yine eski haline donmus ikbal..demek ki necip o aksam otelde kalmadi..yemek yiyip ev gittiler
o halleri cok komikti zaten ya,
artist artist havalar :)
necip bey ne güzel zümrüt hanima yakinlasiyordu.
adamin aklini celmeye calisiyor.
fragmanı paylaştığın için teşekkür şekerim kaçırmışım sayende öğrenmiş olduk evet eski haline dönmüş necip zümrütle olsun artık.....ama pispis güşümsüyor yine demek resimleri çıkaracan ortaya yada başka birşey.................
zümrüt'ü sevmeye başladıgı için kalmamıştır otelde.çok çirkin olmuştu.. saçının önündeki o renk nedir Allah aşkına. önce onları düzeltseydi daha olumlu sonuçlar alırdı belki. zümrüt'ün yan sanayisi gibi olmuştu. mimiklerini bile taklit ediyo :89:
sevsin zaten ya. ben eskiden nasildi bilmem, daha bi kac bölümdür takip ediyorum diziyi az cok ama zümrüt hanim kötü biri degil bence.
bencede o sac sekli cok tuhaf, ilk defa görüyorum öyle bisey:44:
rica ederim canim..en sonun adam itiraf edecek bence ikbalin onu tuttugunu ozaman necip yuzune bile bakmayacak ikbalin..kokikbal o saciyla ayni kokarcaya benziyo..iyy.
teşekkürler nilim güzel bir bölüm izleyeceğiz gibi görünüyo
necip ve zümrüt
slm bayanlar
bende lalae devrini toprak dizie dahil oldukdan sonra izlemeye başladım tabi öncesine dair bir kaç daha izledim diziyi
bence toprak diziye dahil olrak renk kattı diziye
ben en çok çınar ve toprak arasında aşk olacakmı onu merak ediyorum ve önce kim aşık olacak kaçırmadan izlemeye özen gösteriyorum :)
olmasınn yaa yeşim nolucak sonraaçınarda ne adiymiş
istanbul bu bozar herkesi necip ılgazı bile bozdu zümrüte kapıldı haha
he ya. ama zümrüt aştı kendini çok deişti necip e aşık oldu... ikbal de yaptığıyla kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?