Lahana yağı ile 4 beden incelme

Bu lahana yağını ben de kullanıyorum neredeyse 1 haftadır. Ama steçle sarmıyorum. 2 gündür de 10-15 dk spor yapıyorum sürdükten sonra. yan profilden selülitlerimde sanki sanki bir azalma var gibi. ama işe yarıyor demek için henüz erken. hele 2 hafta kullanayım bi.. çok güzel nemlendiriyo ve cildi yumuşacık yapıyo :)

kızlar bende şimdi lahana yağını almaya gidiyorum inş. bulurum bide kabak lifi alıcam ikisini denicem görüşürüz.

kızlar sonunda aldım ama talyanın nasıl olur bilmiyorum kötü bi kokusu war o yüzden içim rahat çünki herkes kokusu kötü demiş deniycem bakalım kabak lifimide aldım sonuçları paylaşırım.şimdi streçliyim spora girişiyorumhihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

veveya seninkinin markası ne canım ya :çok üzgünüm:

walla benimki talya biraz önce yaptım sporumu sardım karnımı we bacaklarımı şıpır şıpır terledim ben sona kabak lifi ile kese bakallım ileriki günlerde nolcak....:lepi::teytey:

şimdi okudum kızlar sizleri
ben normal doğum yaptım böyle ayva göbeğim var kot giyince katlanıyo oturunca sinir bozucu onu götürmeye çalışıyorum bi ara bayağı istikrarlı kullandım belim midem iyi gitti gözle görülür komşular bile dedi streçlenip mekik çekiodum kızım büyüdükçe zor oldu :)))

benim 3 günlük daha bakalım sürüp sporumu yapıyorum biraz boğazımı tutuyorum akşam yatarken kendi yaptığım selülit kremim war sürüp yatıyorum bakalım
artık neler olcakdelikafadulden bu arada hacer arkadaşımızın eski we yeni fotoğraflarını gördüm gayette güzel wermiş kutlarım tabii awantajlısınız doğum yok bişi yok walla değerini bilin wücudunuzun kendinize iyi bakınsengözlerimebaksanabhihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

papatyam bayadır yoksun görünmüosun? arkadaşın buldumu mecitefendiyi senin için? napıosun bakalım

canım benimkinin markası mecitefendi. BEn kullanmaya başlayalı 1 ay oldu ve halen yarısıından fazlası duruyo acaba az mı sürüyorum ne dersiniz?

merhaba kızlarr benımde mecıtefendı yagım var dolapta benı beklıyor yarın sınavım bıttıkten sonra spora baslıyorum sürmek için sabırsızlanıyorumhihoyyyt

veveya canım ölculerınde nasıl bır degısıklık oldu ?diğer sayfalarda yazdın mı ?yazdıysan bakıyım yormıyım senı canım

hayır canım ben yazmadımölçülerimi çünkü bilmiyoruum yani hiç ölçmedim ama belimde acaip incelme var önden göbeğim var tabi ama sırtım çook incelmiş. BEn de 2 gündür spor yapmıorum çok moralim bozzuk pzt sınavlarım başlıcak nası spor yapıcam o arada napcam bilmioruuum:çok üzgünüm:

ben yarın kurtuluyorum sen baslıyosun desene allh yardımcın olsun canım basarılarr...zaman ayırabıleceksen devam et canım

ben yarın kurtuluyorum sen baslıyosun desene allh yardımcın olsun canım basarılarr...zaman ayırabıleceksen devam et canım

Allah rzı olsun cnm.Şu gelecek haftadasporu bırakmazsam bu böyle gider.Sana da geçmişolsun cnm sınavlardan gzl sonuçlar alırsın inş. dün tatıda 6 hafta da 9 kilo verdiğimi gördüm nasılımşakkıdı

süpersinnnnnnnn bende istiyorummm:teytey::teytey:şaka maka anlat bakıyım yaptıklarını yoksa elımden kurtulamana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…