- Konu Sahibi Blackqueen89
-
süpersinnnnnnnn bende istiyorummm:teytey::teytey:şaka maka anlat bakıyım yaptıklarını yoksa elımden kurtulamana.s.
kızlar bende eczanaye baktı çok küçük tüp fiyatıda 20 ytl.
sizler nerelerde aldınız ?
cnm ben her sabah aç karnına sandaloz çiğneyip arkasından elma sirkeli suyumu içtim ve kepek akmekli bol yeşillikli kahvaltımı yaptım aralarda elma light bisküvi ceviz kepekli sandviç veya hazır çorba içerek verdim bu kadar kiloyu.Tabi akşam 7 den sonra ağıma lokma girmedi ve her akşam kendime farklı meyvelerden salatalar yaptım yatmadan öncede sandaloz elma sirkesi içtim ve tabiki haftada 6 gün spor
cnm teşekürederim birde bu sandoloz neki cnm
ayy pardon sandoloz neodamı kilo werdiriyo delikafaduldeninanmıyorumya daha neler duycaz ayrıca nerde satılıyo:uhm:merak ettim kızzzyerimseniben
ya inanmıyorum bi yaşıma daha girdim sandaloz sakızı sayfasındayım şimdi orda da apayrı bi dünya warşakkıdı peki kaç gün gidiyo 6tllik sakız kullanıcı olarak yazarmısın biraz canım bide mide bulantısı yapmıyomu sabah sabah sirke falan benim genelde hep midem bulanır sabahları ooooffffffffffff bigün bişi olcak hepimize allah korusun her duyduğumuzu yapcaz die uğraşıyoruz yaaafisfisfisyerimseniben
tebrık edıyorum canım kaç kılosun sımdı ?Şenizcnm ben her sabah aç karnına sandaloz çiğneyip arkasından elma sirkeli suyumu içtim ve kepek akmekli bol yeşillikli kahvaltımı yaptım aralarda elma light bisküvi ceviz kepekli sandviç veya hazır çorba içerek verdim bu kadar kiloyu.Tabi akşam 7 den sonra ağıma lokma girmedi ve her akşam kendime farklı meyvelerden salatalar yaptım yatmadan öncede sandaloz elma sirkesi içtim ve tabiki haftada 6 gün spor
veveya cım sorma işe başlıcam 2haftam var bakıcımız geliyo artık eve kızıma alışıyo vs.işler yoğun,,
umarım iyi olur herşey bu arada lahana yağımı sürüyorum hareket halindeyiz devamlı zilli kızım sağolsun :) terliorum bayağı üstüne mekik bakalım nolcak,,inceldim önceden daha düzenli kullanıodum ama aksadı işte,,benim şu ara yapabileceğim tek şey bu sürünüp üstüne mekik ,,.öyle saatlerce spor olmuyo kızla tabe,,9aylık kendisi :)sizleri okuorum hep ben ,,,yaza fit gircez inşallah kızlarrrrrrrrrr
tebrık edıyorum canım kaç kılosun sımdı ?Şeniz
cnm 1 martta 76 kiloydum dün tartıldım 67 kilo geldim:dance:
maşallah canımmmbende 1 ayda 5 kılo vemek istiyorummmm:Saruboceq:
cnm 1 martta 76 kiloydum dün tartıldım 67 kilo geldim:dance:
CANM MAŞALLAH AZMıNDEN DOLAYI SENı KUTLUYORUM ÇOK GÜZEL YAA 9 KıLO N DEMEK BEN YENı KATILDIM BURAYA NASIL VERDıN CANM ANLATSANA....8 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIM SEZARYAN ...BıDE EMZıRıYORUM KıLOLAR FIŞKIRıı BENDENNNN HANı EŞKııMıŞ HAMUR OLURYA Bı TARAFTAN ÇIKARLAR AYNENE ÖELEYıM HADı BANDA YARDIM EDıN NASIL YAPONUZZ BENDE YAPAM YAZ GELıYOO DÜĞÜNLER VAR KIYAFETLERıM OLMııııısenağlamasenağlamacnm 1 martta 76 kiloydum dün tartıldım 67 kilo geldim:dance:
sana inanmıyorum süpersiiinnnna.sbende 57 kiloyum kızlar bi 5 kilo wersem alıcam bende dün yapamadım lahana yağımı şimdi yapıyım artık göbeğim çok bıngıl benim yaaaa sezeryan toparlıyamıyorummm bi türlü of yaaaa yılmak yok tabiii sonuna kadar :lepi:yanlız weweya sadece sabahlarımı çiğniyosun bu 3 ögün mü yoksa ya sen iii wermişin aydınlat beni noooluıuurrrŞeniz
CANM MAŞALLAH AZMİNDEN DOLAYI SENİ KUTLUYORUM ÇOK GÜZEL YAA 9 KİLO N DEMEK BEN YENİ KATILDIM BURAYA NASIL VERDİN CANM ANLATSANA....8 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIM SEZARYAN ...BİDE EMZİRİYORUM KİLOLAR FIŞKIRİİ BENDENNNN HANİ EŞKİİMİŞ HAMUR OLURYA Bİ TARAFTAN ÇIKARLAR AYNENE ÖELEYİM HADİ BANDA YARDIM EDİN NASIL YAPONUZZ BENDE YAPAM YAZ GELİYOO DÜĞÜNLER VAR KIYAFETLERİM OLMİİİİİsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?