kadın burda derdini anlatıyo yardım istiyo..
kimi dedektiflik peşinde şuan ne okuyo, ne yaparken ne yazmışı irdeliyo..
kimine görede önemli bi sorun yok akşama hallolur...
size sormadan önemli olup olmadığına karar vermiş konu sahibi çok ayıp etmiş cidden...
bi bozma merakıdır bi konu katletmedir zaten maşallah...
anladık pek cool pek güçlü kadınlarsınız...
uzun zamandır dikkatimi çekiyo..
konu sahibi arkadaşım sana gelinceeee zor durum allah yardım etsin..
çocuğun var madem iyi düşün ama lütfen sessiz kalma...
mutlaka konuş bunları eşinle..
allah ıslah etsin....
Gene bir sanal aldatma vakası!
Allahım sen akıl fikir ver ya rabbim.
Evde gül gibi karın varken ne ararsın başkalarında.
O burnun koku alamaz inşallah da evdeki gülünün kokusunu mumla ararsın
Eve gelince aç göster yediği naneleri yapsın bakalım açıklamasını!
Yüce allahım şu erkeklerin eşlerinden başka bütün kadınlara basiretini bağla,uçkurunu kes yarabbim
size sormadan önemli olup olmadığına karar vermiş konu sahibi çok ayıp etmiş cidden...
allah ıslah etsin....
neyse ben zaten gözden gözden çıkardım onu kocacım bir kinayeydi.. yazdığı şeylere inanan bi dolu kız var yazık bekarım çocuksuzum aylık gelirim 10000 felan yazmış.. çok üzgünüm çok kızgınım çok kırgınım bu ikinci kez oluyor çocuklarının üstüne yemin etmişti.. neyse neden affettiğimi de çocuğu olmayan anlayamaz bir kere olursa hep olur bilmem ne diye yorum yapmayın dua edin başınıza gelmesin kınamayın sakın
böyle güldüğüm çok şey başıma geldi de ondan dedim komiklik olsun diye değil
buraya konu açmak da bir rziko aslında çünkü kendini bilmez biçok kişiyi hayatıma dahil etmiş oluyorum belki arada bi ışık olur yolumu aydınlatacak
akşam yapacağı açıklamaları biliyorum zaten : hesabımı ele geçirmişler saçmalama olur mu öyle şey sen benim çocuklarımın annesisin hayatımın anlamısın.... NE ACI RUHUM BUZ TUTMUŞ.
varmı bari o kadar parası?
yok canım hiç sanmam.öyle olsa konu sahibinin dediğine göre çoktan terk edip giderdi ailesini....
Sadece orasi degil , internetten tanisma siteleri kisa sureli iliski arama yeri, hatta sanal iliski yeri olmus. Evli olan ve acik acik evli oldugunu soyleyen bile var. Evli kadinlarda giriyor. Sanirim bir pazar olusmus bu konuda. Lackalik diz boyu. Bende bu siteye bir zamanlar uyeydim. Malum resimlerini gonderende oldu, agir abi takilanda. Erkeklere guvenilmez. O yuzden her zaman tetikte olacaksin.
allah ıslah etsin....
neyse ben zaten gözden gözden çıkardım onu kocacım bir kinayeydi.. yazdığı şeylere inanan bi dolu kız var yazık bekarım çocuksuzum aylık gelirim 10000 felan yazmış.. çok üzgünüm çok kızgınım çok kırgınım bu ikinci kez oluyor çocuklarının üstüne yemin etmişti.. neyse neden affettiğimi de çocuğu olmayan anlayamaz bir kere olursa hep olur bilmem ne diye yorum yapmayın dua edin başınıza gelmesin kınamayın sakın
evet benimde orda profilim var, bekarlıktan kalma.
bi sürü evli erkekler yazıyo bana, özellikle bi tanesi var amma yapışkan, onu stres topu olarak kullanıyorum. canım sıkkınken giriyorum ona küfrediyorum.
evet benimde orda profilim var, bekarlıktan kalma.
bi sürü evli erkekler yazıyo bana, özellikle bi tanesi var amma yapışkan, onu stres topu olarak kullanıyorum. canım sıkkınken giriyorum ona küfrediyorum, bağırıyorum çağırıyorum sonra çıkıyorum.
Alemsin carrie ya,güldürdün beni bu yoğun işyerimden çıkar ayak:)
ama gerçekten bir aralar çok düzgündü o site,amaca hizmet ediyordu,nerden baksan 6-8 sene önce falan..
demek bozmuş kendini,yazık...
Alemsin carrie ya,güldürdün beni bu yoğun işyerimden çıkar ayak:)
ama gerçekten bir aralar çok düzgündü o site,amaca hizmet ediyordu,nerden baksan 6-8 sene önce falan..
demek bozmuş kendini,yazık...
Seninki duymasin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?