Lanet

HHÖÖHHHHHHH kafam yandı seni düşünemiyorum :)
Tedavi şart :)

Diyelim ki adam sex partneri arıyor.
Müge sex partneri olacak gibi mi görünüyor oradan.
Ne yiyip ne içiyorsunuz arkadaş anlamıyorum ki ben sizi.

Bence burda begenilmeyen bi tek sensin. Sen yazma bi zahmet.
Dyzeysizce ne lakabi taktik ayol sosyolog dedik psikolg dedik. Daha ne istiyon :)))))
Adam kopek gibi pisman iste. Dunyada ihtiyacini gidereilecegi bi muge mi var sanki de sirf onun icin ask mailleri atsin. Bence sen dunyaya muhalefet olmaya gelmissin. Bunu bi dusun :))))

Kızlar polemik olmasın boşverin kimse banlanmasın. Son mailde bizim özel şeylerden mekan ve isimlerden bahsetmıs ondan yazamadım ama işte köpek gibi pişman be.

Buradan yanan odunlarin uzerine buz gibi su dokulunce cikan ciiissss sesi duyuluyor. Hadi gozun aydin.

E kafa gidik tabii. Dengesiz...

Ya bence sen erkeksin. Fakesin. Başka yorumum yok sana :)

Off müge ne mesaj ama.. Hak ettiğini aldın sonunda üstelik çok kısa zamanda. Keşke o bebek olmasaydı en çok ona üzüldüm. Çünkü bunlar o bebek doğmadan ayrılabilir veya olması gereken gibi mutlu bir evlilileri olmayacak belli.

Ama sen kazandın müge, sabrettin dayandın dua ettin Allaha havale ettin.. Bak ne kadar kısa zamanda sonuç aldın öyle.

Beter olsun her ani ızdırap olsun size yasattiklarini misliyle yaşasın. Acı çekmek neymiş iliklerine kadar hissetsin

Herkes salak bi siz akıllısınız değil mi. Bu kadar kibir sağlığa zarar. Konularınızı bilmesek akl-ı selim bir insan sanabilirdik belki ama şu an ı-ıh.

Kiz sen hala buradamisin senin yuzunden ban yiyecegiz.
Insanlarin duygularina davranislarina saygi duy.
Sen gidip taa dubyanin obur ucundaki dedeye asik olunca biz sana sacmaliyorsun diyormuyduk ask olsun
Niyetini bilemem ama cumlelerin cok itici.
Hadi gec oldu bizde uyuyacagiz zaten hadi iyi uykular tatli ruyalar

Illa huzur kaciracaksin. Yeminli misin ?

Konuyu 53 kişi okuyan ,50 kişi de ziyaretçi var,mügenin konuları bayağı ilgi çekiyor.

O kadar güzel yaziyor
bedduami educuguk konu sahibine mail atan sahsiyetemi himm durun.

Karda kayara on iki dişini kirarsin da arkandan dişlerini fare yemiş die dalga geçsinler.

Bence karda ç.şi varken kapida kalsin. Hatta üstüne gülme krizine girsin o haldeyken. Ama yazdigini bakilirsa mahv olmus zaten.
Mügehatun iletisimi kesmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…