Lanet

Bende akrebim ama senin planın yanında yandan yemişi gibi
hissettim kendimi :d

Müge sen içinden nasıl geçiyorsa öyle yap
Bakma bize.
Sonuçta günlerce okuduk burada yazdıklarını
üzüldük ister istemez.
Mail gelince keyiflendik biraz :)

Çoğunluk mesaj yazma demiş ama bence yazmalısınız ama biraz geç.Çünkü içinizdekileri O'na kusmadığınız için zorunuza gidiyor yaşananlar.Belki içinizden geçen duyguları söyleseniz rahatlayacaksınız .Ben Allah a havale ettim yazarsanız ,affetmediğinizi anlar ve içi içini yer.Bence de ayrıldığına değil,sizi üzerek ayrıldığı için pişman ve de mazlumun ahını almak istemiyor gibi geldi bana.

Ya işte ah etme mutlulugum bozulmasın tarzında sonucta bana taktı boynuzu kırdı okadar ama ne bileyim ya. İnanamıyorum. Ondan böyle bi mail gelmesine. yani bu kadar çabuk mu? Çok saçma inanılmaz saçma :/
Mügecim adam pişman. Hemde köpekler gibi. Ayrıca hamile kadınla uğraşmak kolay mı? Adama zor geldi tabi.

Cevap yazma.
Ama tıyniyetsize kapi aralasan senle de bi iliski yurutur gibime geldi.
Zaten aldatan adam yine aldatir bu evliliginde de belki simdi belki on sene sonra aldatacak tekrar.

O kadinla senin rollerini zaten degistirdi.
Metresini karisi yapti, simdi eski karisini oltaya gelirse metresi yapmak istiyor

:) öhöööm estagfurullah ifindiimm

aben mügeyı 2 yıldır takıp edıyorum ya sankı kuzenı kardesıymışmım de bana bunu anlatmış gibi içerlendim..yan yana olsak daha fena gaza getırırdım .o derece ıddıalıyım :)

ayynen müge sen bize bakma ama bu plan da aklında olsun..gercı sen bunu yapacak en son ınsansın...tanıdıgım kadarıyla dıyorum..naif birine uymaz böyle planlar..az bı cadoloz olmak lazım :)

Bu saatten sonra adamı simartsan nolur simartmasan nolur. Cool takılıp bozsan nolur bozmasan nolur. Çok istiyorsanız yazın içinizde kalmasın. Zaten zamanla unutacaksiniz. Ha yok sonra çok pişman olurum yazdığıma derseniz yazmayın .

Ben olsam soyle yazardim...
Hic degismemissin benimle evliyken o kadina yazdin,onunla evliyken bana yaziyorsun ama karinla beni karistirma brn evli erkeklerle muhabet etmem...
Bana bu maili neden attin vijdanin mi rahatsiz yoksa bana yasattiklarini baska surette yasarim diyemi korkuyorsun.
Senin karakterin de sadakT yok esin de ahlak yok (2.kadin) elbette yasayacaksin.
Beni rahatsiz etme benimde artik kendime gore bir ozel hayatim,kendime cizdigim bir yol var.
Umarim cocugun erkek olursa annesi gibi kadinlarin agina dusmez,kiz olursa da babasi gibi seref yoksunu erkeklere kanmaz.bu da sana son iyiligim olsun bebegin icin en hayitli duami ettim ..
Hadi simdi defol cirkeflesmis hayatina....
Aha boyle bisey yazsa nasil olar kizceler

sana tek söyleyeceğim seni çok özlediğim, bu da güzel olur :))))))))))))

korktum yemin ederim...

Bazen Allah'a havale ediyorum demek en ağır laftan en kötü küfürden daha ağır ve etkili oluyor, illa bişey yazmak istersen bunu yaz sadece.

Üzülme ayrıca , sevin . Bu adamın Mutlu olmayacağı belliydi zaten..er yada geç

sakın cevap yazmayın.daha önce de konularınızı okumuştum. çok zor oluyor tutması bilirim. ama o zaten siz ona sövün,bağırın,çağırın diye attı o maili. istediğini ona vermeyin. siz ona kızdıkça,sövdükçe,saydırdıkça o rahatlayacak. rahatlamasına izin vermeyin lütfen. hayatı boyunca bununla yaşasın. ben müge'ye bunu bunu yaptım,o da bana bunları dedi. ödeştik dedirtmeyin. inanın içinizde kalanları,söyleyeceklerinizi vs her şeyi zaten biliyordur o. susmak,hiçe saymak en büyük intikam. gerçekten insan çıldırıyor kendimden biliyorum. kötü de olsa yeter ki bir şey söylesin diye kıvranıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…