- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
dizi bitmemiş yeni bölümleriyle devam edecekmiş ne zamana kadar amadizide lalenin kardeşi yeşim lalenin sevgilisine aşık olacakmış
Anlaşıldı, iyice sapıtıp saçmalayacaklar kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dizi bitmemiş yeni bölümleriyle devam edecekmiş ne zamana kadar amadizide lalenin kardeşi yeşim lalenin sevgilisine aşık olacakmış
"Kızım senin hiç kolu bacağı olan bi entarin yok mu....." zuahauahauahuaaaa....
show tv de adet haline getirdi bunu sürekli imam nikahını küçümseyen sahneleri koymak zorundalarmı anlamıyorum? daha öncedende melekler korusun adlı dizidede uyuz ipek aynı şeyi yapmıştı valla pes! evlenmeden önce dizilerde hertürlü haltı yiyolar bu mübah dini nikah banel çok güzel valla bravo ne güzel mesajlar veriliyoralsanaalsanasmile
Yeşim rüyasında öptü çınarı....
yok ruyasinda da optu de bu dizinin sonundada gercekten optu biride gordu bence operken
sonunu seyredemedim ya dizininne olduki başka
ilgazlar yaliya tasindi, o aksam yesim arkadasina cizdigi gelinlik modellerini goturdu bara orda sefikle karsilasti kavga ettiler cinarin arkadasida ordaydi haber verdi cinara yesim burda kavga ediyor diye..sefik yesimi tokatlarken cinar geldi..bi guzel patakladi sefigi sonra ciktilar eve giderken yesim kimse beni sahiplenmemisti falan dedi agladi sarilirmisin bana dedi kolunun altina girdi cinarin eve geldiler, havuz basina oturdu yesim cinara ben cok yanlizim kimsem yok dedi cinarda annen kardeslerin hep berabersiniz hep yanindalar dedi oda onlar benim kardesim degil kan bagi bile yok aramizda bi sen varsin bana yardim et dedi sarildi cinara, cinarda tamam yardim edicem sana dedi osa sarildi sonra yesim yapisti cinara optu orda bitti ama onklari izleyen bir goz vardi sanki kameradan oyle anlasildi
bayağı bir gelişmeler olmuş ya ılgazlar ne yapacak acaba o yalıda yemek kültürleri bile çok farklı çınarın ellerine sağlık iyi yapmış şefik hem zümrütü hem yeşimi idare ediyordu resmen ama yeşimde az değil yani bidse enişteye sulanıyor utanmadan var bişey bunlarda yeşim belkide zümrütün gayrımeşru çocuğu olabilir acaba kim gördü onları sağol canım ya özet verdiğin için opuyorumnanaktan
Yeşim rüyasında öptü çınarı....
kanalı savunmak bana düşmez ama bence siz yanlış yorumlamışsınız verilmek istenen mesajı. dizinin anlatmaya çalıştığı asıl hikaye farklı yaşam tarzlarına, değer sistemine sahip iki burjuva ailenin kapışması. bir aile için önemli olanın diğeri için hiçbir anlam ifade etmemesi...yani show tv birşeyi aşağılamıyor. eski burjuvalar aşağılıyor,show tv de o "cemiyet" denilen yapının içindeki insanların tavrını bize aktarıyor.show tv de adet haline getirdi bunu sürekli imam nikahını küçümseyen sahneleri koymak zorundalarmı anlamıyorum? daha öncedende melekler korusun adlı dizidede uyuz ipek aynı şeyi yapmıştı valla pes! evlenmeden önce dizilerde hertürlü haltı yiyolar bu mübah dini nikah banel çok güzel valla bravo ne güzel mesajlar veriliyoralsanaalsanasmile