Lahana yağı ile 4 beden incelme

tatlımmm bugun başladım kullanmaya bır guzel surdum göbegıme ve bacaklarıma sonra karın bel bölgesine çöp poşetleeri var yaa kocamanından ona sardım 50 dak.sporumu yaptımm poşetı bır cıkardımmm suu aktııı şıpır şıpır delikafaduldenölçülerimide yazdım bır kenara durumdan haberdar ederım sen devam edıyomusun:içelim:

Ben de an önce sporumu yaptım ve duşumu aldımkaydirigubbakcemile3 Sirkei suyumu ve sandaloz sakızını daiçtim.Bakalım kaçamak olmadan 12 gün dvm edice.Sonra kendime ödül:icecream: Sen de karşılığını alırsın inş.Ama bana güven 5 günde belindeki incelmeyi görüceğine eminim..kaydirigubbakcemile5

inş.canım ya saolkaydirigubbakcemile3buarada son bi soru daha:1hug: bir bardak ılık suya nekadar sirke koyuyosun 1 yemek kaşımı ne kadar? saol canım:içelim:

ya ßen anLayamadım.. ßu Lahana yağı aktarda satıLıyor mu? 57 sayfa oLmu$ konu oKuyamadım vaLLaeee.... mirmirmirmirYoksa hap oLarak mı satıLıyor...???

ecnacım lahana yağı hap değl
bunu vücuduna sürüp poşete sarıp spor yapıyormuşsun 1 saate yakın sonra hemen banyoya gidip
sduşunu alıyorsun kapak lifi varsa onlada ovuyormuşsunn
tabi diyet spor ve su çok öenmli canımcımmm

inş.canım ya saolkaydirigubbakcemile3buarada son bi soru daha:1hug: bir bardak ılık suya nekadar sirke koyuyosun 1 yemek kaşımı ne kadar? saol canım:içelim:

cnm sabah ve gece uyumadan önce 1 bardak sıcak ve ılık su içerisine 1 yemek kaşığı elma sirekesi koyuyorum.Öncesinde sandaloz sakızı çiğniyorum. sandaloz almadan önce içerisibne az biraz bal karıştırıp içiyodum daha lezzetli oluyo ama sandalozun etkisi kayboluyormuş tatlı ilea.s

ya ßen anLayamadım.. ßu Lahana yağı aktarda satıLıyor mu? 57 sayfa oLmu$ konu oKuyamadım vaLLaeee.... mirmirmirmirYoksa hap oLarak mı satıLıyor...???

Canım bu lahana yağı aktarlarda farklı markalar olarak bulunabiliyor ama en bilinen 3 tane falan marka var.ben Mecitefendi kullanıyorum kızılaydan 20 liraya aldım

Canım bu lahana yağı aktarlarda farklı markalar olarak bulunabiliyor ama en bilinen 3 tane falan marka var.ben Mecitefendi kullanıyorum kızılaydan 20 liraya aldım

HımHım........ CADIARZU ßen de deneyim O zaman..... TşkLer cancazımLar..

ben 13 tl aldım veveyacım pazarlık yapp bırazkaydirigubbakcemile3
ayy ayyy ınsallah 5 gunde farkı gorurum canım
yaa bu laha yagını kokusu sankı hıç gecmıyor gıbı sureklı burnumda lahana kokusu

saol canım benim onu daha almadım ama en kısa zamnda alıp başlıcam lahana yağı+spor+kabak lifi+sandaloz sakızı+sirkeli su=süüüpppeeeeeeeerr bi wücuuttttt inş. :lepi:bakalım öptm sizi byeehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ben 13 tl aldım veveyacım pazarlık yapp bırazkaydirigubbakcemile3
ayy ayyy ınsallah 5 gunde farkı gorurum canım
yaa bu laha yagını kokusu sankı hıç gecmıyor gıbı sureklı burnumda lahana kokusu

ayy ben hep kazıklanırım zati:çok üzgünüm::bbo: hiç pazarlıksız aldım aktardan 35 liralık ıvır zıvır. ben pek hissetmiorum kokuyu yaaa:1shok: farkı hissedeceksin eminem cnm.Kolay gelsin

Canım aktarlarda satılıyor

Kabak lifi : cilt bakımında kullanılan doğal bir maddedir.Enerji verici etkisiyle,kabak lifiyle yapılan masajlar vücudunuza canlılık katar.Cilt gözeneklerini açar.

ben yaklaşık 15gündür kabak lifi ve yosun sabunu kullanıyorum zaen 25 gündür diyett ve her gün mutlaka spor yapıyorum. ama bu kabak lifi ve yosun sabunu harbiden mucize o sıkılışmayan derim ve selülitlerim harbiden süper azaldı diyebilirim. gerçeken her banyoda kabak lifi ve yasun sabunu nu kullanın. inanın cildim popom ve karnım bekarken dogumdan önce bile bu kadar sıkı ve güzel olmamıştı arkadaşlar. ve ben yag bile kullanmadım

herkese merhabaaaa

sonunda sabahleyin lahana yagıunı buldum hemde mecitefendi:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
akşamları spor yaparken sürücem
umarım faydasını görürüm
gelişmeleri paylaşıcammmm

herkese saglıklı zayıflamalar:enbuyukkk:

meraba banueralp bende kullanıyorum kabak lifi ama yosun sabunsuzunu tek başına yani ama henüz sıkılsşma falan yok selülitlerde gitmedi benmkiler inatçı heralde biraz:1shok: bidesen nasıl kullanıyosun aşşadan yukarı yuwarlak şekilde masaj yapıyorum ben bilmiyorumm gitmedi daha bişi:uhm::uhm:

hcr35 ben sana hayran oldum yaaa nasıl da vermişsin kiloları..mecit efendi yağını aldım bile ama şu yaptığın egzersizleri bulamadım...her yere baktım ama yok.sen nerden buldun nivea body egzersizlerini??yardımcı olursan sevinirim..inşallah bende senin gibi verebilirim.çok imrendim sana yaa...

kızlar bende dün forumu okuyp hemen digip lahana yağı aldım sınavlarım bitince uygulamaya başlayacağım ama aklıma takılan bir şey var acaba hızla terlediğimiz için çatlak oluşurmu? yani ben bacaklarımada sürmeyi planlıyorum ama aklıma çatlak meselesi takıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…