Lanet

Var ya soğuk duş etkisi yaptı bende mügeyi düşünemiyorum bile

kişiliğinden ödün vermeyen kadın kazanıyor buda ispatı

Mala bak hala benden neden bosandin diyor
Acaba neden
Bu adam bu saate evinde degilmi acaba erkekler icince icine attiklari soyleyemediklerini aoylerler cesaret gelir.
Geber kuduz kopek yaz:)

Sizden cevap gelmeyince ,gerçekten sarhoşsa, yarın bir mail daha atar sarhoş kafayla yazdım diye.Sarhoş ta olsa duyguları sonuçta,kesinlikle cevap yazma,utanması varsa utanır.Kimbilir ev hali şu anki eşiyle kavga etti,o yüzden yazdı bunları.

Çok şükür çok iyi olmuş. Beter olsun. O kadın ona iyice göstersin neleri kaybettiğini ona.
Yalnız burda kk olarak yuva yıkanın yuvası olmaz diyee diye sonunda kanıtlandı.

Hepinizin cok cok cok saf oldugunuza kanaat getirdim arkadaslar.
Oncelikle sivri dil diye nitelendirdiginiz mesajlarima iyi bakin.
Sonra birkac gun sonra olacaklara.
Adam asla asla pisman olmadi, karisi hamile ve sex partneri ariyor.
Konu sahibinin egosu tavan yapmis vaziyette, zannediyor ki onu yendim, asagiladim vs.
Halbuki adam testosteron dolmus catliyor, siz de konuyu yok ahi tutmasin diye mi, lanet olmasin diye mi vs gibi sacma boyutlara getiriyorsnuz.
Yani bakis aciniz su: "Ortada bir ilahi adalet var, bana haksizlik yapildi, ben bir lanet okusam colugu cocgu sakat dogacak, ondan korktugu icin pisman, o yuzden benden ozur diliyor" gibi uber "dahice" bir aciklama getiriyorsunuz.
Ama olay oyle degil.
Olayda kontrolu zaten cevap verdigi anda yana tepki verdigi anda kaybetti, asla tepki vermemesi gerekiyordu.
Simdi o adam simarik cocuk gibi yapisacak konu sahibine.
Sonra da niye boyle oldu diye bize dert yanacak.

PS: yazilarimi begenmeyenler bi zahmet okumasinlar. Bana taktiginiz duzeysizce sifatlar size yakisir.

Giden mi mutsuzdur kalan minin cevabini buldum ya la :))) ohhh beter olsun. Sende inadina cok mutlu ol.

ALLAHIIIMMM

Annem niye gülüyorsun deyip duruyor

Ya bi sgitsin ya. 3 kere yat hamile bırak sonra sevmiyordum benden nasıl baba olacak bık bık bık
Ulan 3 kere yatmadan önce nerdeydi o güzel beynin. 1 kere olurda inanmadım inkar etim dersin büyük karaktersizmiş.
Şimdi seve seve baba sonrada eş olacaksın.

Sen önüne bak müge gerçekten bu adamdan çocuk yapmadığına sevin.

Yok hiç umrumda degıl nasıl yazdıgı. Yazdı ya. Zaten asla yazmayacagım bısey tek maıl yetti ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…