Lale Devri Fox Tv

ya sanırım pek kimse sevmiyo yeşimi ama ben ona çok üzülüyorum çok seviyo çınarıııı
ayrıca toprak tam bir kıl

ya sanırım pek kimse sevmiyo yeşimi ama ben ona çok üzülüyorum çok seviyo çınarıııı
ayrıca toprak tam bir kıl

ben de yeşimi çok seviyorum yazık kıza
toprak da yusuf'u aşık edemedi kendine çınar'a yolladılar
burdan da sibel ölcek miymiş ne ,arka sıradakilere gitsin ibo'yu kendine aşık etmeye uğraşsın

bence yakınlaşsınlar ben yakıştırıyorum hemde çok merak ediyorum yeni bölümde ne olacak diye fragmanı iple çekiyorum,yeşimede yazık ama kendi ektiğini biçiyor çok kötü şimdi kesin resimlere baktıya ordan bişetanlık düşünür

[video=youtube;laJB-RKypt0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=laJB-RKypt0[/video]

bende bişey olursandım araların da ama tüh olmamiş gene ama yakındır inş bekliyorum sabırsızlıkla
en azında kıvılcımlar düştü içlerine

Toprağın oyunculuğu berbat ve inanılmaz kaba gelio bana o kız,hele o çınar kucağına alırken neydi öyle kazulet gibi duruyodu :)))) son bölümü izleyemedim şimdi tekrarı var ona bakıcam..

Kapodokya'da çekilen "Yer Gök Aşk" dizisinden "Lale Devri"ne ikinci kez oyuncu geçişi yaşandı.
Geçen Ay Yer Gök Aşk'ın Toprak'ı Selen Soyder, aynı karekterle "Lale Devri" dizisine katılmıştı.
Şimdi ise Yer Gök Aşk'ta Toprak'ın eski eşi Sıtkı'yı canlandıran Kıvanç Kılınç da "Lale Devri"ne geçti.
Kılınç senaryo gereği Ürgüp'ten İstanbul?a gidip Çınar'la evlenen Toprak'ın peşine düşecek ve onun başkasıyla yaşadığı mutluluğa engel olmaya çalışacak.

ay şu yeşime sinir oluyorum ya
bi kız bukdrmı gurursuz bukadarmı düşük olabilir
hele cınarın arkadasına pişkin pişkin biz cınarla birbirimize asıktık dye anlatması yokmuuuuu

lale devrinin reytingleri cok iyi gidiyo22. siralardayken 4.siradaydi bu hafta kavak yellerini bile gecti gittikce guzellesiyor dizi..neciple zumrut aski gormek istiyorum artik ben :))

lale devrinin reytingleri cok iyi gidiyo22. siralardayken 4.siradaydi bu hafta kavak yellerini bile gecti gittikce guzellesiyor dizi..neciple zumrut aski gormek istiyorum artik ben :))

aynen ya ikbal zümrüte tuzak hazırlamıstıya bi adam tutmustu fln
zümrüt ona kanacak dye aklım cıkıyo

aynen ya ikbal zümrüte tuzak hazırlamıstıya bi adam tutmustu fln
zümrüt ona kanacak dye aklım cıkıyo

kanmasa bile opusur gibi fotograflari var..oysa ki zumrut kendini cekmisti adamdan..ikbale sinir oluyorum..gorumcesi ne guzel dedi elbiseyi giydiginde sam seytanina donmusun bunu almamissindir umarim diye :))

yine eski haline donmus ikbal..demek ki necip o aksam otelde kalmadi..yemek yiyip ev gittiler

o halleri cok komikti zaten ya,
artist artist havalar :)
necip bey ne güzel zümrüt hanima yakinlasiyordu.
adamin aklini celmeye calisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…