Lanet

Aayyyyyinemi kadının fendi erkeği yendi

Hahahah öyle oldu kuzum inşallah çok şükürr :)

mugehatun eğer sakıncası yoksa diger maillerde neler söylediğini öğrenebilir miyiz? merak ettim de

Yazayım kız nolcak :) Ben artık onun mailleriyle bogmayayım sizi diye yazmayım aslında. Hepsini kopyalayayım kuzum bırazdan.

Canım şu yorumunla o kadar mutlu oldum ki allah senin de mutluluğunu daim etsin inşallah ay ne yazsam bilemedim

Yaa canımm, fıstıgımm.. bir şey yazmasanda varlıgın yeter bebegımm

Yeriiiiiiiimmmm seniiiiii mügeeeeeeee

Asıl ben senı yerım kız, çok tşk ederım yanımda oldun ^^

Çok çok mutlu ol ınsallah guclu kadınsın vesselam ve hep öyle olacaksın sevgiler :)

Canım benım, sızın sayenızde valla ^^ Hepimiz inşş çoook mutlu olalım. Öptüm çoook

Ayy kuzum benım. Gerçekten kutluyorum, dün gittim alışveriş yaptım mesela. Aylardır bir iğne bile almaya isteği olmayan müge gitti çok şükürr.. Çok tşk ederim yanımda oldugun için, gerçekten.

Ahh canım benim yaa seninle beraber sanki hepimizin içine bir öküz oturmuştu ve o gelen mutsuzluk maili seninle beraber hepimizin içinden attı o öküzü, şimdi artık bizlerde kuş gibiyiz

Hahah haklısın kuzum, gerçekten dertlerime ortak oldunuz. Ne kadar tşk etsem az..

Müge sen hep yaz acıyı bile tatlı anlatıyorsun.
Tecavüzcü Hulusi amca

Hahahhaa Bir kitap yazcam zaten şu yaşadıklarımı anlatsam baya roman olur

Gülen gözlerin hiç solmasın müge.Yeterince üzüldün,mutlu olmana ,rahatlamana,senin kadar bizler de sevindik.

Canımm benım çok tşk ederım size ne kadar tşk etsem az,hep yanımdaydın cok sagol

Hala içimin yağları eriyor yeminle.Aklıma geldikçe pis pis sırıtıyorum.

Hahaha dostum aynı durumdayız, ohhh

Valla dün açtım bir mezdeke oynadım bir oynadım annem bu delirdi iyice diye beni izledi hahaha
Sana her zaman müsaitim bebegım planım yok
Ay çok tsk ederım yaa valla ınanılmaz moral oldun bana

Seslen bebegım nasıl ıstersen seslen Ay kız gene banlanmışın ya sen neden banlandın bu sefer Mapus damından cıkınca gel yaz hemeeen İnş rabbim hepimize guzel kapılar acsın guzel ınsanlarla karsılastırsın.

Hahaha ay alemsın kızz Canım benım cok tsk ederımm..

Müge de gecelere aktı o halay senin bu halay benim geziyor heralde

Hahaha yakında onada baslıcam sanırım bebegım

Yavrum benım yaa.. Ben senı yiğerim yiğeerim Dua zincirini sevsinler
Valla bana o kadar iyilik yaptınız ki hepinize tek tek dua ediyorum. Her zaman kahrımı derdimi dinlediniz biliyorum ki gene sıkışsam buraya yazarak akıl alırım, derman bulurum. Benım gıbı hıc bıseyını kolayca paylasamayan bırısı ıcın burası nımet nımett.. İyki varsın cok tşk ederımm

Ayşemm kuzum çok tşk ederım yaa
çok şükür bu gunlerı cok uzun surmeden gordum gorduk yaa daha ne ısterım
Cok sagol bebegımm

Ohh be sonun da beraat ettim:)
Muge gelismelere cok sevindim beter olsun ayi:)

Hoşgeldin ipek böcüüüm hahaha olsun kızzz olsun valla

Canım Belliki adamın burnunun sürtmesi egonu okşamış ,haklı olarak kadınlık gururu diyorum,ama bu yaşanan gerçeği değiştirmez,o adam başkasının eşi ve başkasından baba olacak biri,doğrusu yanlışı tartışılır, bence artık görme duyma muhatap olma,hayatına yeni birşeyler birilerini kat,yoksa bu bir kısır döngü olacak

:)
Tam olarak nesi yanlış gururumun okşanması anlamadım? Ne gibi bir kısır döngü olabilir ki?
Ona mailler atan ben değildim kendisi attı. Başkasının kocası oldugu baba olacagı tamamen kendı sorunu ben gayet oh olsun modundayım valla hıc umrumda degıl Hatta atsın mail atsın.. Eğleniriz site olarak

böyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..
neyse pek bir şey söylemiyorum hamilesiniz.

böyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..
neyse pek bir şey söylemiyorum hamilesiniz.
Kiz uslu dur pilav yuzunden toplu katliam oldu kodesin duvarlari cok soguk hic tavsiye etmem

Kızlar mailler şöyle :

"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"

"Sanah bunlari yazdgma pisman olcam"

"Hic mi umrunda degilim lan "
Hiç mi umrun da değilim diye sormuş bide hanzo ya bir insan kendini ancak bu kadar gomer ya insanın içinin yağları erimesin de ne yapsın ?

Hiç mi umrun da değilim diye sormuş bide hanzo ya bir insan kendini ancak bu kadar gomer ya insanın içinin yağları erimesin de ne yapsın ?

Hahahah o mailde zaten istemsizce kahkaha attım Ben burada geberiyordum umrunda değilim diye o da orada kudurmuş oh olsun
Ay burayı bir keşfetse var yaa abov Beni öldürün ama ona yakalanmayayım öyle yani ahahha

Hahahah o mailde zaten istemsizce kahkaha attım Ben burada geberiyordum umrunda değilim diye o da orada kudurmuş oh olsun
Ay burayı bir keşfetse var yaa abov Beni öldürün ama ona yakalanmayayım öyle yani ahahha
Daha dur mesajlarına cevap alamadıkça daha da kuduracak ama birşey yapamayacak elleri kolları bağlı çünkü

Daha dur mesajlarına cevap alamadıkça daha da kuduracak ama birşey yapamayacak elleri kolları bağlı çünkü

Aynnen kuzu aynneen .beter olsunn.. ben o abla mugenın hayatındada bırı varmıs demesını beklıyorum ıns kudurur

Kızlar mailler şöyle :

"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"

"Sanah bunlari yazdgma pisman olcam"

"Hic mi umrunda degilim lan "
Sen demiştin ayilinca pişman olur diye ne kadar iyi taniyormussun exi
Bu arada o acı çeksin çeksin yine çeksin benim bile ne zamandır modunu dusurmustu ohhhhhlar olsun ona Ah canım heppp mutlu ol yine yazarsa haberdar et yaglarimizdan kurtulalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…