Lanet

Aslında varya kedinin fareyle oynadığı gibi oynıycan herifle.. Sonra karısını boşayınca "hayatımda başkası var hayatım" diyip basıcan tekmeyi Artık 3. evliliğe g.tu yemez
peki o heriften ne farkı kalır hatta daha kişiliksizce olmaz mı ortada bir çocuk var sonuçta

O çocuğun sanki çok güzel bir ailesi mi olacak şimdi?
bunu bilemeyiz ama anne babanın bir arada olması çocuk için çok önemli ben asla mügenin tekrar bu acılara dahil olmasını sebep olmasını destekleyen yorumlara katılmıyorum müge vicdanı rahat bir şekilde hayatına devam etsin
dünyadaki en büyük güç afetmektir
afetmekle ruhunuzu özgür bırakırsınız

Birbirine sevgisi ve saygısı olmayan, huzursuz bir anne babayla büyümek de çocuk için önemli mi? Değişik bir düşünce
Ben genel olarak söylüyorum müge'yle ilgili değil

Merak etme evli adama kanca takmayı kanı kaldırdıysa boynuzlayan adama tekrar kucak açmayı da kaldırır o kadının
bu ilişliler içinde bulunan dürüst insan kişiliğide eskir adileşir çirkinleşir bana kalırsa müge uzak dursun

Bence yaptiklari icin gunah cikartiyor.Icini vicdanini ayiklama peşinde . Mutlu değil ki yazmis.Mutlluktan ucsa filan geri dönüp Özür dileme pismanliga yeltenme bile soz konusu olmazdi asla cevaplama bokunda boğulsun birak.

mugehatun cok sevindim canim ya yeni gordum oyle sessiz sedasiz gidilip kafa da bi milyon soruyla butun solemediklerin beyninde oyle olay atlatilir mi canim hic yok soyle yaparsam o biyle dusunurlerle felan ne dusunurse dusunsun.cok guzel yapmissin icinde birsey kalmamis demedim etmedim dedigin.sayfa acilmadan kapanmaz senin oyle olmustu cok mutlu oldum be

Bebitolarım, buluştuğumuzda ben konuştum. O sesini çıkartamadı. O yüzden anlatacağım çok birşey yok aslında. Ben zaten tokatı basarak bir girizgah yaptım :) o ona yetti. Sonrasında aylardır size ağlandım malum, üç aşağı beş yukarı kuyruguda cok indirmeden aynen ona söylendim. Dedim ki ben neden mutlu olamıyorum benım sucum ne? o zaman işte dedi ben başedemiyorum yaptıgım seyle fılan dıye. Ben sormadım hiç mutlumusun sumusun bumusun dıye. Ben cagırdım ben ıcımdekılerı soledım ben defettım. Zaten onu takıp ettıgımı bılmıyor sonucta. Ona neden karına hedıyeler aldın neden kaponyaya goturdun dıye sormadım hıc bısey sormadım. Sadece ayrılırken alyansını gosterdım, alyansıyla gelmış, sen artık busun dedım. Bırdaha asla arama sorma ulasma bana tarzında konustum. O da bana telefonda yaptıgı artıztlıklerı yapamadı.Belkı vıcdanını rahatlattı belkı gunah cıkartmaya geldı.. Farketmez. Ben kustum kinimi öfkemi. İstediğini çıkartmaya çalışsın güneş balçıkla sıvanmazmış. Yaptıkları ortada. Banane onun vicdan muhasebesinden. Ben gozlerıne bakıp hakkımı helal etmedıgımı soyledım. Tamamdır. Ki kesınlıkle mutlu degıl. İyice anladım. Gördüm gözlerinde o mutsuzlugu.

Şimdi bakıyormusun müge profillerin yani hala merak varmı ona dair ?bakıyorsun asifte reklamlara devam ediyor mu?

Kızlar yapmayın Allah askına.
Ben ondan ne bekleyebılırım? Ne umut edebılırım? Sankı aylardır bu acıyı kaynınız çekmiş gibi yorumlar yapıyorsunuz. Yok adam cagırdı gıttın aradı maıl attın. Hala sen ona dolu gibisin..Ya bu adam benım kocamdı ve g.t gibi pislik bir sekılde ayrıldım ya. Duygular pat dıye degısmıyor ne yasarsan yasa amenna ama bu demek degılkı her seyi sineye çekerim yaşayacagımı yaşarım. Öyle olsa boşanmazdım bee.. Beni deli mi saaaptı? Aylardır milletin şunun bunun agız kokusunu cekıyorum bır suru maddi manevi sıkıntıyla ugrasıyorum. Ben cevap verdım ben bulustum ben ıstedım. Evet bencede sacmaydı onunla aylar sonra bulusmak ama ruhumun buna ihtiyacı vardı oyle hıssettım yaptım. Tamam artık. Kapandı bu konu.
Ben şunu net soyleyebılırım kı artık ıcımde ona karsı bır duygu hıc yok. Acıyorum sadece ona.
Bu mevzu kapandı benım ıcın. Öyle böyle bitti gitti işte. Bundan sonra yeni hayatımda mutlu olmaya calısacagım.
O da evlı ve cocuklu bı adam olarak devam etsın hayatına, mutlu olmaz ama..

Şimdi bakıyormusun müge profillerin yani hala merak varmı ona dair ?bakıyorsun asifte reklamlara devam ediyor mu?

Yok yavrum bakmadım hiç kaç gündür. Diyorum ya bi rahatladım, gitti içimin tüm duyguları. Ederse etsin. Hepsi yalanmış. Bunu biliyorum ben :) Ha dogru da olabılır bundan sonra. Benı ılgılendırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…