Lanet

Mugeeee yazma lutfennn. Bu cok sey durmus nasil desemm... Yapmacik sanki... Nispet kokuyor. Pisman olma sonra, yazacaksan da iyice dusun de onun icine oturacak seni de rahatlatacak birseyler yaz.

Bu arada attigi mesaj da buram buram mutsuzluk, pismanlik ve vicdan azabi kokuyor. Aklinda hala sen varsin bence...

Ufff bi de uzulme muge artik yaaa, yetti uzuldugun bu kadar.

bende hep susan biriyim. değmez diye susuyorum ama içine atmak oluyo bu.
içindekileri yaz. ama iyice düşünüp sakince yaz. bu yazacağın şeylere cevap gelirse tekrar cevap yazma. bunu yapabilecekmisin?

Cok kil bisey geldi aklima. Sonun dusunmeden, sirf aci ceksin diye yazarim pat diye. " senin cocugun olmuyordu, ne kdr eminsin cocugun senden olduguna??" gibi itlik yapardim. Ama cok acimasiz olur bu galiba.
Değmez işte...Seviyesine inmemek muhatap olmamak en güzeli..Çocuk olması Allahtan gelen birşey,üstünlük değil çünkü..

Kızlar sadece yazsam:
"Ne istiyorsun x?!" yazsam. Böyle anlayamamış hesap soran ne var ulan tarzında olmazmı? cevap gelirse o mınvalde yazarım bende

Bak anliyorum o sana gelmisken onun ici acisin senin icin rahatlasin istiyorsun ... O sana yazarak geldiği seninde yazman gerektigini dusunuyorsun . Ama cevap vermenin tek yolu bu degil . ona yazarak onu pisman edemezsin onu pisman etmedikcede icin sogumaz... Yanlis sa yanlsi de bir daha ustelemicem

Edit : telden yazdim yazim hatasi olabilir

Bir defa cevap verirsen o adımı atarsan ki ne yazmış olursan ol muhakkak devamı gelir. Bence en kolayı mesajı sil ve engelle yok say. Olmamış say ve görmezden gel. Onunla muhattap olmayacağını anlasın. Cevap vermen halen bitmedi demesine neden olabilir istersen küfür yaz yolla ister nefret kus bunlar kafanda onu bitirmediğini düşünmesine neden olabilir. Bence cevap yazma hatasına düşmeden engelle.

ben sana demistim cicim aylari gecince aklina geleceksin. seni yeni eşiyle kıyas edecek. kavga ettiklerinde hep seni anacak müge olsa böyle olmazdi böyle demezdi filan diye. bence öyle bi anda atti maili

Yaz ki "çok ta tın iyiki böyle oldu sonumuz.sensiz kaldığım da cok düşündüm de 5 para etmez adamın tekisin.bundan sonraki hayatinda adam olman dileğiyle...
Eh oda müge kendi yolunu çizmiş artık ben kendi hayatıma devam edeyim vicdan yapacak birşey yokmuş zaten der artık

mugehatun ben bile şuan aşırı derecede hırslıyım ve nasıl bir cevap versen diye düşünüp duruyorum. Senin hissettiklerini hayal bile edemem...

Deminden beri düşünüyorum, sanırım ben olsam şunu yazardım :

"Olmasaydı sonumuz böyle" mi? Bu sonu ben seçmedim ki x.

Kızlar sadece yazsam:
"Ne istiyorsun x?!" yazsam. Böyle anlayamamış hesap soran ne var ulan tarzında olmazmı? cevap gelirse o mınvalde yazarım bende
Buna olabilir diyorum. yada döşe gitsin buna da olabilir diyorum. yada önce sor sonra cevap gelirse döşe buna da olabilir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…