Lanet

Pilav kim kızlar bi densizin nicki mi yogsam öyle bi muhabbet mi dondu
Aslında o derin anlam nickte gizli; Yine mi pilav!
Ama ben seviyorum ya onu. Mesela zipzip diye bir üye vardı, sürekli herkese yaş sorarak konuyu sabote ederdi. Herkes zamaninda ona kızardı ama artık gitti ve millet onu özlemeye başladı Yinemipilav da gitse yine aynı şey olur. Kk iyisiyle kötüsüyle, gıcığıyla bir bütün, herkes ayrı bir renk katıyor

Toplu katliyama sebep olan sahsiyet
Ama o gun hem sibirlendim hem cok guldum vedalasarak kodese gittik gozumuzun yasina bakmadi baskan agir tahrikten hafifletici neden sayilmaliydi
Kızlar yapmayın böyle. Burdan ayar yapamayinca ozelden ayar cekiyor yoksa.

Hello.... beni mi andiydiniz...

Ya ne lanet okuyorsunuz, negatif dusunceler sahibine aittir ve zarar verir, hala karaktersiz bir adami ocu gibi gosterip sonra da "bakin nasil yendik" diye bayram yapmak, size gercekten ne kazandiriyor?

Olan herkese olmus, ozellikle dogacak cocuga. Sizce bunda kutlanacak neselenecek ne var. Cok feci insanlik drami.

Ortada yetersiz ve beceriksiz bir adami bu kadar dikkate almis iki kadin var, gercek sorun da o, asil onu cozmeye calisin kolaysa!

Bence kadinlarin yapmasi gereken sey:

(1) Adamlari ciddiye almamak
(2) Is , guc ve para sahibi olup cocuklarini istedikleri gibi yetistirmek

Cikarin adamlari aile formulunden, zaten can atiyorlar ozgur kalmaya, saga sola bulasmaya. Neden tatli caninizi sikiyorsunuz bir adam yuzunden.

Gelin aile anlayisni el birligiyle degistirelim, aile= anne+cocuk olmali. Adam "opsiyonel" olmali. Zorla guzellik olmuyor cunku.

Erkekleri sadece üremek için mi kullanalım diyorsun?
Valla onların işine gelir malum öncelikleri belli.
Zaten kadının hayattaki yeri, yükü, sorumluluğu ağır. Senin dediğin kadına değil erkeğe kolaylık olur.

Ayrıca bu dediklerinin Müge ve konusu ile hiçbir ilgisi yok.

Bu arada o ablam yazdı, söylemiş mügenin hayatında biri var diye
Gerçi erken söylemiş ben ona biraz daha vakit geçsin demiştim ama yeri geldi söyledim gitti dedi.
Ahh içimin yagları daha da bi eridi. Kudurur inş pislükk
Ya kızlar ben nickimi değiştircem bana bir nick bulunsanıza

Ahahah ay o zipzipi bende hatırlıyorum
"yaşlar kaç cnm"
ahahah. Neden öyle yapıyodu acaba :)))

Gayet de ilgili. Ortada hamile bir kadin ve aldatilmis bir ex kadin var, bir de cocugun babasi olan ve perisan oldugunu iddia eden bir donor.
Adam donorluk fonksiyonunu gayet guzel yapmis, ama kendini adayamamis ve hayatindan nefret ediyor. Kadinlar da adamin dogasina aykiri olarak kendilerine adanacagi beklentisi ile yasamislar simdi bu beklenti gerceklesmeyince ofkelenip intikam almak istiyorlar.
Ama gelin gercekci olalim. Adamlar boyleyse boyle. Evet kadinin sorumluluklari cok buyuk ama bence cok kucuk yasta bunun farkin vararak yetisirsek, basimiza boyle bir senaryo geldiginde hic aldirmayiz. Erkeklerin olamadiklari gibi olmalarini beklemek yerine kendi isimize bakalim. Sadece cocuk icin genleri saglayabildiklerine sukredelim bence. O da olmayabilirdi!

Ooooh süper Arada attığı maillere bakıp içimin yağlarını eritiyorum psikopat mıyım ne

Hanımlar,
yine laf atıp banlanmayın isterseniz, hazır günlerdir antremanlıyken çok kötü banlarım bu konuda tartışma devam ettiğinden ve tartışmaya dönen konular kapatıldığından bir güzel kapanır.
Rica ediyorum ya konuya yorum yapın ya da mapusu göze alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…