Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blendırdan çekme ben çekmeden yiyorum.ya bişey sorcam benim çorbam bittide tekrar yapmaya gözüm kesmedi tadından kokusundan filan değil
2 kere blendırdan çekmeme rağmen hala kıl gibi lahana damarları geliyo ağzıma tiksindim
ona nasıl bir çözüm üretiyorsunuz
hem öyle kart bi lahanada değil minicik lahanaydı yaptığım
çekmeden hiç yiyememki yada kapuska gibi mi yapsam acaba öyle olurmukiblendırdan çekme ben çekmeden yiyorum.
düdüklüde 40 dakika pişiriyorum ben..blenderdan geçirince pürüzsüz oluyor..pişirme süresini uzatabilirsin,,ya bişey sorcam benim çorbam bittide tekrar yapmaya gözüm kesmedi tadından kokusundan filan değil
2 kere blendırdan çekmeme rağmen hala kıl gibi lahana damarları geliyo ağzıma tiksindim
ona nasıl bir çözüm üretiyorsunuz
hem öyle kart bi lahanada değil minicik lahanaydı yaptığım
cnm iyi oldu yazdığın rica etsem benin düdüklü ile ilgili konuma bakabilirmisin kafama takılan sorular vardadüdüklüde 40 dakika pişiriyorum ben..blenderdan geçirince pürüzsüz oluyor..pişirme süresini uzatabilirsin,,
ben eski düdüklümle yapıyorum,seninkine benzeri kullanmadım hiç..buhar çıkışı olduktan sonra ocağı kısıp buhar çıkışını önlüyorsun dimi?ondan sonra pişirme süresi başlıyor..bu yeni düdüklüler kısa sürede pşiriyor ama lezzetli olmuyor eski tipler kadar..ben sevemedim..25 dk pişirip kapat ve 15-20 dakika sonra buhar çıkmış olur o zaman açıp blenderdan geçirebilirsin..bi dene bakalım..valla ben blenderdan geçirilmemiş halini içemem..kocaman kocaman doğruyorum çünkü..cnm iyi oldu yazdığın rica etsem benin düdüklü ile ilgili konuma bakabilirmisin kafama takılan sorular varda
2. sayfaya birde ben ilk önce harlı ateşte havası açık ayarda pişiriyorum sonra buhar çıkınca pişirme ayarına alıp havası çıkınca kapatıyorum.ama pişmemiş oluyor.acaba yanlış bişeymi yapıyorum? birde hava çıkmadan direk pişirme ayarında açsam bişey olurmuki ? http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/duduklu-tencere-sorunu.805791/page-2
Protein ağırlıklı beslen yarın,yumurta ...yoğurt ve ızgara balıkla günü geçirebilirsin..yada lapa günü yapabilirsin..Kızlar yardım edin ben bugun çorba yapamicam yarın çorba siz gecicek ama o kadar ugrastim bırakmak istemiyorum sizce ne yapayım?
Sebze ağırlıklı yesem olmaz mı ? Çünkü çalışıyorum bunuda yapmam zorProtein ağırlıklı beslen yarın,yumurta ...yoğurt ve ızgara balıkla günü geçirebilirsin..yada lapa günü yapabilirsin..
olur tabi neden olmasın..yarın kaldığın günden devamSebze ağırlıklı yesem olmaz mı ? Çünkü çalışıyorum bunuda yapmam zor
buhar çıkışı başlayunca evet ocağı kısıyorum ve pişirme ayarına alıyorum amaben eski düdüklümle yapıyorum,seninkine benzeri kullanmadım hiç..buhar çıkışı olduktan sonra ocağı kısıp buhar çıkışını önlüyorsun dimi?ondan sonra pişirme süresi başlıyor..bu yeni düdüklüler kısa sürede pşiriyor ama lezzetli olmuyor eski tipler kadar..ben sevemedim..25 dk pişirip kapat ve 15-20 dakika sonra buhar çıkmış olur o zaman açıp blenderdan geçirebilirsin..bi dene bakalım..valla ben blenderdan geçirilmemiş halini içemem..kocaman kocaman doğruyorum çünkü..
bende 3 gün yaptım çorbam bitti çünkü sonraki günleri hafif geçir yine lifli bir besinleKızlar yardım edin ben bugun çorba yapamicam yarın çorba siz gecicek ama o kadar ugrastim bırakmak istemiyorum sizce ne yapayım?
Olur öyle buhar çıkışları..sen pişirmeye devam et.,,içerde biriken fazla buharı dışarı atıyor o :)buhar çıkışı başlayunca evet ocağı kısıyorum ve pişirme ayarına alıyorum ama
kısa sürede yemek pişmeden yine buhar çıkışı başlıyor
örneğin yemek 40 dk da pişcekse 15 dk da tekrar buhar çıkışı oluyor
buhar çıkışı varken pişirmeye devam edemem dimi?
Az olur mu 1200.. Gayet iyi..normalde haftada verilmesi gereken miktar 1 kilo..bu arada kızlar başlangıç 83.1
3 gün yaptım sonuç 81.9
giden 1200
az filan demeyin çünkü
ben yaklaşık 2 aydır dietteyim
giden ödem veya kas değil yağ![]()
patlamaz yaniOlur öyle buhar çıkışları..sen pişirmeye devam et.,,içerde biriken fazla buharı dışarı atıyor o :)
gerçektenmi ben hep 3-5 kilo verenler var diye az zannettimAz olur mu 1200.. Gayet iyi..normalde haftada verilmesi gereken miktar 1 kilo..
Ilahi Yaaa patlamaz altı Kısık olacak onâ dikkat et birde kapattıktân 20 dk sonra falan kapağını açpatlamaz yani
Çok kilolu olup diyete yeni Başlayan birisi verebilir oda sudur zaten,,bize haftada 1,5-2 kilo yeter..gerçektenmi ben hep 3-5 kilo verenler var diye az zannettim