Ahh keşke keşkeAslında varya kedinin fareyle oynadığı gibi oynıycan herifle..Sonra karısını boşayınca "hayatımda başkası var hayatım" diyip basıcan tekmeyi Artık 3. evliliğe g.tu yemez
peki o heriften ne farkı kalır hatta daha kişiliksizce olmaz mı ortada bir çocuk var sonuçtaAslında varya kedinin fareyle oynadığı gibi oynıycan herifle..Sonra karısını boşayınca "hayatımda başkası var hayatım" diyip basıcan tekmeyi Artık 3. evliliğe g.tu yemez
Merak etme evli adama kanca takmayı kanı kaldırdıysa boynuzlayan adama tekrar kucak açmayı da kaldırır o kadınınpeki o heriften ne farkı kalır hatta daha kişiliksizce olmaz mı ortada bir çocuk var sonuçta
peki o heriften ne farkı kalır hatta daha kişiliksizce olmaz mı ortada bir çocuk var sonuçta[/QUOTE
Şaka tabiki de inan fazlasını bile hakediyolar
Aynen.hatta asıl o çocuğun böyle anne babası olduğu için yazıkMerak etme evli adama kanca takmayı kanı kaldırdıysa boynuzlayan adama tekrar kucak açmayı da kaldırır o kadının
Insan anne babasını seçemiyor ışteAynen.hatta asıl o çocuğun böyle anne babası olduğu için yazık
O çocuğun sanki çok güzel bir ailesi mi olacak şimdi?peki o heriften ne farkı kalır hatta daha kişiliksizce olmaz mı ortada bir çocuk var sonuçta
bunu bilemeyiz ama anne babanın bir arada olması çocuk için çok önemli ben asla mügenin tekrar bu acılara dahil olmasını sebep olmasını destekleyen yorumlara katılmıyorum müge vicdanı rahat bir şekilde hayatına devam etsinO çocuğun sanki çok güzel bir ailesi mi olacak şimdi?
düzgün bir anne babaya sahip olmak dünyanın en büyük şansı bence herkes bu kadar şanslı doğamıyorAynen.hatta asıl o çocuğun böyle anne babası olduğu için yazık
Birbirine sevgisi ve saygısı olmayan, huzursuz bir anne babayla büyümek de çocuk için önemli mi? Değişik bir düşüncebunu bilemeyiz ama anne babanın bir arada olması çocuk için çok önemli ben asla mügenin tekrar bu acılara dahil olmasını sebep olmasını destekleyen yorumlara katılmıyorum müge vicdanı rahat bir şekilde hayatına devam etsin
dünyadaki en büyük güç afetmektir
afetmekle ruhunuzu özgür bırakırsınız
bu ilişliler içinde bulunan dürüst insan kişiliğide eskir adileşir çirkinleşir bana kalırsa müge uzak dursunMerak etme evli adama kanca takmayı kanı kaldırdıysa boynuzlayan adama tekrar kucak açmayı da kaldırır o kadının
siz öyle diyorsanızBirbirine sevgisi ve saygısı olmayan, huzursuz bir anne babayla büyümek de çocuk için önemli mi? Değişik bir düşünce
Ben genel olarak söylüyorum müge'yle ilgili değil
Müge niyeyse benim hislerim başka şeyler olduğu söylüyor o buluşmada
Şimdi bakıyormusun müge profillerin yani hala merak varmı ona dair ?bakıyorsun asifte reklamlara devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?