cuma mııı eyvahlar olsunncanım bilmiyorum ki tahmin edemiyorum 2012 ye göre bu sene daha zor olmuş müfredat dışı olduğu için standart sapma çok oynar diyolar off bizim günceller neydi öyle hiçbi yayında yoktu valla orta öğretimin günceline de baktım bişey demiyorum tamam kolay sorsun demiyorum ne bileyim o kadar güncel kitabı alddım nette okumadığım izlemediğim haber kalmadı bari bilindik bişeyler olsaydı inşallah iyi gelir yaa ailecek çok hevesliydik cumaya açıklanır diyolar
o zaman aramıza hoşgeldinVallahi ben de hic bir şey beklemiyorum bu sinavdan
Hosbulduk sinavdan ciktgmda hicbisey hissetmedim hala da hissetmiyorum..Hosbuldurassselin, post: 37129109, member: 628167"]o zaman aramıza hoşgeldin
kardeşimde girdi sınava gerçekten zor bir sınavmış.
sadece bilgiye dayalı ezbere dayalı sorular çıkmış.
umarım sonuçlar açıklanınca düşündüğünüz gibi olmaz.
birde selfie sormuşlar ya dalga geçer gibi
Ben çok çalıştım diyemem o yüzden iyi şeyler beklemiyorum zaten. Ama iki sene önce ki sorulardan çok farklıydı.
Ben cumartesi, ablam pazar günü girdi. Ablam kursa gitti. Onu son gün uyardım şu konuları bırak şunlara bak diye. Ama o da dedi bir dolu konuya boşu boşuna çalışmışız diye. Malesef garantisi yok işte.
Dur bakalım belki beklediğinden güzel gelir puanın. Ben fazla çalışamadım az puan hakkım ama bir yıl çalışıp da umutsuz olanlara çok üzülüyorum.
Güncel soru soracağız diye Türkçe konuşan devletlerin katıldığı şarkı yarışmasının ismini sordular var mı böyle bir şey?
Allah emeklerimizn karşılığını verir inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun. sonuçlar açıklanınca paylaşacağm sizinle hanımlar
Turkvizyon evet
canım ne mezunusun 84 iyi bi puan 2012 için ? bu kadarını da yapma sağlık her şeyden onemli iş nasıl olsa bulunur.seni anlıyorum emek verdik karşılığını almak istiyoruz. ama önce sağlık ! lütfen kendine bu kadar eziyet etmeBenimde bu 3.girişim önlisanstan bir gün bu sınavlar arası kalpten gideceğim.İlkinde 74 ikincisinde 84 aldım hadi 3'üncüsü olacak derken çuvalladım
Ne kaybediyorsam hep heyecandan.O kadar sıkmışımki kendimi iki gündür göğüs kafesim ve çenem acıyor.Yemek yerken zorlanıyorum.Sınava kadar çok rahatım ama o an ne oluyorsa kopuyor her şey.Sorulara zor diyemem ama sınav anı hakikaten zor
türkvizyonu duymuştum çok şükür çünkü o kadar güncelden sadece iki tane işaretleyebildim şaka gibiİlk defa 2013 de yapılmış ve ben hiç duymadım ki normalde güncel olayları takip ederim. Kalakaldım resmen. Türkvizyon daha mantıklı geldi eurovision dan taklit gibi.
İlk defa 2013 de yapılmış ve ben hiç duymadım ki normalde güncel olayları takip ederim. Kalakaldım resmen. Türkvizyon daha mantıklı geldi eurovision dan taklit gibi.
hem güncelden hem tarihten battım coğrafya Allah a emanet. e sonumuz hayrola o zamannBende son anda degistrdim valla. Gunceller bi degisikti cok ayrıntı bakmsm 3 u bostu 2 sni duymamstm zaten
türkvizyonu duymuştum çok şükür çünkü o kadar güncelden sadece iki tane işaretleyebildim şaka gibi
Bende son anda degistrdim valla. Gunceller bi degisikti cok ayrıntı bakmsm 3 u bostu 2 sni duymamstm zaten
hem güncelden hem tarihten battım coğrafya Allah a emanet. e sonumuz hayrola o zamann
ben de bakmak istemiyorum ama her yerde paylaşıyolar moral bozuluyo görünce de.bunlar sadece gördüğüm yanlışlarımBen bütün soruların doğrularına bakamadım moralim bozulacak diye.
Ben de gittim gittim geldim valla. En sonunda o şıkta karar kıldım.
Amerika'nın özgürlük heykelinin hangi ülkeden hediye olduğunu sadece çağrışım kulak dolgunluğu ile işaretledim. Neyse ki doğru çıktı.
Amaan oldu artık yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?