Lanet

Sen iyiysen sorun yok canım önemli olan o herkes hakettiğini yaşayacak inş. Çok mutlu olacaksın utanmaz yüzügü bari çıkarsaydı gelirken pis adiii neyse ben bu adama daha saydiririm ama dedigim ya umutlu günler şimdi başlıyor yolun hep aydınlık olsun bu yaşadıklarını silip supurecek her anlamda iyi bir insan diliyorum senin için

Canım benım çok tşk ederım ıns hepımız cok mutlu olalım. Sende hakkını helal et hep yanımda oldun :)

Canım benım çok tşk ederım ıns hepımız cok mutlu olalım. Sende hakkını helal et hep yanımda oldun :)
Ne demek canım benim helal olsun kendi derdim gibi dertlendim bigün şuraya çok güzel şeyler yazarsan içim o zaman tam manasıyla rahat edicek o günü iple cekiyorum (kilo konusunu halledelim daha mutlu olucaz ilk tavsiyem kendime de tabi :) )

İyi ki gittin müge ya. Bak ben yazmıştım gitme tehlikeli olabilir diye ama öyle bir durum olmamış, ne bileyim bence iyi olmuş gitmen.

Burada sen dolusun ona karşı, adam sonuçta evli diyenlere katılmıyorum. O kadın resmen onursuz bir şekilde gelip evli olan adamla yatmış. Ve benim gözümde böyleleri nikah olsa da, adamın tapusunu da gösterse bir anlam ifade etmiyor.

O yüzden o adam evli ama niye görüştün diyenlere asla katılmıyorum. İstediğin şekilde içini dökmek senin hakkındı.

İyi de oldu, çok da güzel oldu

Müge iyi olmana sevindim , içindekileri de döktüğüne göre bu sayfa sonsuza dek kapanır umarım. bundan sonraki yepyeni hayatında sen gibi güzel insanlar çıksın karşına...

iyiki içindekileri döktün, kendini toplaman için buna ihtiyacın vardı.
kimin ne düşündüğünü geç. şuanki duyguların seni yönlendirdi ve doğrunu yaptın. kendin için bunu yapmasaydın dipten çıkamazdın.
kendini nasıl tedavi edeceğini en iyi sen bilirsin ve ettin bitti, kimseye de hesap verme. sana kimse vermedi.

Sagol bebegım. Aynen ya rahatladım ve takmıyorum. Kım ne dusunurse dusunsun. Aman.

Ben buralara gelmeyeli bayaa olmus ya. Tuttum geri done done yazdiklarini okudum sayfalarda. Mugem tatlim ben sana " yaz ona, icindeki zehirini at" derdim hep.
Aslinda bu pismanligindan taa oncede sana derdim " acini yasa, guclu kadin olma, daglara taslara cik bagir cagir kufret" diye.
Cunku seni anlayabiliyorum.
Ve bak. Icine atmak yerine, yuku sen tasimak yerine,icini kemirtmek yerine baskalarinin icini kemirsin bu mevzu.
Iste bu beee.
Artik hic bi yuk tasimak zorunda degilsin.
Artik o donsun dursun divane gibi bu pesini birakmiycak ahinla.
Daha beter olsun.
Demistim yine, yine aynisi diyorum " basina gelen her husumetin senin ahini aldigindan oldugunu bilsin o pislik, her basina gelen sey seni hatirlatsin..."

Gorusmekle iyi yaptin gec kalmis bir yuzlesmeydi.
O tokatti atmakta gec bile kalmistin ellerine saglik.
O konusmamis ne konusacak ne yuzle?
Sen artik icini bosalttin karisi dusunsun sadakatten bi haber kocasini.
Ins. Karsina seni hak eden biri cikar cok mutlu olursun

Müge...
Seni uzun zamandır takip ediyordum ama yazı işlerine pek vaktim olmuyor. Tlfdan yazmayı da sevmiyorum. Bu konuyu inceledikten sonra sırf sana msj atabilmek için bilgisayarın başına geçtim.
Yaşadıklarını okurdum, çok üzülürdüm. Ve ne yazarsam yazayım çare olmaz diye düşünürdüm.
Şu son yaşadıklarındı işte senin ilacın, okuyunca o kadar mutlu oldum ki, ohhh dedim.
Bazı üyeler seni yaptıklarından dolayı yargılamışlar. Gerçi bu forumda baya bi derdine derman olmaya çalışmışlarsa da seni yargılamaya hakları yok. Bunları yaşayan sensin, benzerlerini yaşamış olabilirler. Ama yine de seni yargılama hakkı vermez diye düşünüyorum.
Bi mesajında demişsin ki "Hiç bir zaman sessiz kalmayın, içinizdekileri dökün. Yüzleşmeyi ertelemeyin."diye. Çok çok haklısın. Sessizce gitmek ne kadar karizmatik de gelse, ancak vurdumduymaz, şıpsevdi tarzı insanların yapabileceği bir şey diye düşünüyorum. Neyse
Sonuç olarak, o adamla konuştun, konuşmadın, buluştun vs vs , çok da bir şey ifade etmiyor aslında, netice de seninde yeni bir hayatın olacak artık. Yeni hayatına attığın en büyük adımdı bu çünkü, onunla yüzleşmen.
Ben üyelerin yönlendirmelerini dinlememene ve buluşmana sevindim. Bazıları egonu yükseltmek için vs saçmalamış da saçmalamışlar. Egonu yükselt, ne olacak? En büyük hakkın.
Neyse, çok uzun yazdım galiba. Ara ara aklıma gelirdin, üzülürdüm. Bu olaylara cidden çok sevindim. Sanki sen onu mutsuzluğa terk etmiş gibi oldun. He he
Artık yeni hayatında mutluluklar. O adam ararsa açma vs demicem tabi ki, aç yada açma, ne ki ? Onunla tekrar bişeyler yaşayacak değilsin. (Tabiki sana iftira atmak gibi çirkeflikler yapma ihtimalleri varsa kendini koru)
Gerçi seni aldattığı kadının sana iftira atmak haddi değil, o da ayrı bir boyut.
Artık susmalıyımmm :) İnşallah buraya yeni konular açacaksın, çok mutlu olduğuna dair. Bende okuyup mutlu olucam, belki yine yazmaya vakit bulamıcam ama mutlu olucam işte.
Şu bdvde bi tek seni tanıdım , dua ettim.
Hoşça kal..

Amanınnnnnnnnn
Müge iyi olmana çok sevindim. Görüşmüşsün görüşmemişsin önemli değil. Sen kendini daha iyi hissediyorsan bu şekilde problem yok Rahatlamana sevindim..

Ahhhhhh ben varya o adama neler ederdimmmmmmmm aklıma öyle şeyler geldi ki kendimden korktum

Neyse sen iyiymişsin ya gerisi mühim değil.
Umarım bundan sonra herşey çok güzel olur senin için

Müge iyi olmana sevindim , içindekileri de döktüğüne göre bu sayfa sonsuza dek kapanır umarım. bundan sonraki yepyeni hayatında sen gibi güzel insanlar çıksın karşına...

Canım benım.. çok sagol. Mapus damlarından çıkmışsın kutlayalım bir ara :)

Bencede kuzum iyiki gittim ya..
Öptüm bitanem seni :)

Evet kuzu sen hep yaz diyordun iyi hatırlıyorum..
Çok tahatladım. Bir dinginlik huzur geldi üstüme çok şükür ..

İpek böcüüm çok tşk ederim hayatım.. Tüm dualarına amin.. tüm güzellikler bizimle olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…