Sen iyiysen sorun yok canım önemli olan o herkes hakettiğini yaşayacak inş. Çok mutlu olacaksın utanmaz yüzügü bari çıkarsaydı gelirken pis adiii neyse ben bu adama daha saydiririm ama dedigim ya umutlu günler şimdi başlıyor yolun hep aydınlık olsun bu yaşadıklarını silip supurecek her anlamda iyi bir insan diliyorum senin için
Ne demek canım benim helal olsun kendi derdim gibi dertlendim bigün şuraya çok güzel şeyler yazarsan içim o zaman tam manasıyla rahat edicek o günü iple cekiyorum (kilo konusunu halledelim daha mutlu olucaz ilk tavsiyem kendime de tabi :) )Canım benım çok tşk ederım ıns hepımız cok mutlu olalım. Sende hakkını helal et hep yanımda oldun :)
Kesinlikle doğru çünkü çocuk için anne yada baba rol modeldir. Şimdi zavallı Yavrucak hangisini örnek alsın kendinedüzgün bir anne babaya sahip olmak dünyanın en büyük şansı bence herkes bu kadar şanslı doğamıyor
Sagol bebegım. Aynen ya rahatladım ve takmıyorum. Kım ne dusunurse dusunsun. Aman.
Müge iyi olmana sevindim , içindekileri de döktüğüne göre bu sayfa sonsuza dek kapanır umarım. bundan sonraki yepyeni hayatında sen gibi güzel insanlar çıksın karşına...
İyi ki gittin müge ya. Bak ben yazmıştım gitme tehlikeli olabilir diye ama öyle bir durum olmamış, ne bileyim bence iyi olmuş gitmen.
Burada sen dolusun ona karşı, adam sonuçta evli diyenlere katılmıyorum. O kadın resmen onursuz bir şekilde gelip evli olan adamla yatmış. Ve benim gözümde böyleleri nikah olsa da, adamın tapusunu da gösterse bir anlam ifade etmiyor.
O yüzden o adam evli ama niye görüştün diyenlere asla katılmıyorum. İstediğin şekilde içini dökmek senin hakkındı.
İyi de oldu, çok da güzel oldu
Ben buralara gelmeyeli bayaa olmus ya. Tuttum geri done done yazdiklarini okudum sayfalarda. Mugem tatlim ben sana " yaz ona, icindeki zehirini at" derdim hep.
Aslinda bu pismanligindan taa oncede sana derdim " acini yasa, guclu kadin olma, daglara taslara cik bagir cagir kufret" diye.
Cunku seni anlayabiliyorum.
Ve bak. Icine atmak yerine, yuku sen tasimak yerine,icini kemirtmek yerine baskalarinin icini kemirsin bu mevzu.
Iste bu beee.
Artik hic bi yuk tasimak zorunda degilsin.
Artik o donsun dursun divane gibi bu pesini birakmiycak ahinla.
Daha beter olsun.
Demistim yine, yine aynisi diyorum " basina gelen her husumetin senin ahini aldigindan oldugunu bilsin o pislik, her basina gelen sey seni hatirlatsin..."
Gorusmekle iyi yaptin gec kalmis bir yuzlesmeydi.
O tokatti atmakta gec bile kalmistin ellerine saglik.
O konusmamis ne konusacak ne yuzle?
Sen artik icini bosalttin karisi dusunsun sadakatten bi haber kocasini.
Ins. Karsina seni hak eden biri cikar cok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?