Lanet olsun sana kocacım

zaten sanki burda bazı kişilerin konusu konu,derdi dert giibi,onun haricinde hemen çakma,yok önemli değil,yok hemen eleştri
nerde kaldı empati yeteneğimiz,nerde kaldı dayanışmamız,size dert önemsız yada samımıyetsız görünürse cvp yazmazsınız olur biter,eleştirmeye ne gerek var,yada dalga geçmeye..

konu sahibi umarım eşinin en kısa zamanda aklı başına gelir de,sizin rızkınızı başkalarına yedirmez,anlar ki başkaları para olduğu sürece var ama siz ve çocuğunuz onun ailesisiniz ve inşallah ömür boyu da onun yanında olacaksınız...

benim değil arkadaşımın profili der

o kadar çok sahte konu açılıyorki burada insanlarda inanmak için geçmişine bakıyor. yada sahte olmasa bile daha önce yaşamışmı tepkisi ne olmuş diye bunlarıda görerek yorum yapmak istiyorlar..

konu sahibi arkadaşım büyük konuşmak istemiyorum ama benim başıma gelse 1 değil 5 çocuğum olsa o adamın yanında kalmam, kalamam çünkü şüpheyle yaşayamami aldatıldığımı bile bile katlanamam. zaten adam gibi bir baba olmak isterse boşanıncada görevini yapmaya devam edecektir. hoş adam gibi baba olmak istese karısını da aldatmazdıya neyse..

varmı bari o kadar parası?

istersen ver bana kullanıcı ismini benim siii..alem profilim var bir konuşiyim onunla

meleklikten değil dikkatimi çektiği için söylüyorum....
hemde konuda ki yoruma yorum yapmak pek adetim değilken...
üstelik aynı insanların her konuda aynı şeyi yapmaları dikkatimi çekti..
ilk kez görsem zaten dikkatimi çekmezdi...
neyse bu cool ablaların bi de yandaşları destekçileri var her yaptığı yorumu beğenen...
sürü psikolojisi bişey diyemem...

Sadece orasi degil , internetten tanisma siteleri kisa sureli iliski arama yeri, hatta sanal iliski yeri olmus. Evli olan ve acik acik evli oldugunu soyleyen bile var. Evli kadinlarda giriyor. Sanirim bir pazar olusmus bu konuda. Lackalik diz boyu. Bende bu siteye bir zamanlar uyeydim. Malum resimlerini gonderende oldu, agir abi takilanda. Erkeklere guvenilmez. O yuzden her zaman tetikte olacaksin.

evet benimde orda profilim var, bekarlıktan kalma.
bi sürü evli erkekler yazıyo bana, özellikle bi tanesi var amma yapışkan, onu stres topu olarak kullanıyorum. canım sıkkınken giriyorum ona küfrediyorum, bağırıyorum çağırıyorum sonra çıkıyorum.

Son düzenleme:

ağzına sağlık düşüncelerimi yazmışsın
bekara karı boşamak kolay gelirmiş insan baba evinden çıkınca döneceği başka yerde yoksa yapamıyor kadının kendine ait evi olsaydı durumu olsaydı 1 sn çekeceğini sanmıyorum affetmemek gerekir ama yapacak bişey kalmayana kadar savaşıyoruz bi zkadınlar çünkü dermanımız yok

O zaman Allah ıslah etsin denir, ne denir ki başka yazık eşine cidden yazık..

Çok kibarsınız lanet okurken bile kocacım diyorsunuz
Neyse kaydet herşeyi, şimdilik çaktırma
Buluşma durumlarında görür gerekirse takip edersin, foto vs. de çekmen mümkün olabilir
Zor bir durum ama soğukkanlı olmak ta fayda var şu an

evet benimde orda profilim var, bekarlıktan kalma.
bi sürü evli erkekler yazıyo bana, özellikle bi tanesi var amma yapışkan, onu stres topu olarak kullanıyorum. canım sıkkınken giriyorum ona küfrediyorum.

Alemsin carrie ya,güldürdün beni bu yoğun işyerimden çıkar ayak:)
ama gerçekten bir aralar çok düzgündü o site,amaca hizmet ediyordu,nerden baksan 6-8 sene önce falan..
demek bozmuş kendini,yazık...

Seninki duymasin:)

Alemsin carrie ya,güldürdün beni bu yoğun işyerimden çıkar ayak:)
ama gerçekten bir aralar çok düzgündü o site,amaca hizmet ediyordu,nerden baksan 6-8 sene önce falan..
demek bozmuş kendini,yazık...

evet bozuldu, neler neler yazıyorlar.
bu yapışkan evli olanda profiline eklemiş evli diye.
bana hergün şiir yazıyor, bende her şiirine küfürle karşılık veriyorum. defol git karına anlat bunları koca kafalı diyorum. oda hiç karşılık vermiyor.
güzel oluyor yani

Seninki duymasin:)

nerden duyacak canım

bu arada bana kalırsa o yazıştığı kızlarda onunla kafa yapıyolardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…