Lahana yağı ile 4 beden incelme

Merhaba arkadaşlar dün itibariyle lahana yağını almış bulunuyorum mecitefendi bulabilmek için baya bi uğraştım normalde hiç yolumun düşmeyeceği bi semtten aldım geldim yalnız sahte olup olmadığı konusunda endişem var bana yardımcı olabilirmisiniz
Bahsi geçen şişe bumudur ilk önce :1ninca: ağır bi lahana kokusu alıyorum demiş çoğu arkadaş bunda öyle bi koku yok yani normal bi yağ nasılsa öyle gibi çok hafif ve bildik deil lahanaya benzemio birde şişenin normalde damlalık gibi olan kısmının yanında bir delik var sanki birisi önceden delmiş içini değiştirmiş gibi kafam çok karıştı değiştirmek içinde gidemem elinde olan bir arkadaş bakabilirmi acaba kafamçokkarıştı

Lahana Yağının okadar çok çeşidi varki bende bunu duyarak talya adında bı lahana yagı aldım resmen lahana kokusunu duyabılıyorsunuz.Bır ıkı gün kullandım kullandıktan sonra strec fılmle beraber sarıp bır saat bekletıyorum sonra kımyasal herhangı bı sabun temızleyıcı kullanmadan sadece suyla yıkıyordum.Cildinizi pürüzsüz yumusacık yapıyor.Ama bundan fazlasını uzun vadede kullanmadıgım ıcın bılemıyorum.Acaba kullanan ve sonuc alan varmı???????????

evet canım şişe o şişe ve benımkınınde ucu delıktı ..ama bana agır bır koku gelıyor tam laha gıbı kokmuyor ama yınede agır bence kokusu

kronık unutkan kılo cetvelıne baktımda sorması ayıp kılolarını ne kadar zamanda ve nasıl verdınn acaba????kaydirigubbakcemile

kronık unutkan kılo cetvelıne baktımda sorması ayıp kılolarını ne kadar zamanda ve nasıl verdınn acaba????kaydirigubbakcemile

3.5 ay gibi uzunn bi sürede verdim :smiley-cool: benim normalde uyguladıklarımı bir başkası uygulasa dal gibi olurdu kafamçokkarıştı vitamin ve demir eksikliğinden dolayı bünyem çok yavaş kilo vermek demek benim için ektra sabır göstermek demek :1no2:
İlk ay 3 kg - 2.ay 2.5 kg -3.ay 3.kg şeklinde verdim aslına bakılırsa yavaş veriyorum diyede pek sıkıntı yapmıyorum normalde olması gereken bu düzenli gitsin bir daha gelmesin dimi yerimseniben
Neler yaptığıma gelince yeme düzenimi değiştirdim ben normalde abur cubur düşkünüyümdür hayatımdan tamamen çıkardım denilebilir spor yapma alışkanlığım yoktu eskiden işim yüzünden fırsatımda olmuyodu artık günde 4 saate yakın belkide geçiyodur spor yapıyorum :1ninca: böyle bakınca çok gibi gelebilir ama artık alışkanlığım oldu
Erken kalkmakta önemli olan şeylerden biri benim uyku düzenimde yoktu şimdi saat sabah 7:00 de kalkıyorum 7:15 dışarda yürüyüş saat 9:00 'a kadar sonra belediyenin koyduğu egzersiz aletleriyle devam ediyorum 45 dk kadar bunun yanında günde 1 saat pilatesim var ve artık hcr35 arkadaşımız sayesinde nivea dinamik sabahlar cd sinede başladım 45 dk da o diyelim kaydirigubbakcemile2
Neler yediğime gelince de ideal kilo hesaplaması yapan bir uygulamanın arkasından diyet programı almıştım o listeyi uyarlayarak devam ediyorum rahatsız edicek bi açlık çekmiyorum günde 3 dilim kepek ekmeğim var ara öğünlerim 1 -2adet diyet bisküvi yada 1 porsiyon meyve şeklinde öğlen 4 y.k sebze yemeği bol salata akşam 8. yk sebze yemeği yanına haşlanmş tavuk ya da balık yoğurt-süt bunlarda eksik etmediklerim cokacimcoook
Amma yazdım anlatmaya ihtiyacım varmış galiba -tatlicadiarzu- eğer eksik gördüğünüz bişey varsa önerilere açığım lahana yağınada dün itibariyle başladım bakalım sonucu zamanla görcez hep birlikte hedeflerimize ulaşmak dileğiyle a.s.

