Lanet

Yanlız adam burnundan kılda aldırıyor senden nefret ediyorum pişman olucam hani bosanirken de birden ikna olduya ben hep o kadar yalvardim kabul etmedi diye sinirlenip o isteyen kucak açan tarafa yöneldiği ni düşündüm hep senin ondan asla vazgecmeyecegini sanıyor du gururunu bu durum çok kırdı hasta bir dönüp baksa kendine

Kızlar mailler şöyle :

"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"

"Sanah bunlari yazdgma pisman olcam"

"Hic mi umrunda degilim lan "

"Lan" mı?? Sahte romantizm bu kadar dayanıyor işte, bu ne biçim özlemek? İçindeki odunu ancak bu kadar bastırmış Sinirinden köpürecek git gide. Sen umursamaz ve mutlu oldukça pişmanlıktan, hasedinden çatlıycak. Oh olsun!

Kızlar mailler şöyle :

"mutylumusun muge."
Sen su sarkiyi cok severdin. Hani yastatyyim. Ondan mi boyle olduk . Bir seyleri degistirebilsem"

Hiçmi umrunda degilim lan...
Basıl bi nirvanaya ulaştırıyo bu cümle ya. Ey gidi mügee. Keyif kahvesi hüpürdet bacım

haha olur olur bebeım Yazmaz bence artık ama belli de olmaz.
Yine dertli kederli şarhoş ve kontrolsuz oldugu bır zaman olursa yazar galıba

Valla adama nasil enerji yolladiysak ki ben inanirim enerjiye.
Hadi kizlar enerjinizi bana yollayinda evlenip yuva kurayim
Araya kendimide sikistirdim muge konunu ele geciriyorum senin torpilinden faydalaniyorum

Oyy kuzum hadi hayırlısıyla bır kısmet bır yuva hadı ınss..
Ele gecır gecır yabancımısın ask ol

Aynen affetmemem baya koymuş cok sukur. Onun şeyini çekmiş belli. ohhhh.. eriyorum resmen ahahah

Ahahah o varya sarhos farenın o kedı buraya gelecek dıye kukremesı gıbı.
Normalde kufurun k sını etmez nefret eder artık nasıl gıcık olduysa lanlı lunlu konuşmaya başlamış. oh ki ne oh.

Kızlar mailler şöyle :

"mutylumusun muge."

"Ondan mı böyle olduk" acaba neden böyle oldunuz te Allah'ım

Suçunu kabullenemiyor bir türlü

Ama o son mail dehşet-ül vahşet olmuş

Hahahah o mailde zaten istemsizce kahkaha attım Ben burada geberiyordum umrunda değilim diye o da orada kudurmuş oh olsun
Ay burayı bir keşfetse var yaa abov Beni öldürün ama ona yakalanmayayım öyle yani ahahha
Müge bence nickini ve avatarını değiştir iletine önceden:mügehatun yaz. Yani bence :)

Canım konuyu baştan biliyorum yanlış değil sonuna kadar haklısın o konuda , kısır döngü şu olabilir o mail atar kafanı kırcalar bunu demek istedim

Kızlar mailler şöyle :

"mutylumusun muge."

son maili okuyunca kahkaha attım resmen..adamın ego yerlerde..sana yaptıklarından sonra ikisi de mutsuz olmaya mahkumlar yok öyle başkasının mutsuzluğu üstüne hayat kırmak..ilahi adalete çok inanırım..sen bekle bunlar daha fragman..

böyle hep bir yerden çıkar ya birileri siz sizin için önemli bir şeye çok sevinirken tam da gıcıklığına tersini iddia etmek için..
neyse pek bir şey söylemiyorum hamilesiniz.
Canım anlamak istediğin gibi anla sorun değil, konu sahibinin anladığı na inanıyorum , hamilelik ne alaka saçmalamışsın o noktada ayrıca.

Gel yavrum ver numarani özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…