- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
Mugeeee yazma lutfennn. Bu cok sey durmus nasil desemm... Yapmacik sanki... Nispet kokuyor. Pisman olma sonra, yazacaksan da iyice dusun de onun icine oturacak seni de rahatlatacak birseyler yaz."Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
bunu yazıcam kızlar. Hatta yazıyorum. Tam işten çıkış saati, eve giderken okusunda morali bozulsun inşallaahhhh
Ille yazacaksan biraz yumusak konusup dokulmesini saglayalim amacini anlayalimKızlar yazmadım daha ay okadar kötü mü ya allahtan atmadan baktım buraya ay ne yazayım yazcam bıseyler duramıyorum
Kızlar yazcam bişey. Ne düşünürse düşünsün umrumda değil. Ama ben yazcam. Hiç bi zaman ağzımı açıp bi laf etmedim ona ben.Bu kadar çabuk geri dönüşü ondan bence. Hep sustum.Ama bana zarar verdi hep bu susmalar.Bir şey yazıcam o üzülsün işte. üzülmesefe benim için sogur belkı
Değmez işte...Seviyesine inmemek muhatap olmamak en güzeli..Çocuk olması Allahtan gelen birşey,üstünlük değil çünkü..Cok kil bisey geldi aklima. Sonun dusunmeden, sirf aci ceksin diye yazarim pat diye. " senin cocugun olmuyordu, ne kdr eminsin cocugun senden olduguna??" gibi itlik yapardim. Ama cok acimasiz olur bu galiba.
yavrum olamıyorum yaBekle biraz sakin ol
Cool cevap bulabilecekler aranıyor :)[/QUOTE
@captain price diyorumhem cool hem giydirecek birşey olması lazım
Mahkemede soluğu alırsın hakaretten..Evlendin barklandın cocuk bıle yaptın, bu mail ne boyle şerefsiz itogluit! inş o ye.llz karınla birbirinize boynuz takar öyle geberirsiniz"
Böyle yazsam :))) içim tamamıyle rahatlar galıba :))
Evlendin barklandın cocuk bıle yaptın, bu mail ne boyle şerefsiz itogluit! inş o ye.llz karınla birbirinize boynuz takar öyle geberirsiniz"
Böyle yazsam :))) içim tamamıyle rahatlar galıba :))
Ol balım ol bak bu içine şu serpecek bir fırsat olabilir doğru taktikle değerlendirebilirsinyavrum olamıyorum ya
ama Benim de içim rahatlar bunla
Hani ben iyiydim ya, hani ben yavaştan toparlanıyordum ya. Ağzıma etmeliler illaki yeter ki Müge iyi olmasın.
Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bana biri anlatsa hadi lan derdim. Sallama. Böyle şey mi olur. Oluyormuş ya. Gerçekten oluyomuş.Hayat çok garip.
Dünden beri anca kendime geldim. Bana mail atmış. Bir maili beni nasıl bu kadar kötü yapabildi anlamış değilim. Mail atmasına mı şaşırsam yazdıklarına mı üzülsem. sen apar topar evlendin çocuk yaptın benı aldattın neden bana mail atıyorsun be adam neden?!
Şunuda gördüm ya başka şeye şaşırmam diyordum ama mailimde adını gördüğümde şok geçirdim. Elim ayagım titredi açamadım beş dk mailini. İçim ezildi sanki tekrar en başa döndüm. Dalga mı geçiyorsun delirtmeye mi çalışıyorsun. Defol artık.
Cevap yazmadım cevap yazmayı dusunmuyorum ama acaba yazsammı içimde kalanları? Böylelikle temelli defedebilir miyim içimden? Yoksa susmaya devam mı etsem. Bilemiyorum. Ne dogru olur napsam daha mantıklı olur? Bana bir akıl verin nolur
ben sana demistim cicim aylari gecince aklina geleceksin. seni yeni eşiyle kıyas edecek. kavga ettiklerinde hep seni anacak müge olsa böyle olmazdi böyle demezdi filan diye. bence öyle bi anda atti mailiYazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Eh oda müge kendi yolunu çizmiş artık ben kendi hayatıma devam edeyim vicdan yapacak birşey yokmuş zaten der artıkYaz ki "çok ta tın iyiki böyle oldu sonumuz.sensiz kaldığım da cok düşündüm de 5 para etmez adamın tekisin.bundan sonraki hayatinda adam olman dileğiyle...
Buna olabilir diyorum. yada döşe gitsin buna da olabilir diyorum. yada önce sor sonra cevap gelirse döşe buna da olabilir diyorum.Kızlar sadece yazsam:
"Ne istiyorsun x?!" yazsam. Böyle anlayamamış hesap soran ne var ulan tarzında olmazmı? cevap gelirse o mınvalde yazarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?