Lahana yağı ile 4 beden incelme

bende talya kullanıyorum arkadaşım.. sterçledim üstüne tayt giydim felan ama yine terleme yok bende ya.. benikide renksiz kokusu hafif evet ama lahanadan çok turşu gibi kokuyo sanki bende 1 haftadır kullanıyorum ama şuan hiç ineclme yok yaaaa offfffffffffffff

arzu peri teşekkürler canım cevap için Şeniz
lahana yağı zaten tek başına incelten birşey değil de, sporla birlikte inceltmeye yardım eden ve selülitü azaltan birşey diye biliyorum ben. sürüp oturmak olmaz tabiki yerimseniben sürüp nivea cdsi yada tuğba özayın cdsini yapıyorum ben, aşırı terliyorum ve görünüş olarak vucut hatlarımda düzelme var sanki hihoyyyt

ben de lahana yağını sürdükten sonra en az 1 saat spor yapıyorum ve belimde inanılmaz bir incelme var ve karnım çook küçüldü.25 gündür bu duruma geldiyse vücudum yaza kadar naler olur tahmin edemiyorummmdelikafadulden

bende alcam lahana yagı önümüzdeki zamanlarda..
ya kızlar dediniz ya nivea ya da tugba özay n cd sni yapıyorum die aldınız mı netten mi indirdiniz
netten indirdyseniz bana da yollarmısınız linki özel msjla

Spor Görsel Paylaşım - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

malibu burda tuğba özay da nivea da vardı ama kaldırmışlar :S paylaşım programlarından arama yapabilirsin. yada google a falan yaz çıkar herhalde :/
ben hep nivea yapıyordum ama hep aynı hareketler çok sıkıcı gelmeye başladı, tuğbanınkini indirdim. niveadan çok daha zor hareketler var, niveada hiçbir hareketten bir yerimin yandığını hissetmedim ben, tuğbada özellikle kalça hareketlerinde nası yanıyo kalçam :S bide daha eğlenceli hareketler var tuğbada, niveada çok klasik hareketler.

video paylaşımları yasak olduğu için adresler kaldırıldı,
ancak internetten arama yaptığınızda karşınıza çıkar siz yeter ki araştırın yerimseniben

tşk ederm cnmm :)) Şeniz

meraba kızlar bende yeni üyeyim başından beri bütün yazıları okudum hemen alıcam bende lahana yağını
zaten 6 aydır spor we plates yapıyorum benimde sadece göbek problemim war we tabiki selülit bakalım inş. faydası olur bende sizinle paylaşıcam. hihoyyyt

papatya _83 mrb doğumun nasıldı senin normalmi? sezeryanmi? biraz ii diyosunda göbeğin için ben sezeryan oldum 4 yıldr uğraşıyorum göbek we mideyle bitürlü gitmiyo sezeryande çünki kesik olduğu için hücreler ölüyo we toparlanmıyo daha zor oluyo yani bakalım bide lahana yağını denicem

kızlar selülite birebir bence lahana yağı benim koca koca nerdeyse löpür löpür selülitlerim vardı bakınca belli olanlardan şimdi ancak sıkınca belli oluyo ben lahana yağını sadece bacaklarıma uyguluyorum basenlerimden 6 cm inceldim allaha şükür çok hırslı biriyim ve en az10 cm daha incelmek istiyorum bunu yapabilirim diyesürekli kendimi motive ediyorum inanın isteyipde yapılmıycak hiçbişey yok hepinize kolaylıklar

lahana kapsülünüde yağınıda,kullandım işe yaramıyo,dünyanın parasını verdim.

benim de nerdeyse bütün selülitlerimi geçirdi delikafadulden sürüp sarıyorum,1-2saat spor yapıyorum duşta da selülit sabunu+kese, nerdeyse selülitim kalmadı delikafadulden

arkadaşlar nereden alıyosunuz bu yağı ben eczaneye sıparış verdım ?
birde göbek harıç selelütyok oluyomuş iyi vallah lütfen kullanalar cevaplayın gerçekten işeyarıyomu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…