ben bir akrep kadını olarak o adama inadına açık kapı bırakırdım...yaniiiiiiiiiiiiii şimdi yazılanalrı okuyunca kafama daha dank edıyor..
HAKLISIN KEŞKE OLMASAYDI SONUMUZ BÖYLE...HER ZMAN KAPIM SANA AÇIK OLACAKTIR yaza yollardım.beklerim o fare gelsin o peynire..sonraaaa kapana sıkışacagı gunu beklerim...adam gelır birlikte oldugumu o aşifteye atardım fotograflar da gorüntü kalıtesıne onem vererek
sonraaaaa yıkılan olmamış bir yuvanın ardından 1 sigara yakar keyfıme bakardım...cunku ben bu dunyada ılahı adaletın gec ısledıgıne ınanıyorum.adam pısman olsa nolur ben o .....'nun gebereceğini srünecegını bekleyemem...ağıma düşerse gelirim hakkından..kiii kefal düşmüş ağına...
Hiçbir şey yazmasın bencekudurtacak mesaj yazmasın akıllı olsun
o zaman şu mail nasıl: sevgilim ,senin attığın mailden rahatsız oldu,bir daha yazma lütfenn...!!!!!!!!!!
Mügecim adam pişman. Hemde köpekler gibi. Ayrıca hamile kadınla uğraşmak kolay mı? Adama zor geldi tabi.Ya işte ah etme mutlulugum bozulmasın tarzında sonucta bana taktı boynuzu kırdı okadar ama ne bileyim ya. İnanamıyorum. Ondan böyle bi mail gelmesine. yani bu kadar çabuk mu? Çok saçma inanılmaz saçma :/
Bende akrebim ama senin planın yanında yandan yemişi gibi
hissettim kendimi :d
Müge sen içinden nasıl geçiyorsa öyle yap
Bakma bize.
Sonuçta günlerce okuduk burada yazdıklarını
üzüldük ister istemez.
Mail gelince keyiflendik biraz :)
sana tek söyleyeceğim seni çok özlediğim, bu da güzel olur :))))))))))))ben bir akrep kadını olarak o adama inadına açık kapı bırakırdım...yaniiiiiiiiiiiiii şimdi yazılanalrı okuyunca kafama daha dank edıyor..
HAKLISIN KEŞKE OLMASAYDI SONUMUZ BÖYLE...HER ZMAN KAPIM SANA AÇIK OLACAKTIR yaza yollardım.beklerim o fare gelsin o peynire..sonraaaa kapana sıkışacagı gunu beklerim...adam gelır birlikte oldugumu o aşifteye atardım fotograflar da gorüntü kalıtesıne onem vererek
sonraaaaa yıkılan olmamış bir yuvanın ardından 1 sigara yakar keyfıme bakardım...cunku ben bu dunyada ılahı adaletın gec ısledıgıne ınanıyorum.adam pısman olsa nolur ben o .....'nun gebereceğini srünecegını bekleyemem...ağıma düşerse gelirim hakkından..kiii kefal düşmüş ağına...
Ben eger ınansaydım adamla tekrar beraber olurdum fıılen ve dıger kızın terk edılmesını saglar
adamında poposuna bır tekme atardım.
Neyse Allah cok buyuk dagına gore kar verırmıs derler, ondan benım basıma boyle seyler gelmıyor bılıyor kı kıncıyım tövbe yarabbım
korktum yemin ederim...ben bir akrep kadını olarak o adama inadına açık kapı bırakırdım...yaniiiiiiiiiiiiii şimdi yazılanalrı okuyunca kafama daha dank edıyor..
Yazma. Bekle mügecim. O sana tekrar yazacak.Kızlar ben içimden geleni size bir yazayım mı? Çok kötüyse yaz yada yazma diye bana akıl verin olur mu be
Kızlar ben içimden geleni size bir yazayım mı? Çok kötüyse yaz yada yazma diye bana akıl verin olur mu be
sana tek söyleyeceğim seni çok özlediğim, bu da güzel olur :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?