip kapat ve 15-20 dakika sonra buhar çıkmış olur o zaman açıp blenderdan geçirebilirsin..bi dene bakalım..valla ben blenderdan geçirilmemiş halini içemem..kocaman kocaman doğruyorum çünkü..

Kızlar yardım edin ben bugun çorba yapamicam yarın çorba siz gecicek ama o kadar ugrastim bırakmak istemiyorum sizce ne yapayım?

Kızlar yardım edin ben bugun çorba yapamicam yarın çorba siz gecicek ama o kadar ugrastim bırakmak istemiyorum sizce ne yapayım?
Protein ağırlıklı beslen yarın,yumurta ...yoğurt ve ızgara balıkla günü geçirebilirsin..yada lapa günü yapabilirsin..

cokkkk zor ama ya yemekler etrafta donerken..... sinir oldum ama zayıflama sevdasına nerden dustum arkadas....

ben eski düdüklümle yapıyorum,seninkine benzeri kullanmadım hiç..buhar çıkışı olduktan sonra ocağı kısıp buhar çıkışını önlüyorsun dimi?ondan sonra pişirme süresi başlıyor..bu yeni düdüklüler kısa sürede pşiriyor ama lezzetli olmuyor eski tipler kadar..ben sevemedim..25 dk pişirip kapat ve 15-20 dakika sonra buhar çıkmış olur o zaman açıp blenderdan geçirebilirsin..bi dene bakalım..valla ben blenderdan geçirilmemiş halini içemem..kocaman kocaman doğruyorum çünkü..
buhar çıkışı başlayunca evet ocağı kısıyorum ve pişirme ayarına alıyorum ama
kısa sürede yemek pişmeden yine buhar çıkışı başlıyor
örneğin yemek 40 dk da pişcekse 15 dk da tekrar buhar çıkışı oluyor
buhar çıkışı varken pişirmeye devam edemem dimi?

bende 3 gün yaptım çorbam bitti çünkü sonraki günleri hafif geçir yine lifli bir besinle
ben mesela dün kabak yemeği yaptım yoğurtlu yedim

bu arada kızlar başlangıç 83.1
3 gün yaptım sonuç 81.9
giden 1200
az filan demeyin çünkü
ben yaklaşık 2 aydır dietteyim
giden ödem veya kas değil yağ :KK8:

buhar çıkışı başlayunca evet ocağı kısıyorum ve pişirme ayarına alıyorum ama
kısa sürede yemek pişmeden yine buhar çıkışı başlıyor
örneğin yemek 40 dk da pişcekse 15 dk da tekrar buhar çıkışı oluyor
buhar çıkışı varken pişirmeye devam edemem dimi?
Olur öyle buhar çıkışları..sen pişirmeye devam et.,,içerde biriken fazla buharı dışarı atıyor o :)

bu arada kızlar başlangıç 83.1
3 gün yaptım sonuç 81.9
giden 1200
az filan demeyin çünkü
ben yaklaşık 2 aydır dietteyim
giden ödem veya kas değil yağ :KK8:
Az olur mu 1200.. Gayet iyi..normalde haftada verilmesi gereken miktar 1 kilo..

Back
X