kızlar lahana yagı harikaaa bir şey.3 gündür kullanıyorum tabii sıkı bir diyetle ben bile farkettim degişimi.30 gün sonra neler olur merakla ve heyecanla bekliyorumkaydirigubbakcemile2

bende basladım sonunda
karden lahana yağı ve yosun sabunu kullanıyorum 2 gün oldu
lahana yağını sürüp parafinli korse giyiyorum
acaba giysem mi giymesem mii karar veremedim

arkadaşlar şimdi bu lahana yağı kilo verdiriyormu sadece sıkılaştırma mı yapıyor yoksa

Canım tabi kilo verdirmiyo ama incelmeye ve sıkılaşmaya faydası oluyor.Yani kilonu diyetle verip sporla incelip lahana yağı ile sıkılaşıyosun.Süper bişi bencekaydirigubbakcemile5 BEn 1 aydır kullanıyorum

veveya sen sporla destekliyormusun lahana yagını
ben spor yapamıyorum yaaa (
birde kimse kaç cm incelmiş yamıyor?
ben pazartesi alabildim ölçülerimi
gelecek hafta yazarım sonuçları

veveya sen sporla destekliyormusun lahana yagını
ben spor yapamıyorum yaaa (
birde kimse kaç cm incelmiş yamıyor?
ben pazartesi alabildim ölçülerimi
gelecek hafta yazarım sonuçları

canım ben haftada 6 gün en az birbuçuk saat spor yapıyorum.Spordan sonra lahana yağı sürdüğüm yelerikabak lifi ve yosun yağı ile ovuyorum.Ben ölçülerimi hiç almadım cnm.Ama belimde bayaaa bi incelme varkaydirigubbakcemile5

kizla benim sorunum büyük..bende zayifliyorum spor ve diyetle ama göbek bölgem SARKIK.. ben bu lahana yagini almanyada bulabilirimiyim acep?
internetten arastirdim ama almancasini bulamadim..off yaa

selam kızlar
gecen hafta pazartesi günü aldıgım ölçüleri dayanamayıp bugun bakayım dedim
sonuçlar

20 nisan
gögüs altı-90
göbek-99
bel-90
baldır-60
kol-30
kalça-104.5
gögüs-99

26 nisan

gögüs altı-87
bel-86
göbek-96
baldır-59
kol-28
kalça-94.5
gögüs-97

yani sonuçlar muhtesemmmmmm
kondisyon bisikleti aldım artık sporda yapıcam bugunden itibaren:lepi:

Bu kadar hızlı faydası oluyor mu gerçekten?
Bende alayım o zaman fx15'in ithalatçısı hhs'de mecitefendi vardı 25 liraymış alsammı ki?
Dün biberiye ve portakal yağı almıştım bugün karıştırıp sürdüm yürüyüşe çıkmadan ama sürer sürmez uçtular
benneyaptımkisenağlama

canım ben hcr35 in tavsiyesiyle mecitefendi lahana yagını kullandım.üstünde 25 yazıyor ama aktar tanıdık olunca 15 liraya almıştım.ve sadece sürdüm.zaman zaman bir kaç mekik çektim ve ayaklarımı kaldırıp bisiklet hareketi yaptım.
dünde kondisyon bisikletine başladım ve eminim daha hızlı sonuç alırım.herkese tavsiye ediyorum zaten 3 günde ben bile farketmiştim etkisini.sabaha kadarda duruyor yani uçucu degila.s.

20 nisan
kalça-104.5

26 nisan

kalça-94.5

yani sonuçlar muhtesemmmmmm
kondisyon bisikleti aldım artık sporda yapıcam bugunden itibaren:lepi:

arkadaşım son uç muhteşem gerçekten ben haftasonu lahana hapı aldım ama yağına gerek yok demiştim tam inceleyemedim önceki yazılanları sen hapını kullandın mı
bir de sıkı bir diyet demişsin içeriğini yazabilirmisin? benim problemim kalçada en çok öyle olunca burdaki değişim beni çok etkiledi

melek ve mucizesi Canım bu ürünü sen sabaha kadarmı sarılı tutuyorsun vücudunda nasıl kullandıgınıda yazabılırmısın ? bende talya aslı bı lahana yagı kullanıyorum spora gıderken sürüp strecle sarıyorum ıkı saatlık yürüyüş ardından dus alıyorummirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…