Lanet

Onun dedi mandira filozofu linam

Sabahtan beri yazacağım kendimi zor tutuyorum bence varya senin ki kv ile yol yaptı yaptı olmadı . o kv nin değil onun sinsi sözleriydi ama yakında seninki de açık açık yazar

Yazmasin bana lanet olsun ona. Zaten çıkıp çıkıp geliyo sifatsiz suratini görüyorum

Rahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibi

Son pişmanlık fayda etmez,
bu hikayede olan yine çocuğa olucak,
karısına ne kadar sadık kalabilir ki bu adam?
yeni evli, karısı hamile ve eski karısına

"pişmanım..." diye mesajlar atarken...

Rabbim o kadar büyük ki,
o kadar ağladın üzüldün
kendini yıprattın,
bak sana nasıl güzel gösterdi
o adamdan bir halt olmayacağını...

@Kahve-Kokulu-Kadin kızzz senin köpeeende bu pişmanlık halleri yakındır demedi deme, önce kuyruğu dik tutuyorlar sonra kapında köpek oluyolar. Öğrendik uLaa bu işleri

Aradı zaten 3 kere acmiyorum ki
Cevrimicisin uyumamissin neden yazmiyorsun diyo
Lan salak sanki mesajlasiyoduk da
Uf mal

Ben pişman olacağını biliyordum ancak bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum.
İstediğin/istediğimiz oldu, bundan sonra yoluna odaklamalısın.
Umuyorum ki bu sabah güneş senin için doğsun, geçmişine inat pamparlak bir geleceğin olsun.
O güneşin hiç batmasın...

Kızlar maili size de yazıcam cunku sızde aylardır benle şiştiniz isimleri filan çıkartcam. Ya bu böyle nasıl bir rahatlık.. Allahıma şükürler olsun. Çok uzun sürmedi

Ne ismi kız allasen özelden yaz bana bi bakiyim şunlara çok merak ettim. Kız müge nooluuur

Ay müge asırladır fal bakmıyorum ama sana bi fal açasım geldi müsaden varsa?

Kızlar maili size de yazıcam cunku sızde aylardır benle şiştiniz isimleri filan çıkartcam. Ya bu böyle nasıl bir rahatlık.. Allahıma şükürler olsun. Çok uzun sürmedi
Dicektim isimleri cikar diye de sonra cok bunaltmak istemedim merakli melahat gibi. :) yaz kiz yaz burda icime su serpiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…