T
Tombikim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Blackqueen89
-
Teşekkür ederim cnm. Cnm ben yediklerime dikkat ederek ve sporyaparak verdim.İşte lahana yağını kullanıyorumm 1 aydır. bol bol yeşillik yiyorum.Günde 3 kupa yeşil çay içiyorum. Akşam7den sonra hiç bişi yemiyorummm. Cnm senin bebiş olmuş en azından çook gzl bir sebep fışkıran kilolar için.BEn bu bekar halimde öyleyim işte nefis adamı rezil ediyo yaa
tatlımmm bugun başladım kullanmaya bır guzel surdum göbegıme ve bacaklarıma sonra karın bel bölgesine çöp poşetleeri var yaa kocamanından ona sardım 50 dak.sporumu yaptımm poşetı bır cıkardımmm suu aktııı şıpır şıpır delikafaduldenölçülerimide yazdım bır kenara durumdan haberdar ederım sen devam edıyomusun:içelim:
canım sandalozu ben sabah ve akşam çiğneyip sirkeli su içiyorum. Ama 3 gündür ne spor yaptım ne diyet.Yedim Yedim..klava: Ama inş sabah tekrar sıfırdan başladım.Göbeğin için kesinle oraları çalıştırcak hareketler yap lhana yağını sürdükten sonra tabi. bide spordan sonra kabak lifi ve yosun sabunu ile yıkarsan mutlaka farkı göreceksin cnm.
inş.canım ya saolkaydirigubbakcemile3buarada son bi soru daha:1hug: bir bardak ılık suya nekadar sirke koyuyosun 1 yemek kaşımı ne kadar? saol canım:içelim:
ya ßen anLayamadım.. ßu Lahana yağı aktarda satıLıyor mu? 57 sayfa oLmu$ konu oKuyamadım vaLLaeee.... mirmirmirmirYoksa hap oLarak mı satıLıyor...???
ecnacım lahana yağı hap değl
bunu vücuduna sürüp poşete sarıp spor yapıyormuşsun 1 saate yakın sonra hemen banyoya gidip
sduşunu alıyorsun kapak lifi varsa onlada ovuyormuşsunn
tabi diyet spor ve su çok öenmli canımcımmm
Canım bu lahana yağı aktarlarda farklı markalar olarak bulunabiliyor ama en bilinen 3 tane falan marka var.ben Mecitefendi kullanıyorum kızılaydan 20 liraya aldım
Canım bu lahana yağı aktarlarda farklı markalar olarak bulunabiliyor ama en bilinen 3 tane falan marka var.ben Mecitefendi kullanıyorum kızılaydan 20 liraya aldım
cnm sabah ve gece uyumadan önce 1 bardak sıcak ve ılık su içerisine 1 yemek kaşığı elma sirekesi koyuyorum.Öncesinde sandaloz sakızı çiğniyorum. sandaloz almadan önce içerisibne az biraz bal karıştırıp içiyodum daha lezzetli oluyo ama sandalozun etkisi kayboluyormuş tatlı ilea.s
ben 13 tl aldım veveyacım pazarlık yapp bırazkaydirigubbakcemile3
ayy ayyy ınsallah 5 gunde farkı gorurum canım
yaa bu laha yagını kokusu sankı hıç gecmıyor gıbı sureklı burnumda lahana kokusu
ben yaklaşık 15gündür kabak lifi ve yosun sabunu kullanıyorum zaen 25 gündür diyett ve her gün mutlaka spor yapıyorum. ama bu kabak lifi ve yosun sabunu harbiden mucize o sıkılışmayan derim ve selülitlerim harbiden süper azaldı diyebilirim. gerçeken her banyoda kabak lifi ve yasun sabunu nu kullanın. inanın cildim popom ve karnım bekarken dogumdan önce bile bu kadar sıkı ve güzel olmamıştı arkadaşlar. ve ben yag bile kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?