mügeyi tanımıyorum ama yaşadıkları için çok kızgınım..elime geçirsem hamile falan demem yolarım o hatunun saçlarını..ama Allh büyük..kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş..Bence henüz erken. Müge cevap yazmazsa bu adam yazmaya devam eder. Mesajlarının ekran görüntülerini biriktirip canı istediğinde 2.kadına atsa kuçunu sıkı bağla dese ne hoş olur ama.
olmasaydı sonumuz böyle demiş...bu cümle hakkını helal et gibi birşey değil saçmalama,bariz pişmanlık cümlesi işte...adam çok mutlu olsa seni hatırlamazdı bile.evlenmiş üstlik uğruna boşandığı kadınla,sözde aşıktı ya,dillere destan nişan düğün yapmış,şimdi bebekleri olacak,durup dururken seni niye ansın ki adam????Öyle mi diyosun.
Bana pek öyle pişmanmış gibi gelmedi işte ondan bilemedim ya. Daha çok "mutluluhuma zarar gelmesın ah etmede" manasındaymıs gıbı geldı :/
sakın o kadın yazmış olmasın!Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Yazmaya devam etsinki neler yaşadıgını bilelim. O mutlu pozların altında nasıl bi adam var görelim. Dimimugehatun kurnaz olmak lazım
olmasaydı sonumuz böyle demiş...bu cümle hakkını helal et gibi birşey değil saçmalama,bariz pişmanlık cümlesi işte...adam çok mutlu olsa seni hatırlamazdı bile.evlenmiş üstlik uğruna boşandığı kadınla,sözde aşıktı ya,dillere destan nişan düğün yapmış,şimdi bebekleri olacak,durup dururken seni niye ansın ki adam????
son cümle olmasaydı evet haklısın sanki ah almaktan korkuyor derdim amaÖyle mi diyosun.
Bana pek öyle pişmanmış gibi gelmedi işte ondan bilemedim ya. Daha çok "mutluluhuma zarar gelmesın ah etmede" manasındaymıs gıbı geldı :/
olmasaydı sonumuz böyle demiş...bu cümle hakkını helal et gibi birşey değil saçmalama,bariz pişmanlık cümlesi işte...adam çok mutlu olsa seni hatırlamazdı bile.evlenmiş üstlik uğruna boşandığı kadınla,sözde aşıktı ya,dillere destan nişan düğün yapmış,şimdi bebekleri olacak,durup dururken seni niye ansın ki adam????
Öyle mi diyosun.
Müge kadın hamileyse hamile çok duygusal bakıyorsun olaya.
Siz evliyken sen hamile olsan ay ben bu adama yanaşmayayım karısı hamile mi derdi sence?
Şu merhamet duygunu bu kalitesizler için devre dışı bırak lütfen.
bak şimdi mügecim ; ah etme demek için bile olsa (ki sanmıyorum) ,birşeyler yaşıyor olması lazım..hani burda konu açılıyor ya,eski sevgilim aradı helallik istedi bir türlü huzurlu olamayormuş ; falan diye....aynen o hesap işte..Ya işte ah etme mutlulugum bozulmasın tarzında sonucta bana taktı boynuzu kırdı okadar ama ne bileyim ya. İnanamıyorum. Ondan böyle bi mail gelmesine. yani bu kadar çabuk mu? Çok saçma inanılmaz saçma :/
Hayır şimdi yollama zaten.ya yapmıorum işte ben onu çok salağım biliyorum
Şimdi yolla diyosunuz ya içim eziliyor yine yollayıpta iki dk oh çekip üçüncü dk kötü olcak insanım ben. Böyle rezilliklere hiç tahammül edemiyorum ve hep beni buluyorNalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?