Lale Devri Fox Tv

bana zümrütün hamileliği düzmece gibi geliyo ama belli olmaz boşanmamak için yapmış olabilir
evet çınarın aklına neden gelmiyo toprak o kadar trip atıyo bide yeşim geldikten sonra başladı tribe
çınarın romantik halleri çok hoştu eşimde böyle romantik olsa ne olur sanki

yarın yeni fragmanları çıkar nette merakımız gider
bu arada yeşimin vucudunda hiç bi değişiklik yok karnı hala dümdüz

hiç uzatmadın canım :)
bence de toprak haklı ben hiç kızmadım toprağa ama çınarın cevabını açıkcası merak ediyorum.
ne diyecek nasıl davranacak yoksa toprağın ellerinden kayıp gitmesine izin mi verecek ??
ama çınarın aşk halleri süperdiiii yaaaaa
bakışlarınıa bayılıyorum
çok güzel akıyor ya
bir fatmagülün keriminin bakışlarını seviyorum
birde çınarın bakışlarına ölüyorum :)
çınar topra'ın saçlarını ne kadar güzel okşadı ya kıyamıyordu sanki sevmeyeee

Ya Toprak da anlamalı aslında Çınar'ın ona karşı birşeyler hissettiğini Lale'nin odasında ellerini tutması, gece gelip saçlarını okşaması ki Çınar çıkar çıkmaz gözlerini açtı uyumuyordu, daha çok şey var aklıma gelmeyen sözleşmeli bir evlilikte olmayacak şeyler bunlar. O anda Çınar'a yakışan direkt çekip öpmesi bence Bende çok merak ettim Çınar'ın tavrını. Ayrıca dediğin gibi bakışlar da az çok ele verir insanı. Biz kıvranıyoruz burda hala hareket yok dizide yaaa

ikiside anlamıyor birbirini biri kızıgın ve kırgın diğeri aşık ama nedense sadece bakışıp anlaşamay çalışıyorlar. bakalım nereye kadar bu bakışmalar sürecek.
bide şu bebek var acaba çınar duyunca ne yapacak ?

tüyolari okudumda,
toprak ürgüpe dönüyormus, cinar engellemiyormus topragi
sonra sultan araya girip cinari ürgüpe cagiriyormus
cinarda havva ve yusufa durumu anlatip yardim istiyormus

havva kardesiyle onlarin tepesine gidiyormus, sonra birden cinar geliyormus
tepede yüksek bi yere cikip
ya tut elimden cikar beni karanliktan yada birak bu ucuruma diyomus
önce hic bisi yapmayan toprak cinarin atlayacagini anlayinca elinden tutup öpüyormus

güyaaa... yani cumartesi lale devrinde ayrilcaklar
pazartesi yer gök askta birlesecekler

tüyolar süper cnm.ama havva ile yusuf ayrılırlar kıyamet kopar diye bekliyordum ben pazartesi demekki havva yine yırtacak yusufla çınara yardım ettiklerine göre

‎33. Bölüm Özeti:

Zümrüt'ün Hamile Olduğunu Öğrenen İkbal , Şok Geçirir Ve Tansiyonu Yükselir Hastaneye Kaldırılır. Bütün Yalı Hastaneye Koşar Ve Çınara Haber Verirler. Çınar Önce Bunun Bir Oyun Olduğunu Düşünür, Hastaneye Gitmek İstemez. Toprak Onu İkna Edecek ve Hastaneye Gitmesini Sağlayacaktır.

Yalıda Yaşayan herkes... Zümrüt'ün Hamile Olduğunu Öğrenmiştir. Zümrüt Kendinden Emin Çocuğu Doğurmaktan Bahsederken , Reyhan Ve Yeşim Necip'in Bu Yaştan Sonra Böyle Bir Durama İzin Vermeyeceğini Söyler. Zümrüt Umursamaz Görünse de Duyduklarından Memnun Değildir.

İkbal Yalıya Dönmek İstememektedir. Çınara Yanına Taşınmak İstediğini Söyler. Annesine Öfkesi Geçmeyen Çınar Bu Duruma Olumlu Bakmaz. Toprak Yine Çınar 'ı İkna Edecektir. Çınar Annesini Hastaneden Çıkarıp Evine Götürecektir.

Yeşim Yüzünden Çınar 'a Kızgın Olan Toprak, Çınardan Boşanmaya Kararlıdır. Çınar İse Toprağın Hala Yusuf' u Sevdiğini Düşünmektedir. Öfkelenen Çınar İkbal 'e Toprakla Anlaşmalı Evlilik Yaptıklarını ve Boşanacaklarını Söyler

bu arada yer gok askin fragmani cikti ekliyorum birazdan

toprakla cınar bırşleşir sonra Yesımın hamılelıgı cıkar yıne ıişler karısık

ne ara toprakla cınar eskı asıklarını unutup asık oldular anlamadım

Yusufun askından oluyordu Toprak sımdı Çınara asık oldu

ekle merakla bekliyorum

çınar okadar belli ediyor ki bişeyler hissettiğini okşaması, romantik anlar hazırlaması nasıl hala anlamıyor toprak anlamıyorum bakışlar hele ellerini tutması nefesini arıyorum demesi çok açık herşey aslında,ama kerem kafasını karıştırıyor gene barıştılr diyerek kız arada kara kedi olmak istemiyor ablasında olduğu gibi ne yapsın hep üçüncü kişi oluyor ben çekiliyim diyor onlar mutlu olsun ama toprakta mutlu olmayı çok hakediyor hele sıtkı gibi birinden sonra aşıklar kavuşsun diyorum toprak ve çınar

yer gök aşkını şahane
acaba yusuf niye gitti toprağın evine çok merak ettim doğrus
aaaa bide çınar var telefonda bile kıskandığı yusufun bakalım canlısını görünce ne yapacak

kızlar lale devrini kaçırmayınnnnnnnnn:84::84: toprağım benim onu çok seviyommmmm

çınarla yeşim evlensin desem çokmu tepki alırım
ama napiim ilk çınarı yeşim tanıdı ilk yeşim aşık oldu zavallım söyleyemeden önce ablası çıktı ortaya sonra toprak çıktı yazık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…