Lahana yağı ile 4 beden incelme

inş kolayca gider hatta fazlası gider canım.ınsan bi kere spora başladı mı yapmayınca rahatsız oluyor.Ben çok alıştım valla..

canım ben yağı netten mucize bitkiden sipariş verdim süüüüüüüpppeeeer zira yagı sürüp sreçledim bir saat olmada daha bide baktım su gibi ter hani şu nadidenin hapını kullandıgı marka varya cabbagepov harbi süper bişi 25 tl birde ptt kargoyla geldi nedense kargo ücreti ödemedim ilk günüm ama tecrübelerime dayanarak sölüyorum kesinlikle tavsiye ederim tabi orjinal olcak çok koyu kıvamı var bu yagın ve öok ilginç hiç kokmuyorklava:klava:klava::enbuyukkk::enbuyukkk::dance::dance::dance:http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/dance.gif

hadi hayılı olsun senin lahana maceranda.Ben spor yapmadan kesinlikle terlemiyoruum yaa bide bu streç dayanmıyo napcazz yaa

veveya cım ve bütün kızlar benim bir tavsiyem olucak inşallah reklama girmez hani bim marketler var orada kendi ürünü olan bi streç film var baya kalın ve 1buçuk lira yani ucuz valla ben hep pnu kullanıyorum çokta memnunum daha birkez olsun yırtılmadı bime gidin bi görün zaten genelde kendi markalarını satıyolar

hmm lopezi protex var ben de onu kullanıyorum ama çabuk bittiği için canım sıkılıyor.. ben de şimdi lahana yağımı sürdüm spor yapıcam.Geçenlerde m sweat almıştım keşke large alsaydım die baya üzülmüştüm benim nereme m:) olmamıştı değiştirememiştim de bgn denedim kızlar fıstık gibi olduuu

annaammm 2 gün uğramadım canlanmış burası yaaaa:) benimde bu 4.günüm ama bende dahakıpırdama yok:) gerçi ben streç film ile sarmadım , böle sünger gibi naylon gibi bişiyden kısa taytım vardı sporda ter atmak için kullanıyodum onu giydim terleme çççoooooookkkk az oldu belkide ondan daha bi sonuç alamadım bilemiyorum.. bide ben şuan bacakta kullanıyorum kalça altı ve dize kadar orlarda biraz fazla bende yani orantısız inşallah gider yaaa..

beimde üst kollarım löbür lömbürr işe yararmıki yaa
geçen bi kısa kollu bady gydim anamm pişman oldum valla
sıyrılıyo yukarı dıgru badinin kolları girençti benneyaptımki[/QUOTE]

selam cnm.Sen de kollarına lahana yağını sürmeyi deneyebilirsinbide dambıllarla çalışmak inan çok faydalı.Kaslı görünecekşekilde değil de sıkılaştıracak kadar düzenli çalışırsan farkı görüceksin.

kızlar bende aksu vitalin lahana yağını bulabildim nacak mecitefendibulamadım aksu vitalde güvenilir marka olduğu için aldım bacaklarım vücuduma göre daha kalın olduğu için şimdillik bacaklarımda kullanıyorum ama çok terlettiğinide söyleyemem aranızda aksuvital kullanan varmı acaba kullanıp fayda gören varsa yazıversin bizahmet:uhm:

lopezi benim yağın markası talya.. ya ben normaldede pek terlemiyorum.. dün poşetle sardım birazterleme oldu ama çok az yani nemlendi diyebilirim.. ama spor yapmadım açıkçası.. ama pets etmeyeceğim kızlar:)

Benimkinin markası mecitefendi canım.Bide ben haftada 6 gün sürüyorum kollarıma,bacaklarıma ve karnıma ama çok az azalmış.SAnırsan 2 ay yeticek bana.Sonra da yosun yağı alıcam bakalımonunda yağı eritme özelliği varmış.

ben de karnımı çöp poşetiyle sarıyorum ama stre mi o mu daha ekonomik olur bilemedim sarılcak çok yer olduğundan dayanmıyoo!! bide bence sporsuz terlemeyle lahanayı deri emer ama çok inceltici olduğunu düşünmüyorum. Öle terlemeyle kilolar gitse yazın kimsede kilo kalmazdı.

slm kızlar ben 6 sene önce çöp poşetlerini vücuduma giyip günde sekiz km hızlı tempo yürüyüş ve yavaş tempo koşu ile 5 günde 4kilo vermiştim evvet o yüzden çöp poşetlerini bende size tavsiye ederim bende lahana yağına devam ediyorum spor yapmasamda terliyorum Allaha şükür inşallah fayda etcek buna önce inanmak lazım bencekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/620322ry1.gif

kızlar bende birkaç gündür streçle yapıyodum terletmiyodu dün akşam streçi sardıktan sonra poşet sarıp bantladım gayet iyi terletti streç yeterli değil anlaşılan

ben de 2 gündür kullanıyorum lahana yağını (sürüp streçleyip, üstüne külotlu çorap giyip üstüne esortman giyiyorum,spor yapıyorum, aşırı terliyorum) burda okuduklarımdan sonra içime kurt düştü ama ya sahteyse lahana yağım diye :çok üzgünüm: talya kullanıyorum ben, renksiz ve kokusu çok hafif. talya kullanan arkadaşlar sizinkiler de böyle mi acaba :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…