Lanet

Bence henüz erken. Müge cevap yazmazsa bu adam yazmaya devam eder. Mesajlarının ekran görüntülerini biriktirip canı istediğinde 2.kadına atsa kuçunu sıkı bağla dese ne hoş olur ama.
mügeyi tanımıyorum ama yaşadıkları için çok kızgınım..elime geçirsem hamile falan demem yolarım o hatunun saçlarını..ama Allh büyük..kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş..

Öyle mi diyosun.
Bana pek öyle pişmanmış gibi gelmedi işte ondan bilemedim ya. Daha çok "mutluluhuma zarar gelmesın ah etmede" manasındaymıs gıbı geldı :/
olmasaydı sonumuz böyle demiş...bu cümle hakkını helal et gibi birşey değil saçmalama,bariz pişmanlık cümlesi işte...adam çok mutlu olsa seni hatırlamazdı bile.evlenmiş üstlik uğruna boşandığı kadınla,sözde aşıktı ya,dillere destan nişan düğün yapmış,şimdi bebekleri olacak,durup dururken seni niye ansın ki adam????

yapman gereken yazmamak...
ama ben olsam senin yerinde , ben yazardım..
öyle içimi falan dökmezdim..
çok sade bir cevap yazardım...
umursamaz unutmus.. benim için bitti tarzında..

sakın o kadın yazmış olmasın!
benim de aklıma bu geldi

eğer ex yazdıysa ŞEREFSİZLİK etmesin!!!

Adam basina gelecekler den habersiz bu kadar kadinin kk nin beyin takiminin ona komplo kurdugundan habersiz maile cevap bekliyordur
Kiz bak bize gostermeden atma maili belki ekleme cikarma yapmamiz gereken yerler olur
Ay cok mutlu oldum demmeki vijdani rahat degil olmasin da zaten ayy ben ne kotu kalpli oldum boyle
Bi ara beddua seansidami duzenlesek

bi de o sanıyor ki şimdi,sen hemen atlayacaksın ,iletişim kurmak isteyeceksin..hazır onu bekliyodun çünkü,adamda ego tavan olunca öyle sanması normal tabi...
sen yazmadıkça göreceksin en fazla 3 gün veriyorum yeni birşeyler yazması için...
bu arada face insta falan yazmaz yeni karısı tecrübeli ne de olsa,takip ediyordur...

Al o maili yeni karısı olacak yuva bozucu kurtlu şırfıntıya yolla. İtine sahip çık başkasına havlamasın artık tasmasını iyi tut de.

Ya işte ah etme mutlulugum bozulmasın tarzında sonucta bana taktı boynuzu kırdı okadar ama ne bileyim ya. İnanamıyorum. Ondan böyle bi mail gelmesine. yani bu kadar çabuk mu? Çok saçma inanılmaz saçma :/

Müge kadın hamileyse hamile çok duygusal bakıyorsun olaya.
Siz evliyken sen hamile olsan ay ben bu adama yanaşmayayım karısı hamile mi derdi sence?
Şu merhamet duygunu bu kalitesizler için devre dışı bırak lütfen.

Öyle mi diyosun.
Bana pek öyle pişmanmış gibi gelmedi işte ondan bilemedim ya. Daha çok "mutluluhuma zarar gelmesın ah etmede" manasındaymıs gıbı geldı :/
son cümle olmasaydı evet haklısın sanki ah almaktan korkuyor derdim ama
sonumuz böyle olmasaydı baya baya pişmanlık içeriyor

Aynen öyle çok mutlu olsa devam ederdi aynen. Hadi diyelim helallik almak istedi nişanlandı evlenden çocuğu oluyor niye şimdi ? Pişman çünkü daha fazla dayanamadı.

Ben adamın o kızı sevdiği için evlendiğine hiçbir zaman inanmadım anlattıklarınızdan yola çıkarak.
Aldatmış ama boşanmak istememiş kadının hamile olduğunu öğrenince de evlendi işte..

Eminim ki siz şu an o mailden sonra (örnek vermek için söylüyorum yapmayacağınızı biliyorum.) Görüşelim sen unutamadım filan deseniz adam sizle tekrar beraber olmak ister.. O kadar karaktersiz biri bence..
Sizi sevmemiş ama o kızı da hiç sevmiyor ve onu da mutlaka aldatacak.

Eğer bu mesaj sadece ''hakkına girdim helal et beni affet'' olsaydı o zaman gerçekten vicdan azabından
dolayı üzülüp ahından korkuyor olurdu. Ama yok sonumuz böyle olmasaydı filan hala seni unutamadım
filan demeye getiriyor ve bu mailin devamı da gelebilir.
Bence hiçbir şey yazmayın. Yazsanız ne olacak bence içinizi soğutup sizi rahatlatmayacak.
Hatta sizin yazdıklarınıza göre bu sefer numaradan ben sana üzüldüm haksızlık ettim diye
yazmıştım yoksa çok mutluyum filan diye kıvırabilir o yüzden hiçbir şey yazmayın.

Öyle mi diyosun.

Adam sana yazmaya cesaret ettiyse inan bana pişmanlıktan geberiyordur.
Sakın yazma sen bak görürsün daha sonra yine mail atacak sana.
Pişmanlığını bile dile getirecektir öyle umuyorum

ya yapmıorum işte ben onu çok salağım biliyorum
Şimdi yolla diyosunuz ya içim eziliyor yine yollayıpta iki dk oh çekip üçüncü dk kötü olcak insanım ben. Böyle rezilliklere hiç tahammül edemiyorum ve hep beni buluyor Nalet

Ya işte ah etme mutlulugum bozulmasın tarzında sonucta bana taktı boynuzu kırdı okadar ama ne bileyim ya. İnanamıyorum. Ondan böyle bi mail gelmesine. yani bu kadar çabuk mu? Çok saçma inanılmaz saçma :/
bak şimdi mügecim ; ah etme demek için bile olsa (ki sanmıyorum) ,birşeyler yaşıyor olması lazım..hani burda konu açılıyor ya,eski sevgilim aradı helallik istedi bir türlü huzurlu olamayormuş ; falan diye....aynen o hesap işte..
adam ah etme diyorsa bile,demek ki mutlu değil ve bunu sana bağlıyor..durup duruken insan çok mutluyken düşünmez ki nbunları...birşey olmuş olması gerek..
ben mügenin ahını aldım,ona haksızlık ettim,şimdi .. şunu bunu yaşıyorum demesi lazım..
evet bu kadar çabuk canım..o bulutlara hızlı çıktı,düşüşü de böyle hızlı oldu işte...

Hayır şimdi yollama zaten.
Cevap yazmadıkça dökülcek senin ex.
Mesajları biriktir sadece, silme.
Sen ona cevap yazarsan hala orda olduğunu bilecek ve rahatlayacak.
Yazmanı önermem hiç.

Tamam kızlar yazmayacağım.Yazmadan dururum ben. İnanıyorum kendime aylarca yazmadım dunden berı yazmadım. Yazmam. yok.
bir da yazacagını sanmıyorum ama ben cunku gecenın bır yarısı atılmıs bır mail saglam kafa maili degıldır bence. Belkıde çoktan pişman olmuştur attı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…