Kızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"
"Sanah bunlari yazdgma pisman olcam"
"Hic mi umrunda degilim lan "
ehehehe hakkaten tam eğlenmelik...manyak herif kudurmuş, beter olsunKızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"
Hiçmi umrunda degilim lan...Kızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Sen demiştin ayilinca pişman olur diye ne kadar iyi taniyormussun exi
Bu arada o acı çeksin çeksin yine çeksin benim bile ne zamandır modunu dusurmustu ohhhhhlar olsun ona Ah canım heppp mutlu ol yine yazarsa haberdar et yaglarimizdan kurtulalim
Valla adama nasil enerji yolladiysak ki ben inanirim enerjiye.
Hadi kizlar enerjinizi bana yollayinda evlenip yuva kurayim
Araya kendimide sikistirdim muge konunu ele geciriyorum senin torpilinden faydalaniyorum
Yanlız adam burnundan kılda aldırıyor senden nefret ediyorum pişman olucam hani bosanirken de birden ikna olduya ben hep o kadar yalvardim kabul etmedi diye sinirlenip o isteyen kucak açan tarafa yöneldiği ni düşündüm hep senin ondan asla vazgecmeyecegini sanıyor du gururunu bu durum çok kırdı hasta bir dönüp baksa kendine
"Lan" mı??Sahte romantizm bu kadar dayanıyor işte, bu ne biçim özlemek? İçindeki odunu ancak bu kadar bastırmış Sinirinden köpürecek git gide. Sen umursamaz ve mutlu oldukça pişmanlıktan, hasedinden çatlıycak. Oh olsun!
Hiçmi umrunda degilim lan...
Basıl bi nirvanaya ulaştırıyo bu cümle ya. Ey gidi mügee. Keyif kahvesi hüpürdet bacım
Kızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Müge bence nickini ve avatarını değiştir iletine önceden:mügehatun yaz. Yani bence :)Hahahah o mailde zaten istemsizce kahkaha attımBen burada geberiyordum umrunda değilim diye o da orada kudurmuş oh olsun
Ay burayı bir keşfetse var yaa abovBeni öldürün ama ona yakalanmayayım öyle yani ahahha
Canım konuyu baştan biliyorum yanlış değil sonuna kadar haklısın o konuda , kısır döngü şu olabilir o mail atar kafanı kırcalar bunu demek istedim:)
Tam olarak nesi yanlış gururumun okşanması anlamadım? Ne gibi bir kısır döngü olabilir ki?
Ona mailler atan ben değildim kendisi attı. Başkasının kocası oldugu baba olacagı tamamen kendı sorunu ben gayet oh olsun modundayım valla hıc umrumda degılHatta atsın mail atsın.. Eğleniriz site olarak
son maili okuyunca kahkaha attım resmen..adamın ego yerlerde..sana yaptıklarından sonra ikisi de mutsuz olmaya mahkumlar yok öyle başkasının mutsuzluğu üstüne hayat kırmak..ilahi adalete çok inanırım..sen bekle bunlar daha fragman..Kızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Canım anlamak istediğin gibi anla sorun değil, konu sahibinin anladığı na inanıyorum , hamilelik ne alaka saçmalamışsın o noktada ayrıca.böyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..
neyse pek bir şey söylemiyorum hamilesiniz.
Aman allahım sonunda sona geldim hehedört gündür çocuklarn elindn bir türlü hızınıza yetişemedm kızlar ya bi bekleyeydiniz ya
ama öyle güzel banlanmışsınız ki bi ara mune ye diyeyim benide banla gaza geldm diye düşündm ama bebek ağladı yazamdm@Kahve-Kokulu-Kadin kız benide guruba alın heee ne varkine
Mügem benm ya kurban olurm cnm çok sevndm olaylarn böyle geliştiğine zaten bitün kalbimle biliyorm o adamın sevmedn evlendiğini ve sana yaptığı ihanetin bedelini rabbimin ağkr ödeteceğini, ama şimdi ufaktan başlamışUfaktan ama daha başına neler gelir bak ölmezsk duyarız inşllh
Bu kadar dua boşuna edilmedi bak rabbim duydu sesimizide sana gösterdi. Hep böyle mutlu ol inşllh cnm rabbim karşına öyle bir adam çıkarsn ki bütün herifler adamlığndn utansn bizde biraz kıskank
HAYDEYİN HANIMLAR ŞİMDİ @mugehatun MÜKEMMEL KISMET İÇİN DUA ZİNCİRİNE
Ay kahve beni de al :))Gel yavrum ver numarani özelden
Yavrum benım yaa.. Ben senı yiğerim yiğeerimDua zincirini sevsinler
Valla bana o kadar iyilik yaptınız ki hepinize tek tek dua ediyorum. Her zaman kahrımı derdimi dinlediniz biliyorum ki gene sıkışsam buraya yazarak akıl alırım, derman bulurum. Benım gıbı hıc bıseyını kolayca paylasamayan bırısı ıcın burası nımet nımett.. İyki varsın cok tşk
Sende cnm yaa inşllah hep yarınların bugünlerden daha iyi olur canm yaaha birde azcık her gelişmeyi yaz kız meraktan çatlıyoz:) çoğu kez senin keyfenin yeni bi konusu varmı diyede giriyom foruma:))
Ahahaa degilsin lan!Kızlar mailler şöyle:
"mutylumusun muge."
Sende o yazdıkça önce bize yaz haberimiz olsun:)) sonra beraber sevinelim:))haha olur olur bebeımYazmaz bence artık ama belli de olmaz.
Yine dertli kederli şarhoş ve kontrolsuz oldugu bır zaman olursa yazar galıba
Hepimizin iç yaglari eridiSende o yazdıkça önce bize yaz haberimiz olsun:)) sonra beraber sevinelim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?