- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Aminöyle mutluluk pozları vermekle olmuyormuş demek ki..ne sanmış beyefendi senin gözyaşlarının üzerine kurdukları yuvada mutlu olacaklarını mı?..beter olsunlar..
Ne gerek var ki?
Şu saatten sonra artık adamla mailleşmenin ne gereği var? Öyle bir kadına bu lafları söyletmenin ne gereği var?
İyi kötü yine adamla iletişime geçiyor, yine bir şekilde adam hayatına sızıyor. Bunun Müge'ye hiç faydası yok. Adamla iletişimi yokken bile sosyal medyada attığı adımı takip ediyordu, şimdi diyalog başlarsa bugüne kadar kat ettiği bütün yolları başa dönecek.
Adam dediği gibi mutsuzsa ee? Bu Müge'yi mutlu etmiyor, aksine daha perişan oldu.
biz güleriz de müge hala atlatabilmiş değil. o üzülür. çabuk ve çok etkilenen biri.
Bayildim cevabiniza,"Evli bir adam olduğunu unutmasaydın bunları yaşamayacaktık, ama değişmemmişsin bak yine unutuyorsun evli bir adam olduğunu ve yabancı bir kadına mail atıyorsun...ama bu hikayede bir fark var ben eşin gibi biri değilim uzak dur artık hayatımdan..." diye son mesajı atar bir daha da cevap yazmazdım.
Kızlar bir mail daha geldi
Aglamaktan yazamıyorum buraya resmen.
Böyle güzel yazmazdı o, böyle de içini dökmezdi.Noldu acaba ya? Ben anlamıyorum hiç bir şey. Acaba karısı mı yazıyor cidden. Ondan beklemediğim şeyler bunlar.Off offf.. sevinsem mi bu maile ben üzülsem mi.. Gene darmadagın etti beni ya helal olsun.
"Ben mutlu değilim,hiç mutlu olmadım. O kadar mı ah ettin bana?Ben nasıl bi baba olacam Müge? Neden böyle olduk biz? Affetmeyeceksin biliyorum. Keşke imkanım olsa, geçmişe dönsek"
sağol canım :)Grill seni seviyorum biliyosun di mi :)))
Ya mügeee yapma. Yeter ağladığın.Hiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?