Lanet

Mügüş çok mutluyum senin adına sanki benim üstümden yük kalktı. Ay çok hafifledim ben de İnşallah seni hakeden insanla çok mutlu ol

Bir de mail içeriklerini alabilirsek bizden mutlusu yok inan

Her katil kurbanini kontrol eder gercekten öldu mu diye donup bakar. Sizin ki de o misal olmus. Cevap yazmayin bence siz mutlu olun. Mutlu olduğunuun haberi bi sekilde gider ve bu da ons en buyük cevap olur.

Aman allahım sonunda sona geldim hehe dört gündür çocuklarn elindn bir türlü hızınıza yetişemedm kızlar ya bi bekleyeydiniz ya
ama öyle güzel banlanmışsınız ki bi ara mune ye diyeyim benide banla gaza geldm diye düşündm ama bebek ağladı yazamdm @Kahve-Kokulu-Kadin kız benide guruba alın heee ne varkine

Mügem benm ya kurban olurm cnm çok sevndm olaylarn böyle geliştiğine zaten bitün kalbimle biliyorm o adamın sevmedn evlendiğini ve sana yaptığı ihanetin bedelini rabbimin ağkr ödeteceğini, ama şimdi ufaktan başlamış Ufaktan ama daha başına neler gelir bak ölmezsk duyarız inşllh
Bu kadar dua boşuna edilmedi bak rabbim duydu sesimizide sana gösterdi. Hep böyle mutlu ol inşllh cnm rabbim karşına öyle bir adam çıkarsn ki bütün herifler adamlığndn utansn bizde biraz kıskank
HAYDEYİN HANIMLAR ŞİMDİ @mugehatun MÜKEMMEL KISMET İÇİN DUA ZİNCİRİNE

Tamam ben kıskanmaya da varım duaya da varım

Mugisimmmm coc cok cok sevindim ya. Kac gundur ev carsamba pazari gibi, aklim konunda, sende... Arada kacamak girip biseyler yazip okuyup cikiyorum ama bi yandan da meraktayim. Sonucta sen rahatladin, kuryuldun bu huzunlu moddan
Demistik ama bu adam mutsuz ya da kisa zamanda olacak, o kadini senle kiyaslayinca pisman olacak diye... Ahanda sonuc

Seninle birlikte biz de sevindik son gelismelere, sefamiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…