Lahana yağı ile 4 beden incelme

merhaba cnm.Ben senin yazdıklarından sonra lahana yağını kullanmaya karar verdim.Ben varım spora her zamankaydirigubbakcemile5

yok canım orda kalmıyorum.sen orada mı kaldın yoksa ünv de okurken? peki arkadaşın lahana yağını bulabilmişmi?

:)
evet canım bizimde alt katımız tümden spor salonuydu ve yürüme bantı geneldi hep bozuktu :)))
2001-2005arası :)
özledim ankrayı,,,
daha demedim canım yarın söylicem o da öğrenci ,,rahatsız etmek istemedim
meciti istiorum :))

canım sen de bu azim varken o mecit in sein olmaması imkansız:) :roflol:

icabında ankaraya gelir yine alırım işe başlamadan az daha gitsin karnım midem süper olcak o zaman
1ayım var

cnm çok teşekür ediyorum
peki faydasını gören arkdaşlar varmi
bu yağ işe yararmı bendede göbüş var
iki sezeryan olunca göbüş kaldı şimdi eritmek için yolar aryorum

topiğin anası olarak ben gördüğüm faydayı yazayım :roflol:
lahana yağı sürüp, günde 4o dk spor ile 27. gün sonunda belim 82cm.den 72 cm.e düştü :lepi:

ben memnunum canım.Özellikle yağı sürdükten sonra öle boşboş oturmayayım die spor yapıyorm ve eriyorum:) hani para verdim boşa gitmesin die düşünsen bile bu sayede inceliyosun:)

hcr cim 27 günde sonra bıraktınmı yoksa lahana yağı kullanmayı halen devam ediyomusun kısa zamanda verdiğin kilolar geri dönmüyormuş sende de umarım böyle olmuştur bilgi verirsen iiii olur bacııma.s.

yok canım ama ölçtüğüm için söyledim hani elimizde bilgi olsun diye
ben 3-4 ay gibi bir sürede 13 kilo verdim, yani yavaş yavaş verdim
2-3 kilo kadar geri aldım, o da deli gibi abur cubur, yağlı şeyler yediğim için oldu, yani benim hatam
bu hafta yeniden başlayacağım lahana yağı ile spor yapmaya

hacercim eğer o aldığın kiloyu hemen diyet ve spor yaparsan kolayca verirsin canım çünkü onlar oturmuş kilolar diil.Ben de lahana yağımı sürdüm spor yaptım.güzel bi spordan sonra ılık bir duş gibisi yk::):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…