Ben olsam geber yazip yollardim sanirimHani ben iyiydim ya, hani ben yavaştan toparlanıyordum ya. Ağzıma etmeliler illaki yeter ki Müge iyi olmasın.
Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bana biri anlatsa hadi lan derdim. Sallama. Böyle şey mi olur. Oluyormuş ya. Gerçekten oluyomuş.Hayat çok garip.
Dünden beri anca kendime geldim. Bana mail atmış. Bir maili beni nasıl bu kadar kötü yapabildi anlamış değilim. Mail atmasına mı şaşırsam yazdıklarına mı üzülsem. sen apar topar evlendin çocuk yaptın benı aldattın neden bana mail atıyorsun be adam neden?!
Şunuda gördüm ya başka şeye şaşırmam diyordum ama mailimde adını gördüğümde şok geçirdim. Elim ayagım titredi açamadım beş dk mailini. İçim ezildi sanki tekrar en başa döndüm. Dalga mı geçiyorsun delirtmeye mi çalışıyorsun. Defol artık.
Cevap yazmadım cevap yazmayı dusunmuyorum ama acaba yazsammı içimde kalanları? Böylelikle temelli defedebilir miyim içimden? Yoksa susmaya devam mı etsem. Bilemiyorum. Ne dogru olur napsam daha mantıklı olur? Bana bir akıl verin nolur
tek gecelik takılıp sıyrılırım sandı...ee baba oluyo adam tabı mutsuz...geebersın !
ya yapmıorum işte ben onu çok salağım biliyorum
Şimdi yolla diyosunuz ya içim eziliyor yine yollayıpta iki dk oh çekip üçüncü dk kötü olcak insanım ben. Böyle rezilliklere hiç tahammül edemiyorum ve hep beni buluyorNalet
Tamam kızlar yazmayacağım.Yazmadan dururum ben. İnanıyorum kendime aylarca yazmadım dunden berı yazmadım. Yazmam. yok.
bir da yazacagını sanmıyorum ama ben cunku gecenın bır yarısı atılmıs bır mail saglam kafa maili degıldır bence. Belkıde çoktan pişman olmuştur attı diye
Tee dün gece yazmış bu gecede değil :)
ahahah ben kurtluyum duramazdım :)
Olmasaydı sonumuz böyle demiş yaa..
Oradan girerdim.
-Öyle mi hayırlı olsun bebeğiniz.
Biliyorsun hayalimdi seninle bir bebeğimizin olması.
Ama bir şeyi dilerken sadece istiyorsun. Onun hayır mı şer mi olduğunu hiç bir zaman bilemiyorsun.
İnsan kendine ah eder mi, bilemeyince ediyormuş.
Allah heprkesin kalbine göre verir derlerdi.
Geç te olsa bunu anlamış olduğum için mutluyum.
Senin gibi birinin bebeğinin annesi ben zaten olamazmışım.
Senin çocuğunun annesi
Evli ve sadakattan bi haber bir adamla ilişki yaşayabilecek kadar ahlaksız bir kadın olmalıydı. Aynı yolun yolcusu olarak
size bebeğinizle aile saadetinizin daim olmasını dilerim.
Ha için rahat olsun..
En ufak bir ahım yada duam yok sizin için.
Ben şükür ederken...
Bu şekilde günah çıkarmak istemene hiç gerek yoktu.
Tabi çok düşünerek yazamadım ama bu minvalde bir şeyler
yazar yollardım :)
Bu saatten sonra neden yazmadığımı merak etse nolur etmese nolur.
Ben genelde içime atmayı sevmiyorum :d
inşaallah bir kızın olur ve ona baktıkça beni hatırlarsın ve hep korkarsın senin gibi biri girecek diye hayatınaahahah ben kurtluyum duramazdım :)
Olmasaydı sonumuz böyle demiş yaa..
Oradan girerdim.
-Öyle mi hayırlı olsun bebeğiniz.
Biliyorsun hayalimdi seninle bir bebeğimizin olması.
Ama bir şeyi dilerken sadece istiyorsun. Onun hayır mı şer mi olduğunu hiç bir zaman bilemiyorsun.
İnsan kendine ah eder mi, bilemeyince ediyormuş.
Allah heprkesin kalbine göre verir derlerdi.
Geç te olsa ne demek istediklerini anladığım için kendi adıma
seviniyorum.
Senin gibi birinin bebeğinin annesi ben zaten olamazmışım.
Senin çocuğunun annesi
Evli ve sadakattan bi haber bir adamla ilişki yaşayabilecek kadar ahlaksız bir kadın olmalıydı. Aynı yolun yolcusu olarak
size bebeğinizle aile saadetinizin daim olmasını dilerim.
Ha için rahat olsun..
En ufak bir ahım yada duam yok sizin için.
Ben şükür ederken...
Bu şekilde günah çıkarmak istemene hiç gerek yoktu.
Tabi çok düşünerek yazamadım ama bu minvalde bir şeyler
yazar yollardım :)
Bu saatten sonra neden yazmadığımı merak etse nolur etmese nolur.
Ben genelde içime atmayı sevmiyorum :d
Müge kadın hamileyse hamile çok duygusal bakıyorsun olaya.
Siz evliyken sen hamile olsan ay ben bu adama yanaşmayayım karısı hamile mi derdi sence?
Şu merhamet duygunu bu kalitesizler için devre dışı bırak lütfen.
adamın g.tü kalkar bee :)
Ben eger ınansaydım adamla tekrar beraber olurdum fıılen ve dıger kızın terk edılmesını saglar
adamında poposuna bır tekme atardım.
Neyse Allah cok buyuk dagına gore kar verırmıs derler, ondan benım basıma boyle seyler gelmıyor bılıyor kı kıncıyım tövbe yarabbım
Hayır bu ah etme maili değil, aç gözünü. Mutlu olan adam bu maili atmaz. Aklı sende belli ki, şimdi senin halay zamanın ohh olsunYa işte ah etme mutlulugum bozulmasın tarzında sonucta bana taktı boynuzu kırdı okadar ama ne bileyim ya. İnanamıyorum. Ondan böyle bi mail gelmesine. yani bu kadar çabuk mu? Çok saçma inanılmaz saçma :/
inşaallah bir kızın olur ve ona baktıkça beni hatırlarsın ve hep korkarsın senin gibi biri girecek diye hayatına
ben de sana her zaman kapım açık felan yazardım diğer kadın düşünsün :))))))))Ben eger ınansaydım adamla tekrar beraber olurdum fıılen ve dıger kızın terk edılmesını saglar
adamında poposuna bır tekme atardım.
Neyse Allah cok buyuk dagına gore kar verırmıs derler, ondan benım basıma boyle seyler gelmıyor bılıyor kı kıncıyım tövbe yarabbım
yaw evlenmiş gitmiş kalksa nolur kalmasa nolur
Önemli olan benim rahat etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?