Lale Devri Fox Tv

yine eski haline donmus ikbal..demek ki necip o aksam otelde kalmadi..yemek yiyip ev gittiler

fragmanı paylaştığın için teşekkür şekerim kaçırmışım sayende öğrenmiş olduk evet eski haline dönmüş necip zümrütle olsun artık.....ama pispis güşümsüyor yine demek resimleri çıkaracan ortaya yada başka birşey.................

o halleri cok komikti zaten ya,
artist artist havalar :)
necip bey ne güzel zümrüt hanima yakinlasiyordu.
adamin aklini celmeye calisiyor.

zümrüt'ü sevmeye başladıgı için kalmamıştır otelde. çok çirkin olmuştu.. saçının önündeki o renk nedir Allah aşkına. önce onları düzeltseydi daha olumlu sonuçlar alırdı belki. zümrüt'ün yan sanayisi gibi olmuştu. mimiklerini bile taklit ediyo :89:

rica ederim canim..en sonun adam itiraf edecek bence ikbalin onu tuttugunu ozaman necip yuzune bile bakmayacak ikbalin..kokikbal o saciyla ayni kokarcaya benziyo..iyy.

sevsin zaten ya. ben eskiden nasildi bilmem, daha bi kac bölümdür takip ediyorum diziyi az cok ama zümrüt hanim kötü biri degil bence.

bencede o sac sekli cok tuhaf, ilk defa görüyorum öyle bisey:44:

rica ederim canim..en sonun adam itiraf edecek bence ikbalin onu tuttugunu ozaman necip yuzune bile bakmayacak ikbalin..kokikbal o saciyla ayni kokarcaya benziyo..iyy.

allah seni kahretmesin antialerji olmuşsun bu kadına yaa inşalla öyle olur ben çok gülüyorum ikbale keyfimi yerine getiriyor yaa.....hakkaten o saçlar benziyor ya alaturkalığı temsil ediyor ya şekerim ondan ........serenayda doktoruna aşık olacaktı zaten görür görmez adamı dedim aşk yaşarlar geç olmadan aldırsa çocğnu yada aldırmaz o adamla büyütür sır olarak sonra aralarındaki bağ kopmasın diye hani........

onceden aciyodum ikbale simdi sinir oluyorum...zumrut seytandi onceden ikbale gecti simdi..gorumcesi guzel bozuyor ama ikbali

ikbal zümrütü kötülükte geçti yani, zümrütremen adam onu sevsin diye neler yapıyor....
ay o ikbalin hali neydi öyle gülmekten ölüdm birde evde canım sıkıldıkça onun taklidini yapıyorum...
ay öğrenir inş o adamı ikbalin tutuğunu da başına döner tuzağı gerçi necip onun genç biriyle görüştüğünü biliyordu takip ettiriyodu onu geçen bölümlerde.. toprakla çınar çok tatlı idi, yeşim nekadar yüzsüz utanmadan anlatıyor yani demiyor bu benim eniştemdi ayıptır diye....

teşekkürler nilim güzel bir bölüm izleyeceğiz gibi görünüyo
necip ve zümrüt

slm bayanlar
bende lalae devrini toprak dizie dahil oldukdan sonra izlemeye başladım tabi öncesine dair bir kaç daha izledim diziyi
bence toprak diziye dahil olrak renk kattı diziye
ben en çok çınar ve toprak arasında aşk olacakmı onu merak ediyorum ve önce kim aşık olacak kaçırmadan izlemeye özen gösteriyorum :)

Son düzenleme:

evt bnde mrk ediom. neciple zümrt kavuştu sonunda sıra çınar la toprağa geldi

tamamını izleyemedim fenerimin maçı vardıı ama resimleri göstermiş olabilir ikbal bu benim gördüğümm neciple zümrüt tatildeydilerr böyle doğayla içiçe göl kenarı falan gece birlikte oldularrr ikbalde arıyo tabi ulaşamıyorr sonra şoforunu arıyor sanırımm sabahh oda diyo necip bey tatilde zümrüt hanımla beraberr böyle ikisini gösteriyo tekrar ağaçlar arasında elele yürüyolar fln çok romantikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…