lanet olasi kafeler...

Bosandin yeniden evlendin mi merak ettim ...
Yok ayol , nisanda boşandım daha. Allah mı söyletti , inşallah ileride eğer hayırlısı ise yeniden biriyle evlenmeyi istiyorum . Ama bu sefer yaşayamadığım şeyleri yaşatacak , evliliğin eşin ne olduğunu bilen, seviyeli, saygılı ve karakterli biri olur inşallah.

Valla
Insallah bulursunnn cok icten yazdim olursa bana yazarsin burdan ....

Bu evde kokona gibi dolanmak adami gercekten eve bagliyor mu? Siz boyle mi yapiyorsunuz? Adam o goruntuyede bir sure sonra aliscak. Mini giymekle adamlar ev kusu olsa herkes giyerdi. Napicak surekli evde kostum partisimi vericek bu kadin.
Her problemde kadina vucudunu kullanmasini ögüt verenler cidden her sorunu boyle mi cozuyorsunuz merak ettim.

Bence degil.namuslu bunlara fazla vallaha
Motor ne demek??? Anlat bakiyim ben bu tanıma giriyor muyum?
Sen söylediğin için söylüyorum. Minicik bikinilerle geziyorum hep, kıçımda tanga, mini etekler. Evliyim, evlenmeden önce de bakire değildim.

Şimdi ben hangi gruba giriyorum canım??

İns vallaha bende hep dua ettim insallah sen mutlu olursun bu sefer

Kardess neden saldirir gibi yaziyosun .... adam daha 6 aylik evli surekli disarda kahvede evde onu bekleyen ilgi isteyen bir karisi var en azindan bu bir kadin bunu gormesi icin bence senin icin fesat ne demek vucudunu kullanmasi benim hic aklima ole bisi gelmedi bi yerdede duyar kasmayin ya her yere bi reklam panosuuu valla yildim

Erkekler evde bakimli kadinlari seviyo bunu herkes bilir hee hergun makyaj yapmiuoruz ama gozleri doysa yeter

Valla

Insallah bulursunnn cok icten yazdim olursa bana yazarsin burdan ....
İnşallah canımcım .iki çocuğumla çok da kolay olmaz gibi geliyor ama inşallah benim de gerçek mutluluğu yaşayacağım biri olur hayatımda. Olursa sana yazarım, dua ederim

Erkekler evde bakimli kadinlari seviyo bunu herkes bilir hee hergun makyaj yapmiuoruz ama gozleri doysa yeter

E yapıyorsun da ne oluyor, ne işe yarıyor? Hiç...
Adam seni minilerinle evde bırakıp kahveye gidiyor, sen makyajını yaparken başka kızlara bakıyor, sen onu beklerken başka kadınlarla mesajlaşıyor. Çok etkili bir yöntemmiş gerçekten. Çözmüşsün sen bu evlilik olayını.

Surekli onune gelip yatan evli erkekleri bastan cikaran burda cok varmis sen evli erkeklerle birlikte oluyor musun tamma zamaninda hepimizin hatalari oldu kimse gunahsiz degil ama parmaginda yuzuk olup birlikte oluyorsa asagiliktir.

Benimki adam degil gelsin eve

Ya ne kadar kotusunuz kadinin surda ne kotulugunu gordunuz.. kadin kadina surda dertlesmek istiyor siz dusman gibi yaziyorsunuz bence cok yanlis uslubunuz dusmaninizla muhattap gibi yaziyorsunuz ....

Ya ne kadar kotusunuz kadinin surda ne kotulugunu gordunuz.. kadin kadina surda dertlesmek istiyor siz dusman gibi yaziyorsunuz bence cok yanlis uslubunuz dusmaninizla muhattap gibi yaziyorsunuz ....
Hic sorun herkesin baaina gelecek seyler ben kimseye burda kotu konusmam

Bence vucudunu kullanmak yerine once insan aklını kullanmalı.
Erkekte kadında tabiki bakımlı olmalı kim istemez bunu?

Ama her problemi makyajla miniyle çözemezsin istersen evde ciplak gez bir gun durur evde bilemedin iki gun. Bir omur boyu evde iki susleniyorsun diye adam basinda durmaz.
Cinsel probleme kirmizi gecelik, adami eve baglamaya ya mini etek ya cocuk yapmak... bu kadar sığ dusunerek biyere varamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…