Lanet

Konularini az cok biliyorum,cok zor surecler atlatmistin, Allah kimseye yasatmasin,sana da guzel kaderler yazsin bundan sonra.

Ben eski esin rahat duracagina inanmiyorum eminim bir daha yazacak sana,aramaya cesaret edemez ama en kisa zamanda yazacak bence hazirlikli ol.

Kızlar gı, yazmasın artık yav. Yeter. Ben önünüzdeki maçlara bakiciim artık hahaha.

Bir de senaryo bu ya, o kadın doğumda ölürmüş. Ex kocan da bebeği büyütmek için sana getirirmiş...

Artık hiç birşeye şaşırmam dediğin an şaşıracak birşey çıkar ya :)

ahahhaa yok artık yeşilçam :))
Yalnız gülüyorum ama bu yaşadıklarımı başkası böyle anlatsa gene yok artık yeşilçam derdim. Gülmeyim. Başıma filan gelir Allah korusun. Bir de ben salak bi kadınım bebege kıyamam alır buyuturum fılan ahaha ay tobestafurullah şakası bile kötü töbe yarabbim töba töbee.. töbeler olsun

Allah beterinden korusun canım ya..

hayatım benimkisi biraz salaklık kabullendim ben artık. İnş artık yapmam başka salaklık inşş

Bu yaşadıkların seni epey olgunlaştırdı bence güzelim. Sırada edindiğin deneyimlerle hayatının aşkını yaşama faslı var. Hepimiz odaklanıp bir de çıtır bulalım sana, inanırsak olur bence

Attığınız tokata sevindim :) sonunda

Artık gömdüğünüzü düşünüyorum 'bağzı şeyleri'

Yapılacaklar listesinin başında kilo vermek olur umarım daha önceki konularda bu konuda epey baskı yapmış fikir vermiştim inşallah herşey gönlünüzce olur artık.

Zira uçurtmayı saldınız bence

Aay gözüm çıkıyodu müge geldimi diye

Mügem iyi yapmışsın kız valla bak o gün o tokatı atmasaydın,
içinde kalanları yüzüne söylemeseydn, hakkını helal etmediğinide demesydn bi ömür içinde kalırdı.
Ooh ama ne rahatlamışsndır ha eminm çok iyi geldi sana

İnşllh ileridede başını ağrıtmaz bu görüşme

Ee müge bu x olack adam sana evliliğiyle hakkında ne dedi allah aşkına de kıız

kırk kere diyoz taksit taksit anlatma diye haa

Ayy konuyu taşıdılar olaylardan geri kaldığıma yanıyorum

Mügehatun sonunda işlerin senin istediğin gibi gitmesine sevindim. O tokatı ilk haltı yerken hak etmişti ama olsun. Bundan sonra için daha rahat olsun bu güzel günlerin keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…