Lale Devri Fox Tv

Bu diziyi bilmiyorum ama yorumunuzu görünce yazmadan duramadım.

Her film-dizede bu tür aile içi aşk,evlilik dışı ilişkiler, çocuklar, evlilerin mutsuzluğu karşısında başka aşkı arama haklarını alkışlatacak kadar güzel ve ince işliyorlar.

Bunlar göz alıştırmak için yıllardır aile içine sokulmaya çalışılan sözde medeniyet halleri.. Malesef ki bizim ülkemize, inancımıza, gelenek ve göreneklerimize uymayan haller bunlar.Ama inatla batı zihniyetini hayatımıza sokmaya çalışıyorlar.

Toplum-aile çökerten stratejiler, hepsi bu.

Ha birde senaristlere ya da bunu hayatına işleyenlere sorulsa ; akraba evliliklerini nasıl buluyorsunuz'' diye cevap açıktır : '' Hangi çağda yaşıyoruz canım, kardeş gibi büyüdüklerimizle evlilik mi olur, hem çocuk sakat olur ''

Oysa,yenge, baldız, enişte v.s olunca oldukça etik oluyor.Hem çocuğun sakat olma riskide yok..

ay nete koymadilar daha, ben avrupada oldugum icin burdada fox olmaidgi icin izleyemiyorum

:103:çınara bak sen nasılda etkilemeye çalışıyo topragı çok romantik toprakta kaçıyo sebebi farklı ama olsun kaçan kovalanır

bu yeşim ne yılan ya ne kadar bencil karnındaki çoçuğu kullandığı yetmedi şimdi de kardeşini kullanıyo üzülür mü acı mı çeker diye düşünmeden kullanıyor kardeşini planlarına alet ediyo

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum söylediklerine.
Yıllarca abuk sabuk Türk filmlerini izledik.
Ezik, zavallı kadın modelini izlettirdiler bizlere.
Şimdi de aile içi ilişkilere geldi sıra.

ayse merak ettiriyorsun izleyemiyorum catlicam burda
hic bi sitede koymadilar bugün diziyi ya hayret bisey
hic böyle olmazdi sasirdim :26:

hamile devri zümrüt reyhan ve yeşim maşallah
çınara yazık ya tam toprakla arayı düzeltivcek bu sefer yeşimin bebegiyle pırtlıycak ortaya

güzel bir bölümdü çınar toprağa aşık olduğunu farketti ama yeşimile öpüşmesi kötü oldu, toprak birsürü şey söyledi ona boşanalım dedi acaba ne yapacak çok merak ediyorum,herkes hamile bir yandan bir de toprak olsa ne güzel olur aşklarıı itifaf etseler keşke ,herşeyi konuşamadıklarından kaybediyolar bizde ekran karşısında heycanlanıyoruz....

Çınar çok bereketli adam valla aynı zamanda hem kardeşi olacak hem çocuğu hemde kuzeni :))))) Zümrüt süper kadın yine attı sol kroşeyi ayağı kaydı zavallı kadının

Bence sonuna kadar haklı Toprak. Bende çok kızdım önce o tepkisine ama; Çınar'da ikisini bir idare eder gibi davranıyor. Yeşim'in öpmesine birşey demiyor, bunu Toprak'tan saklıyor, sonra romantik ortam oluşturmaya çalışıyor oldu canım Çıkıp Toprak ile konuşacaktı, anlatacaktı Yeşim'le olanları sonra ayarlayacaktı o ortamı, herşeyi geçtim Toprak o kadar tavır yaptı ondan da mı anlamadı karısının görmüş olabileceğini.
Yeni bölümde ya ansızın itiraf etmeli içindekileri ya da direkt yapışmalı dudağına Sonuçta ikisi de birbirlerinin hayalleriyle uyuyor!!!, ayrıca karı kocalar anlaşmalı da olsa, gerçeğe dönüşmüş olacak herşey sadece çok da abes bir durum olmayacak sonunda bir "aşk" görmüş olacağız bizde... Gerçi çekingen halleri de çok sevimliydi ama gerçeği de güzel olur bee (uzattım galiba)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…