Lanet Olası KPSS !

urazsel

Hayallerin kadar güzelsin (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
127
81
38
1 yıl boyunca sınava çalıştım. ama olmadı yapamadım. ailem benden bir şeyler bekliyodu ve ben onların yüzünü güldüremedim.elimden geleni yapmadım mı acaba diyorum.şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.çok mutsuzummm

kardeşimde girdi sınava gerçekten zor bir sınavmış.
sadece bilgiye dayalı ezbere dayalı sorular çıkmış.
umarım sonuçlar açıklanınca düşündüğünüz gibi olmaz.
birde selfie sormuşlar ya dalga geçer gibi

bugünkü sınav öyleydi ben önlisans mezunuyum dün girdim canım sınava.bizimki de ezberdi zor bekliyodum ama bu kadarınnı beklemiyodum.

bugünkü sınav öyleydi ben önlisans mezunuyum dün girdim canım sınava.bizimki de ezberdi zor bekliyodum ama bu kadarınnı beklemiyodum.
dün kardeşimle onları da inceledik paylaşanlardan
ama bana lise daha zor gibi geldi.
neyse canım umarım istediğin puan gelir.
gelmezse de üzülme dünyanın sonu değil yine çalışırsın.

insan bilir kendini olması mümkün değil

Bazen panikle ne yaptığımızı bile hatırlamıyoruz tabi cok calışınca insan kendinden daha cok sey bekliyor. Ben ilk defa hic calismadan girdim sinava 2012 deki yasadigim stresten sonra hic calismak gelmedi icimden ben de önlisansım ve kpssye inancım da azaldı 2006 dan bu yana sınava girerim format degisti rakipler cogaldı umutsuzlugum daha da arttı 70den yukarı alırım diyorsan hic umutsuz olma cunku en azından sözlesmeli alımlarda şansın oluyor katiplik mesela...
Onlisans mezunu yakınlarım 86-83 aldı yine de atanamadılar hayat cok zorlaştı bosver belki en guzel kısmetin ozel sektordedir :)

canım bazı şeyler gerçekten kader ve Allah bizim için en iyisini biliyor ben de girdim sınava ama nasıl girdin diye bir sor nüfus cüzdanında fotoğrafım yok sınava kalmış yarım saat biz n üfus mudurluğu arıyoruz tabi ki fotoğraf falan çıkartamadım aha dedim ben sınava gireniycem neyse okula girdim ordaki görevli adam sınıf görevlesinin insiyatifi dedi çıktım zor bela girdim sınava benim için hyati bir sınav değildi ben kendimi denemek açısından girdim ama ben hayatımda böyle tarih coğrafya görmedim çok zordu yani bi tek sen değilsindir sınavı kötü olan sıkma canını

Konuyu dağıtıyor gibi olmasın ama görevlinin yaptığı çok yanlış bence. Ne demek fotoğrafsız kimlikle sınava alınmak demek... Ki bu bir eleme sınavı, çok mühim. Resmen güvenlik zaafiyeti. Sen öylesine girmişsin ve hile hurdaya başvurmamışsın ama bunu kötüye kullanan, başkasının yerine sınava giren biri de olabilirdi senin yerinde. Çok yanlış çok...

sen de haklısın canım hiç böyle düşünmemiştim

sorduğum herkes kötü diyo ama umarım sonuçlar iyi gelirr

bir mağdur dahaa. canım sen kaç net bekliyosun
canım bilmiyorum ki tahmin edemiyorum 2012 ye göre bu sene daha zor olmuş müfredat dışı olduğu için standart sapma çok oynar diyolar off bizim günceller neydi öyle hiçbi yayında yoktu valla orta öğretimin günceline de baktım bişey demiyorum tamam kolay sorsun demiyorum ne bileyim o kadar güncel kitabı alddım nette okumadığım izlemediğim haber kalmadı bari bilindik bişeyler olsaydı inşallah iyi gelir yaa ailecek çok hevesliydik cumaya açıklanır diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…