Müge...
Seni uzun zamandır takip ediyordum ama yazı işlerine pek vaktim olmuyor. Tlfdan yazmayı da sevmiyorum. Bu konuyu inceledikten sonra sırf sana msj atabilmek için bilgisayarın başına geçtim.
Yaşadıklarını okurdum, çok üzülürdüm. Ve ne yazarsam yazayım çare olmaz diye düşünürdüm.
Şu son yaşadıklarındı işte senin ilacın, okuyunca o kadar mutlu oldum ki, ohhh dedim.
Bazı üyeler seni yaptıklarından dolayı yargılamışlar. Gerçi bu forumda baya bi derdine derman olmaya çalışmışlarsa da seni yargılamaya hakları yok. Bunları yaşayan sensin, benzerlerini yaşamış olabilirler. Ama yine de seni yargılama hakkı vermez diye düşünüyorum.
Bi mesajında demişsin ki "Hiç bir zaman sessiz kalmayın, içinizdekileri dökün. Yüzleşmeyi ertelemeyin."diye. Çok çok haklısın. Sessizce gitmek ne kadar karizmatik de gelse, ancak vurdumduymaz, şıpsevdi tarzı insanların yapabileceği bir şey diye düşünüyorum. Neyse
Sonuç olarak, o adamla konuştun, konuşmadın, buluştun vs vs , çok da bir şey ifade etmiyor aslında, netice de seninde yeni bir hayatın olacak artık. Yeni hayatına attığın en büyük adımdı bu çünkü, onunla yüzleşmen.
Ben üyelerin yönlendirmelerini dinlememene ve buluşmana sevindim. Bazıları egonu yükseltmek için vs saçmalamış da saçmalamışlar. Egonu yükselt, ne olacak? En büyük hakkın.
Neyse, çok uzun yazdım galiba. Ara ara aklıma gelirdin, üzülürdüm. Bu olaylara cidden çok sevindim. Sanki sen onu mutsuzluğa terk etmiş gibi oldun. He he
Artık yeni hayatında mutluluklar. O adam ararsa açma vs demicem tabi ki, aç yada açma, ne ki ? Onunla tekrar bişeyler yaşayacak değilsin. (Tabiki sana iftira atmak gibi çirkeflikler yapma ihtimalleri varsa kendini koru)
Gerçi seni aldattığı kadının sana iftira atmak haddi değil, o da ayrı bir boyut.
Artık susmalıyımmm :) İnşallah buraya yeni konular açacaksın, çok mutlu olduğuna dair. Bende okuyup mutlu olucam, belki yine yazmaya vakit bulamıcam ama mutlu olucam işte.
Şu bdvde bi tek seni tanıdım , dua ettim.
Hoşça kal..
Ah Müge... Güzellikler seninle olsun bundan sonra. Kalbime çok dokunuyorsun.
En guzeli de vicdanini rahatlatmasina izin vermeyisin olmus. Gelip sana gunah cikartmasin pislik. Yok oyle dogmamis cocugu ima edip de af dilenmek. Rabbim o cocugun yuzunu hep guldursun ama o serefsiz gun yuzu gormesin.
keramet tokattaa kızımmmm bizim göbek adımız tokattt.Ya kızlar okadar tatlısınız ki hepinizi ısırcam ya :)
Kadın kadının kurdudur derler ama burdaki bu güzel mesajlardan sonra anladım ki o lafı bir erkek uydurmuş, çekemeyen bir erkek :)
Tam biz kadınların tersi pis ama iyi olduk mu yüreklerimize dokunduk mu bizden güzeli yok.. Zaten dünya güzelleşecekse bu da bizim ellerimizle olacak buna inanıyorum ben..
Ben bu süreçte buradan çok fayda gördüm, yorum yazan yazmayan dua eden iyi dileklerde bulunann herkese ayrıca tekrardan çok tşk ederim. Hakkınızı helal edin.
Ne aldıgım terapiler,edindiğim hobiler, dinlediğim müzikler ne de başka bir şey. Her zaman yazmak iyi geldi bana, bir de sizin destek veren guzel yorumlarınız hem dualarınız bana gercekten cok moral oldu. Dogru kararlar almama farklı dusuncelerı ıhtımallerı gormeme sebep oldu.
Bir şekilde kapattıgımı sanıyorum bu defteri içimde. Asla geçmeyecek olan bir yaram var ama kabuk bagladı. Zamanla da bir ize donuscek. Fakat toparlanacagım. Yani en azından artık o gücü içimde bulabiliyorum, o inancı.
