neyse ben zaten gözden gözden çıkardım onu kocacım bir kinayeydi.. yazdığı şeylere inanan bi dolu kız var yazık bekarım çocuksuzum aylık gelirim 10000 felan yazmış.. çok üzgünüm çok kızgınım çok kırgınım bu ikinci kez oluyor çocuklarının üstüne yemin etmişti.. neyse neden affettiğimi de çocuğu olmayan anlayamaz bir kere olursa hep olur bilmem ne diye yorum yapmayın dua edin başınıza gelmesin kınamayın sakın
neyse ben zaten gözden gözden çıkardım onu kocacım bir kinayeydi.. yazdığı şeylere inanan bi dolu kız var yazık bekarım çocuksuzum aylık gelirim 10000 felan yazmış.. çok üzgünüm çok kızgınım çok kırgınım bu ikinci kez oluyor çocuklarının üstüne yemin etmişti.. neyse neden affettiğimi de çocuğu olmayan anlayamaz bir kere olursa hep olur bilmem ne diye yorum yapmayın dua edin başınıza gelmesin kınamayın sakın
Merak ettim nedir bu s.... alem sitesi , bildiğim bir tane site ismi var o mu acaba hatta gazetelerde de gündemde kalmıştıkaç kişinin başını yakmış bu site
Tamam kınamayız :)
Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..
böyle güldüğüm çok şey başıma geldi de ondan dedim komiklik olsun diye değil
buraya konu açmak da bir rziko aslında çünkü kendini bilmez biçok kişiyi hayatıma dahil etmiş oluyorum belki arada bi ışık olur yolumu aydınlatacak
akşam yapacağı açıklamaları biliyorum zaten : hesabımı ele geçirmişler saçmalama olur mu öyle şey sen benim çocuklarımın annesisin hayatımın anlamısın.... NE ACI RUHUM BUZ TUTMUŞ.
siberalem ablacım. eskiyen bir site. koca teknoloji acizi olduğundan yeni aklına gelmiş
şu anda s.... Alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. Gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... Ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. Allahım yardı et bana..
Anladığım kadarıyla daha önceden yaşadığınız ve inannıp affettiğiniz bir durum söz konusu.
Biz kadınlar maalesef denenmişi tekrar denemekta hep ısrarcı olmuşuzdur.Erkeklerde sinmiş kadına yeniden aynı şeyleri yaşatmaktan hiç utanmazlar.
Bence siz bu defa daha önce yapmadığınız birşeyler yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?