- Konu Sahibi Blackqueen89
-
ben de lahana yağını sürdükten sonra en az 1 saat spor yapıyorum ve belimde inanılmaz bir incelme var ve karnım çook küçüldü.25 gündür bu duruma geldiyse vücudum yaza kadar naler olur tahmin edemiyorummmdelikafadulden
papatya _83 mrb doğumun nasıldı senin normalmi? sezeryanmi? biraz ii diyosunda göbeğin için ben sezeryan oldum 4 yıldr uğraşıyorum göbek we mideyle bitürlü gitmiyo sezeryande çünki kesik olduğu için hücreler ölüyo we toparlanmıyo daha zor oluyo yani bakalım bide lahana yağını denicem
benim 3 günlük daha bakalım sürüp sporumu yapıyorum biraz boğazımı tutuyorum akşam yatarken kendi yaptığım selülit kremim war sürüp yatıyorum bakalım
artık neler olcakdelikafadulden bu arada hacer arkadaşımızın eski we yeni fotoğraflarını gördüm gayette güzel wermiş kutlarım tabii awantajlısınız doğum yok bişi yok walla değerini bilin wücudunuzun kendinize iyi bakınsengözlerimebaksanabhihoyyyt
veveya seninkinin markası ne canım ya :çok üzgünüm:
şimdi okudum kızlar sizleri
ben normal doğum yaptım böyle ayva göbeğim var kot giyince katlanıyo oturunca sinir bozucu onu götürmeye çalışıyorum bi ara bayağı istikrarlı kullandım belim midem iyi gitti gözle görülür komşular bile dedi streçlenip mekik çekiodum kızım büyüdükçe zor oldu :)))
canım benimkinin markası mecitefendi. BEn kullanmaya başlayalı 1 ay oldu ve halen yarısıından fazlası duruyo acaba az mı sürüyorum ne dersiniz?
merhaba kızlarr benımde mecıtefendı yagım var dolapta benı beklıyor yarın sınavım bıttıkten sonra spora baslıyorum sürmek için sabırsızlanıyorumhihoyyyt
veveya canım ölculerınde nasıl bır degısıklık oldu ?diğer sayfalarda yazdın mı ?yazdıysan bakıyım yormıyım senı canım
hayır canım ben yazmadımölçülerimi çünkü bilmiyoruumyani hiç ölçmedim ama belimde acaip incelme var önden göbeğim var tabi ama sırtım çook incelmiş. BEn de 2 gündür spor yapmıorum çok moralim bozzuk pzt sınavlarım başlıcak nası spor yapıcam o arada napcam bilmioruuum:çok üzgünüm:
ben yarın kurtuluyorum sen baslıyosun desene allh yardımcın olsun canım basarılarr...zaman ayırabıleceksen devam et canım
Allah rzı olsun cnm.Şu gelecek haftadasporu bırakmazsam bu böyle gider.Sana da geçmişolsun cnm sınavlardan gzl sonuçlar alırsın inş. dün tatıda 6 hafta da 9 kilo verdiğimi gördüm nasılımşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?