Lanet

ya ben olsam içimdekileri yazardım sırf bana ii gelsin diyeyoks aınsanın kafasında soylemekm istedikleri dönup duruyor

Zamanla anlarız bunu. Ama ben pişmanlık mali olduğunu düşünüyorum. Ve blue_ismyheart gibi bir kaç gün tanıyorum yine mail gelecek bence.
adam merak bile etmiştir acaba mailim ulaşmadı mı diye..sanmıştır ki müge hemen cevap yazacak sayfalarca...
3 gün veriyorum en fazla...
mugehatun "bana cevap bile yazmadığına göre çok kızgınsın bana " mealinde birşeylerle başlayıp,ucu açık yaklaşmalarla bitirecek maili....

Bence seni Allaha havale ettim Allahin adaletinden seninde hak ettigini bulacagindan şüphem yok o yüzden icim çok rahat yaz o oda yeter bence

Not olarakta bundan sonra yazacagin hicbir mesaja karşılık almayacaksin ondan bi daha mesaj yazma zahmetindede bulunma deyip noktayi koy

Kopyala ve karısına yolla
Şaka yaptım amannn hiç muhattap olma belliki vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. yerinde olsam hiç cevap bile vermem.

Bence sil mesajı gitsin. Sil ve bir ohhh çek. Ondan intikam aldığını ve onu tamamen hayatından sildiğini düşün. Adam resmen arada bir hortlayıp, kendini hatırlatıp ,sonra kendi yoluna bakacak. SİL GİTSİN...

Arkadaşlar kadın hamile buda erkek güya sıkıldı tabii.

Müge ye ne yaptıysa şimdi o kadına yapıcak aynısını gidip evlendi çocuğu olacak diye karakter anında değişti mi ?

Hayır. :)

Olan kadına oluyor yine tam galip oldum derken mağlup oluyor haberi yok

ben olsam içimde bişi bırakmazdım bnm kafam da doner durur soyleyemediklerim soylemek rahatlatır beni sen nasıl rahat edersen olesini yap.
ben son cumleden (olmasaydı sonumuz boyle )
bunda pişmanlık hıssettim

Allah ım bu kadar karaktersiz insanlar nasıl var olabiliyor ya

ben bir akrep kadını olarak o adama inadına açık kapı bırakırdım...yaniiiiiiiiiiiiii şimdi yazılanalrı okuyunca kafama daha dank edıyor..

HAKLISIN KEŞKE OLMASAYDI SONUMUZ BÖYLE...HER ZMAN KAPIM SANA AÇIK OLACAKTIR yaza yollardım.beklerim o fare gelsin o peynire..sonraaaa kapana sıkışacagı gunu beklerim...adam gelır birlikte oldugumu o aşifteye atardım fotograflar da gorüntü kalıtesıne onem vererek

sonraaaaa yıkılan olmamış bir yuvanın ardından 1 sigara yakar keyfıme bakardım...cunku ben bu dunyada ılahı adaletın gec ısledıgıne ınanıyorum.adam pısman olsa nolur ben o .....'nun gebereceğini srünecegını bekleyemem...ağıma düşerse gelirim hakkından..kiii kefal düşmüş ağına...

içindekileri yaz, say, söv... rahatla. tecrübeyle sabittir. sonra keşke diyeceksin yoksa, söyleyemediklerin içinde birikecek...12 sene önce agzıma geleni yazmıstım ben de eski sevgilime. şimdi bile iyi ki yazmışım diyorum, içim soğumuştu biraz...yazmazsan pişman olursun

Sen cevap yazmazsan bende uzun süre yazacağını sanmıyorum. Ama bu adam pişman bence müge. o her kadını sen gibi anlayışlı sen gibi sorun çıkarmaz zannetti şimdi çocuk da olsun da o keyfine onca düşkün adam bir görsün dünya kaç bucak. Ki kadın o adam evliyken yattı, adama güveni var mıdır? başkasıyla evli iken benimle yattı benle evli iken de herşeyi yapabilir diye her adımının hesabını verdiği bir dakika ayrı kalınca paronayağa bağlayan bir evlilik yaşayacak , yada yaşıyor. o daha kafasını çoooook duvarlara vuracak..

Bence hiç cevap yazma. Bırak ne hali varsa görsün. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
MEsaj atarsan olmadık şeylerden yine tartışabilirsiniz ve canınız sıkılabilir. Merak etsin kudursun pislik!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…