Lanet olsun sana kocacım

parure

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
20
0
86
Ankara
Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..

Gene bir sanal aldatma vakası!

Allahım sen akıl fikir ver ya rabbim.

Evde gül gibi karın varken ne ararsın başkalarında.

O burnun koku alamaz inşallah da evdeki gülünün kokusunu mumla ararsın

Eve gelince aç göster yediği naneleri yapsın bakalım açıklamasını!

ayy allahımjm inan yazı okur okumuaz tüylerimm diken diken oldu içim gitti allahım sabır versin

Yüce allahım şu erkeklerin eşlerinden başka bütün kadınlara basiretini bağla,uçkurunu kes yarabbim

Rabbim dağlara taşlara versin de bizlere vermesin bu acıyı :105::105:

Sakin ol.

Lütfen o bu rezilliği gördüğünü farketmeden önce belgele.

Allah yardımcınız olsun,tüylerim diken diken oluyor adeta böyle vakaları okudukça rabbim bildiği gibi etsin bu erkekleri EVLİLİKTEN BİR KEZ DAHA SOĞUYORUM ne anlıyorlar nee off neyse zor olsada sakin olunlütfen bebeğiniz varmış bebeğiniz için ne denirki ALLAH SABIR VERSİN....

Ben de şunu anlamıyorum.
Bir yandan eşinizin sanal geçmişini okurken buraya konu açtınız...
Bir yandan da "araba koltuğu-dönence arıyorum" konusunu okuyorsunuz.

Başlıkla kocanızın yediği haltlar pek uyumsuz olmuş.

Karısından esirgediğini elin kızlarıyla mı yiyor? yazık yaa

ben senın yerınde olsaydım bende nıck alırdım onunla dıyaloga gecerdım bir buluşma ayarlardım .sonrada dünyayaı ona zindan ederdim erkekler iyice şaştılar kendılerini ALLAHIM sen bizi koru böle erkeklerden .ALLAH sabırlar versın canımya üzüldüm

Ben de şunu anlamıyorum.

Bu pek önemli bir sorun değil Meleknaz ablacım :) Akşama hallolur

Son düzenleme:
Kanıtları saklayın eve gelincede gözünün içine sokun bunları,belki utanması varsa utanır birazcık

Ben de şunu anlamıyorum.

saçma sapan bir tesadüf sonucu açıldı belgeler diğer konu önceden açıktı ama bunlar teferruat şu anda..

Kanitlari guzelce saklamayi unutmayin.

Hayvan herifmis gercekten.

Kanitlari garantiledikten sonra s...deki profiline, facebook statusunu veciz sozlerle bezeyin bence :

"3 kurusun hesabini yapip s..e parali uye olan bir hodugum, kadinlari kandirmak icin gerekirse milyonlar harcarim ama evime tek cop almam. Kadinlari aptal yerine koyan, ,metres arayan, 5 para etmez asagilik bir o...u cocuguyum, ilgilenenlere duyurulur."

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…