Ay müge asırladır fal bakmıyorum ama sana bi fal açasım geldi müsaden varsa?
Dicektim isimleri cikar diye de sonra cok bunaltmak istemedim merakli melahat gibi. :) yaz kiz yaz burda icime su serpiliyor.
Tabiki gevsek degilsin canimSöylemek var söylemek var hep diyorum.
Gevşeksin, nerde o belkemiği? gibi cümleleri ben benim iyiliğime söylenmiş olarak algılayamıyorum kusura bakma.
İstismar edilmek değil bu ayrıca. Ben cevap yazmak istedim ve yazdım. Boşanmak isteyip boşandıgım stalklamaya devam etmek ısteyıp bunu yaptıgım gıbı.
O yapacagı ahlaksızlıkları yaptı. Ben ondan boşanarak gerekli cevabı verdıgımı dusundum hep ama ıcımde kalanları söylemem gerekıyordu.
Boyle bır maıl attım dıye neden gevsegın tekı oldum ya!? hayret..
Tamam aklımdasın :)Aayyy bana aç bana onun ki pişman oldu zaten bana bak cekil müge
Aa bu erkeklere pessss diyorum ya artık...Aradı zaten 3 kere acmiyorum ki
Cevrimicisin uyumamissin neden yazmiyorsun diyo
Lan salak sanki mesajlasiyoduk da
Uf mal
Hhahah dengesiz herif ya, kuyruğu dik tut kız, na buraya yazıyorum seninki öle bi köpek olacakki inanamıcanAradı zaten 3 kere acmiyorum ki
Cevrimicisin uyumamissin neden yazmiyorsun diyo
Lan salak sanki mesajlasiyoduk da
Uf mal
Yavrum çok istersim ama töbeliyim falaAy müge asırladır fal bakmıyorum ama sana bi fal açasım geldi müsaden varsa?
Hhahah dengesiz herif ya, kuyruğu dik tut kız, na buraya yazıyorum seninki öle bi köpek olacakki inanamıcan
Ay müge asırladır fal bakmıyorum ama sana bi fal açasım geldi müsaden varsa?
hahaha baktır yavrum sen ben zaten töbeliyimAayyy bana aç bana onun ki pişman oldu zaten bana bak cekil müge
Eski esinin attugi mailde gittiklri mekanlarin ismi falan varmis. Mesala pembis cafede ne guzel el ele tutusmustuk gibiKız ne ismi yaa ben anlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?