ya ben olsam içimdekileri yazardım sırf bana ii gelsin diyeyoks aınsanın kafasında soylemekm istedikleri dönup duruyorHani ben iyiydim ya, hani ben yavaştan toparlanıyordum ya. Ağzıma etmeliler illaki yeter ki Müge iyi olmasın.
Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bana biri anlatsa hadi lan derdim. Sallama. Böyle şey mi olur. Oluyormuş ya. Gerçekten oluyomuş.Hayat çok garip.
Dünden beri anca kendime geldim. Bana mail atmış. Bir maili beni nasıl bu kadar kötü yapabildi anlamış değilim. Mail atmasına mı şaşırsam yazdıklarına mı üzülsem. sen apar topar evlendin çocuk yaptın benı aldattın neden bana mail atıyorsun be adam neden?!
Şunuda gördüm ya başka şeye şaşırmam diyordum ama mailimde adını gördüğümde şok geçirdim. Elim ayagım titredi açamadım beş dk mailini. İçim ezildi sanki tekrar en başa döndüm. Dalga mı geçiyorsun delirtmeye mi çalışıyorsun. Defol artık.
Cevap yazmadım cevap yazmayı dusunmuyorum ama acaba yazsammı içimde kalanları? Böylelikle temelli defedebilir miyim içimden? Yoksa susmaya devam mı etsem. Bilemiyorum. Ne dogru olur napsam daha mantıklı olur? Bana bir akıl verin nolur
tamma da daha koydumu oturtacak cinsten maıl olmalı.bu cok ıyımser ıyı ınsan cıcı kız maılı olmuş :)
adam merak bile etmiştir acaba mailim ulaşmadı mı diye..sanmıştır ki müge hemen cevap yazacak sayfalarca...Zamanla anlarız bunu. Ama ben pişmanlık mali olduğunu düşünüyorum. Veblue_ismyheart gibi bir kaç gün tanıyorum yine mail gelecek bence.
Kesinlikleben de sana her zaman kapım açık felan yazardım diğer kadın düşünsün :))))))))
Kizlar bu herif pisman bu konuda hem fikiriz degilmi?
Vijdan azabi da var.
Simdi boyle otutturakli,boyle cirkeflesmeden ama kursun etkisinde bir mail yazssin bence.adam ekrana en az yarim saat mal gibi bakmali mail den sonra.uykulari kacmali ulan ben ne kotu bir insanmisim ne adi biriymisim diye dusunmeli
Hadi canlarim calistiralim saksiyi bu aldatan,sirfintiya meyilli,sadakatsiz pislige nasil had bildirirz bunu dusunelim
Ay konu muge senin olmaktan cikti bu adatilma acisini hep birlikte yasiyoruz gun intikam gunu
Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Kopyala ve karısına yollaYazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
o zaman şu mail nasıl: sevgilim ,senin attığın mailden rahatsız oldu,bir daha yazma lütfenn...!!!!!!!!!!ahahaha o kadar ukala olmak için kastım ama
olmamış evet :d
ben olsam içimde bişi bırakmazdım bnm kafam da doner durur soyleyemediklerim soylemek rahatlatır beni sen nasıl rahat edersen olesini yap.Kızlar, nedense sadece korktugu için yazmış gibi geliyor oyle bir his öyle bir elektrik aldım mailden. Sanırım ondan bukadar kötü oldum. Hani bak benım colugum cocugum olcak ah etmede beni affet dercesine..
Genel kanaat yazmamam dogrultusunda. Yazmayacagım galiba. Ama yada ne bileyim şöyle koyucu bir mail mi atsam? Ben hep sustum ağzımı açıp iki laf etmedim ya etsemmiki şimdi..
Sen cevap yazmazsan bende uzun süre yazacağını sanmıyorum. Ama bu adam pişman bence müge. o her kadını sen gibi anlayışlı sen gibi sorun çıkarmaz zannetti şimdi çocuk da olsun da o keyfine onca düşkün adam bir görsün dünya kaç bucak. Ki kadın o adam evliyken yattı, adama güveni var mıdır? başkasıyla evli iken benimle yattı benle evli iken de herşeyi yapabilir diye her adımının hesabını verdiği bir dakika ayrı kalınca paronayağa bağlayan bir evlilik yaşayacak , yada yaşıyor. o daha kafasını çoooook duvarlara vuracak..Tamam kızlar yazmayacağım.Yazmadan dururum ben. İnanıyorum kendime aylarca yazmadım dunden berı yazmadım. Yazmam. yok.
bir da yazacagını sanmıyorum ama ben cunku gecenın bır yarısı atılmıs bır mail saglam kafa maili degıldır bence. Belkıde çoktan pişman olmuştur attı diye
evet evet biraz kıvransınAma Müge'cim ne olur cevap yazmaa bekle biraz daha koşsun.
Sonra bakarsın icabına
kudurtacak mesaj yazmasın akıllı olsunBence hiç cevap yazma. Bırak ne hali varsa görsün. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
MEsaj atarsan olmadık şeylerden yine tartışabilirsiniz ve canınız sıkılabilir. Merak etsin kudursun pislik!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?