İş bulurum, aşık olurum, belki evlenirim, hatta belki çocuğumda olur... Bu cümleyi kurup inanabiliyorum. Evet, neden olmasın? Her zaman kötü şeyler bizi bulacak değil ya.. Diyor ya şair " yağmurlardan sonra büyürmüş başak, meyvalar sabırla olgunlaşırmış" .. Biraz yağmur yağdı ama başaklarım büyüyecek artık. Biraz daha sabredeyim bakalım elbette ağaçlarım meyveye duracak. Dünya kötü bir yer, birde geçici.. Sevdiğim bir cümle kalıbınvar " Burası dünya burası bukadar işte" diye..
Öyle gerçekten.
Burası dünya..
Burası bu kadar işte.
Ben yazmaya çalışırım , yazamadığımda dua ederim.Ya bu mesajın okadar güzel okadar tatlı ki..çok tşk ederim gerçekten. Tüm dualarımız karşılıklı.. Her zaman yaz, emi?
katilime bir resmimi gösterde görmüş olsun seni gören göz beniŞiddete hayır .( Sebep ne olursa olsun)
Her şeyin en güzeli olacak elbette.Ya kızlar okadar tatlısınız ki hepinizi ısırcam ya :)
Kadın kadının kurdudur derler ama burdaki bu güzel mesajlardan sonra anladım ki o lafı bir erkek uydurmuş, çekemeyen bir erkek :)
Tam biz kadınların tersi pis ama iyi olduk mu yüreklerimize dokunduk mu bizden güzeli yok.. Zaten dünya güzelleşecekse bu da bizim ellerimizle olacak buna inanıyorum ben..
Ben bu süreçte buradan çok fayda gördüm, yorum yazan yazmayan dua eden iyi dileklerde bulunann herkese ayrıca tekrardan çok tşk ederim. Hakkınızı helal edin.
Ne aldıgım terapiler,edindiğim hobiler, dinlediğim müzikler ne de başka bir şey. Her zaman yazmak iyi geldi bana, bir de sizin destek veren guzel yorumlarınız hem dualarınız bana gercekten cok moral oldu. Dogru kararlar almama farklı dusuncelerı ıhtımallerı gormeme sebep oldu.
Bir şekilde kapattıgımı sanıyorum bu defteri içimde. Asla geçmeyecek olan bir yaram var ama kabuk bagladı. Zamanla da bir ize donuscek. Fakat toparlanacagım. Yani en azından artık o gücü içimde bulabiliyorum, o inancı.
İş bulurum, aşık olurum, belki evlenirim, hatta belki çocuğumda olur... Bu cümleyi kurup inanabiliyorum. Evet, neden olmasın? Her zaman kötü şeyler bizi bulacak değil ya.. Diyor ya şair " yağmurlardan sonra büyürmüş başak, meyvalar sabırla olgunlaşırmış" .. Biraz yağmur yağdı ama başaklarım büyüyecek artık. Biraz daha sabredeyim bakalım elbette ağaçlarım meyveye duracak. Dünya kötü bir yer, birde geçici.. Sevdiğim bir cümle kalıbınvar " Burası dünya burası bukadar işte" diye..
Öyle gerçekten.
Burası dünya..
Burası bu kadar işte.
Her şeyin en güzeli olacak elbette.
Sana özelden de yazdığım gibi. Benim eski kocanında yapmadığı kalmamıştı ailesininde... şimdi ben musmutlu yeni yuvamı kurarken onlar her şeylerini kaybetmişler. Sağlıkları paraları işleri de dahil...
Umrumda mı... Asla...
Allah karşıma bir melek çıkardı ve meleğimle 1 ay sonra evleniyoruz, evimizi döşedik zevkle mutlulukla
Allahım sana da nasip edecek İnan
Çok teşekkür ederim. Gerçekten ilahi adalete sığınmak gerekiyor. Allah herkese hakettiğini veriyor eninde sonunda.Çok sevindim sizin adınıza eski konularını biliyorum çok uzulmustumm darısı mugeye ve onun gibi haksızlığa uğrayan iyi kadinlara
Oha bu konu nasıl 218 sayfa oldu ? !
Mügeeee şu profilindeki kızın hic gülümseyen fotoğrafı yok mu? Hep böyle üzgün ve mahsun... bundan sonra ağzı kulaklarında bir profil resmi görmek istiyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?