Lanet Olası KPSS !

Aynı dertten ben de mustaribim üstelik benim puanım da açıklandı yani belki yüksek gelir diye umutlanamıyorum da artık İnşallah sizin beklediğinizden iyi olur sonuç

Bunu yaşayan ilk ve tek insan değilsin. Sınav sendromunun bilmem kaçıncı kurbanı olarak kayıtlara geçersin.

Ama o yaşlarda ben de öyleydim, çok geç kalmış gibi düşünüyorsun hayata, insanların düşüncelerini önemsiyorsun falan filan..

Aslında hepsi kocaman “hiçten” ibaret. Yaşının 25 altı olduğunu düşünüyorum. 25 yaşına kadar hayatını kurmaya çalış. Kendine limitler belirle. Asla unutma her şeyin başı sağlık.

bende ortaöğretim kpss ye girdim bu arada ne kadar genel kültürsüz olduğumu anladım:)tarihte yanlışlarım çok coğrafyadan kaç soru yaptıgımıda bilmiyorum 15 dk kalmıştı ve ben daha genel kültüre geçmemiştim mat oyaladı türkçeninde doğum günlü sorusuna uğraştım biraz zaman yetmedi tabi haliyle panik olunca tarihte hatalar yapmama neden oldu hayırlısı bakalım

haklısın da işte üzülüyo insan ama ilk gün kadar kötü değilim şuan. açıklansa daha da netleşecek her şey. yeni mezun oldum sınavım kötü geçti evde çok sıkılıyorum işim yok falan filan çok şükür sağlığım yerinde Allah başka dert vermesin diyorum artık

Allah yardım etsin gerçekten emek vermişseniz durum üzücü. Bende gece gündüz çalıştım son 5 ay geceleri hiç uyumadım gündüz2-3 saatlik uykuyla durdum 2012de atandım ama bu kadar çalışmanın karşılığını alamasaydım bende çok üzülürdüm. Bir de şöyle bi durum var ki Allah nerden nasip açtıysa oraya yöneliriz memurluk nasipte yoksa yapacak bir şey yok değil mi ?

emeğinizin karşılığını almışsınız sizin için çok sevindim haklısınız bunları duyduktan sonra çok fazla üzülmüyorum. Mevlam nasip etmemişse el götürür yel götürür sel götürür demişler ya aynen öyle :))

evet henüz 22 yaşındayım ama bu sınavda atanırsam bi evlilik planım vardı o da suya düştü şimdilik. sağlık olsun gerisi gelir :))

İstanbul Adliyesi'nde başladım göreve .Şişli Mülhakatında yani şişli adliyesinde .Puanım 75 idi .70 yetiyor çağırmaları için önemli olan klavye ve mülakat aşaması

ben adalet mezunuyum adliyede staj yaptım gerçekten zor bi meslek. klavyem de çok iyi değil siz nasıl geliştirdiniz
Benim bankacılık geçmişim vardı .En son Turkcell'de çalıştım .Hep pc başında işlerdi yani .Q klavye ile sınava girdim ama daha sonra F klavye kursuna gittim daha hızlı yazmak için ki gerçekten de öyle oldu .Şu an duruşma katibiyim . Klavye sınavında Q ile 125 kelime yazmıştım net .Sınır 90 kelime .

Yalnız değilsin...

Kursa gittim ders de çalıştım ama olmadı... Zordu... Soru şekilleri farklıydı...
Matematiği yetiştiremedim...

Lise düzeyi kolaymış...

Nasip kısmet biraz da bu işler, yaşın gençtir senin üzülme bir dahaki sefer yine denersin...

Çok OTE="carpe__diem, post: 37137257, member: 471637"]Canım söylemeden gecemeyecegim, birkac yerde rastladım, Allah nazar degdirmesin, cok yakısıyorsunuz.

Ben de lisansa girdim, tarihten müfredat dısı sorular vardı demissin, ne sordular merak ettim, söyleyebilir misiniz acaba?
Güncelleri de merak ettim..[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim çok mutlu oldum:)

Gece mi gunduzume kattım abartısız...
O kadar tarih çalıştım, çağdaş turk tarihi çalıştım gorbaçovlar kara gomlekliler dıdısının dıdısı...
Gelen sorular dalga geçer gibiydi
Sonuç supriz olacak
Umarım atanacak kadar alırım
Omrumuz çurudu sınavlar yuzunden!

İstanbul Adliyesi'nde başladım göreve .Şişli Mülhakatında yani şişli adliyesinde .Puanım 75 idi .70 yetiyor çağırmaları için önemli olan klavye ve mülakat aşaması

hayırlı olsun. İzmirde yetmıyormuş 70 almak.sıralamaya gırmemız lazım katılımda cok olunca 70ler sıralamanın altında kalıyomuş malesef

hayırlı olsun. İzmirde yetmıyormuş 70 almak.sıralamaya gırmemız lazım katılımda cok olunca 70ler sıralamanın altında kalıyomuş malesef
Ben de şu an izmir'deyim ama alımlar sırasında burda yoktum .Ortalamaya kpssyi katan komisyonlar var .Öyle bile olsa siz klavyenizi geliştirmeye bakın .Önemli olan klavyedir bizim işimizde .Hakimin söylediklerini hızlıca yazabilmek en büyük marifetimiz . Kpssden 95 alıp klavyede 100 yazan birini almaktansa kpssden 80 alıp klavyede 180 yazan kişiyi almak daha mantıklı hakim ve savcılara göre .Tercih meselesi .Komisyondan komisyona fark var .

artık bebekle ne kadar olursa.çalışma fırstaım olmuyokı...uyudugunda anca gırebılıyorum yoksa bılgısayarı kurcalamak ıstıyo cadı malesef
tesekkur ederım bılgılerınız ıcın

artık bebekle ne kadar olursa.çalışma fırstaım olmuyokı...uyudugunda anca gırebılıyorum yoksa bılgısayarı kurcalamak ıstıyo cadı malesef
tesekkur ederım bılgılerınız ıcın
rica ederim .Ben de kızım doğduktan sonra girdim memurluğa .
Bak hotkey diye bir program var .Fırsat buldukça ona çalışın size tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…