Bence sonuna kadar haklı Toprak. Bende çok kızdım önce o tepkisine ama; Çınar'da ikisini bir idare eder gibi davranıyor. Yeşim'in öpmesine birşey demiyor, bunu Toprak'tan saklıyor, sonra romantik ortam oluşturmaya çalışıyoroldu canım Çıkıp Toprak ile konuşacaktı, anlatacaktı Yeşim'le olanları sonra ayarlayacaktı o ortamı, herşeyi geçtim Toprak o kadar tavır yaptı ondan da mı anlamadı karısının görmüş olabileceğini.
Yeni bölümde ya ansızın itiraf etmeli içindekileri ya da direkt yapışmalı dudağınaSonuçta ikisi de birbirlerinin hayalleriyle uyuyor!!!, ayrıca karı kocalar anlaşmalı da olsa, gerçeğe dönüşmüş olacak herşey sadece çok da abes bir durum olmayacak sonunda bir "aşk" görmüş olacağız bizde... Gerçi çekingen halleri de çok sevimliydi ama gerçeği de güzel olur bee (uzattım galiba)
hiç uzatmadın canım :)
bence de toprak haklı ben hiç kızmadım toprağa ama çınarın cevabını açıkcası merak ediyorum.
ne diyecek nasıl davranacak yoksa toprağın ellerinden kayıp gitmesine izin mi verecek ??
ama çınarın aşk halleri süperdiiii yaaaaa
bakışlarınıa bayılıyorum
çok güzel akıyor ya
bir fatmagülün keriminin bakışlarını seviyorum
birde çınarın bakışlarına ölüyorum :)
çınar topra'ın saçlarını ne kadar güzel okşadı ya kıyamıyordu sanki sevmeyeee
Ya Toprak da anlamalı aslında Çınar'ın ona karşı birşeyler hissettiğini Lale'nin odasında ellerini tutması, gece gelip saçlarını okşaması ki Çınar çıkar çıkmaz gözlerini açtı uyumuyordu, daha çok şey var aklıma gelmeyen sözleşmeli bir evlilikte olmayacak şeyler bunlar. O anda Çınar'a yakışan direkt çekip öpmesi benceBende çok merak ettim Çınar'ın tavrını. Ayrıca dediğin gibi bakışlar da az çok ele verir insanı. Biz kıvranıyoruz burda hala hareket yok dizide yaaa
Aha da buraya yazıyorum, 3-4 bölüm anca oynar bu dizi, kuzu demişti dersiniz.
tüyolar süper cnm.ama havva ile yusuf ayrılırlar kıyamet kopar diye bekliyordum ben pazartesi demekki havva yine yırtacak yusufla çınara yardım ettiklerine göretüyolari okudumda,
toprak ürgüpe dönüyormus, cinar engellemiyormus topragi
sonra sultan araya girip cinari ürgüpe cagiriyormus
cinarda havva ve yusufa durumu anlatip yardim istiyormus
havva kardesiyle onlarin tepesine gidiyormus, sonra birden cinar geliyormus
tepede yüksek bi yere cikip
ya tut elimden cikar beni karanliktan yada birak bu ucuruma diyomus
önce hic bisi yapmayan toprak cinarin atlayacagini anlayinca elinden tutup öpüyormus
güyaaa... yani cumartesi lale devrinde ayrilcaklar
pazartesi yer gök askta birlesecekler
‎33. Bölüm Özeti:
Zümrüt'ün Hamile Olduğunu Öğrenen İkbal , Şok Geçirir Ve Tansiyonu Yükselir Hastaneye Kaldırılır. Bütün Yalı Hastaneye Koşar Ve Çınara Haber Verirler. Çınar Önce Bunun Bir Oyun Olduğunu Düşünür, Hastaneye Gitmek İstemez. Toprak Onu İkna Edecek ve Hastaneye Gitmesini Sağlayacaktır.
Yalıda Yaşayan herkes... Zümrüt'ün Hamile Olduğunu Öğrenmiştir. Zümrüt Kendinden Emin Çocuğu Doğurmaktan Bahsederken , Reyhan Ve Yeşim Necip'in Bu Yaştan Sonra Böyle Bir Durama İzin Vermeyeceğini Söyler. Zümrüt Umursamaz Görünse de Duyduklarından Memnun Değildir.
İkbal Yalıya Dönmek İstememektedir. Çınara Yanına Taşınmak İstediğini Söyler. Annesine Öfkesi Geçmeyen Çınar Bu Duruma Olumlu Bakmaz. Toprak Yine Çınar 'ı İkna Edecektir. Çınar Annesini Hastaneden Çıkarıp Evine Götürecektir.
Yeşim Yüzünden Çınar 'a Kızgın Olan Toprak, Çınardan Boşanmaya Kararlıdır. Çınar İse Toprağın Hala Yusuf' u Sevdiğini Düşünmektedir. Öfkelenen Çınar İkbal 'e Toprakla Anlaşmalı Evlilik Yaptıklarını ve Boşanacaklarını Söyler
bu arada yer gok askin fragmani cikti ekliyorum birazdan
ekle merakla bekliyorum
ekledim yer gok ask topiginde
cumartesi günü nolcak aceb?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?