- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Disi Aslan
-
Ben evde boyleyim ki esim uckuruna cok duskun disaridakilere bakmasin diye elimden ne geliyosa yapiyorum o konuda sikinti yok esim ne zaman gelse hep kapida sortla mini etekle karsiliyorum ama iste bazenleri sikiliyorum bosuna aldim diyorum sonucta kapaliyim hep kocamdan baskasina giymem derdim hep ama kiymet bilmiyo ona aslinda motor lazimmis bak geldi sigarayi birakti gitti meaaj attim cevp yok
Daha 6 aylik evli gercekleri gormus ki buraya dizmis neden oyle diyoaun ya karamsar bakma .... sonucta evladi degil anasi degil babasi degil ....bosanir atarrrr giderrrrr .... cok taniyorum 2. Evliliginde aski sevgiyi bulanlari ilk gozagrisi romantizmi filan yalan dolan yani ....Bu kafayla boşanma ihtimalini küçük tuttum. Yarin öbür gün bebek yapıp çocuğum için katlaniyorum diyecek.
Eeeeee bosandin sonra ne olduuu....En çekilmezinden bir ayıyla evlenmişsiniz üzüldüm gerçekten . Benim boşandığım öküz de aynen öyleydi. Öğretmenevinden beri gelmezdi boş zamanlarında. O öğretmenevi başına yıkılsın bıktım her gece her gece gitmene biraz bize Zaman ayır derdim cıks ıı, huylu huyundan vazgeçmez. Bu modeller böyle ev otel olarak karısı köle olarak evde beklesin, onlar hayatını yaşasın. Bak bu modeller çok gezdiği için ayaklarına b.k bulaşma ihtimali de yüksek olur. İleride bulur bir ortalık malını, o zaman kendince tam erkek olur... Dikkat et, Allah kolaylık versin ne diyeyim.
Halamim oglu uzakta buyuduk cocukken beraber oynardik 7/ yildir gormuyordum babamla annem.iatiyorlar diye evlendimBenim 70 yaşındaki babam bile kahveye gitmiyor it kopuk dolu diye, gencecik yeni evli adamın kahvede işi ne?
Tanımadan evlendiniz muhtmelen. Ne mal olduğunu belli etmiş ama anlamamissin. Geçmiş olsun nur topu gibi bir öküzün olmuş. Ömür boyu çekeceksin.
Ne gibi ne oldu anlamadım?Eeeeee bosandin sonra ne olduuu....
Ohhhh akraba evliliği!!!Halamim oglu uzakta buyuduk cocukken beraber oynardik 7/ yildir gormuyordum babamla annem.iatiyorlar diye evlendim
Bosandin yeniden evlendin mi merak ettim ...Ne gibi ne oldu anlamadım?
Seph boşanamaz derken çok haklıymış.Halamim oglu uzakta buyuduk cocukken beraber oynardik 7/ yildir gormuyordum babamla annem.iatiyorlar diye evlendim
Cekmemki daha yeniyiz allaha sukur meslegim var ceker giderimBu kafayla boşanma ihtimalini küçük tuttum. Yarin öbür gün bebek yapıp çocuğum için katlaniyorum diyecek.
Halamim oglu uzakta buyuduk cocukken beraber oynardik 7/ yildir gormuyordum babamla annem.iatiyorlar diye evlendim
Halamim oglu uzakta buyuduk cocukken beraber oynardik 7/ yildir gormuyordum babamla annem.iatiyorlar diye evlendim
Cekmemki daha yeniyiz allaha sukur meslegim var ceker giderim
VarKahve var mı ayol hâla?
Helallll bacim ya surda seni savundugum kadar varmis bosan kiz uckur meraklisi olmaz ondan koca insan evindekini biraki disardakine bakmazzz saygisi da yokkk bosan gitsinCekmemki daha yeniyiz allaha sukur meslegim var ceker giderim
Bence degil.namuslu bunlara fazla vallahaMotor mu?
Çok ayıp!
Bu haşinliği evlenirken neden uygulamadın savaşçı genç?Cekmemki daha yeniyiz allaha sukur meslegim var ceker giderim
İste yeniyim yaaa 3/kere aradim gelmiyorum dedi kaynima soyledim babna soyle oglu kahvelerde diye gitsin getirsin oglunuHelallll bacim ya surda seni savundugum kadar varmis bosan kiz uckur meraklisi olmaz ondan koca insan evindekini biraki disardakine bakmazzz saygisi da yokkk bosan gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?