Hala banlı kız caaaazzz.Müge ne zaman dönecek acaba merak ediyorum noldu ne bitti diye
100 üzerinden sadece 5 mievet bazen benim de aklima gelir kocama cok kizdigim zamanlar birini bulsada kicina tekmeyi vursam diye evlilik denilen illet cok kolay bir sey degil + - hesabi yapilsa +5 le felan devam eden bir sey 100 uzerinden
50 yi zaten aileden direk kaybediyor gerisini sen dusun100 üzerinden sadece 5 miyazıyla beş!! ben bekar ben şok ben iptal
Ne oldu ablacım
Hmmmmm bu ara dini veya milli bayram var mı? Varsa af belki çıkar yoksa mapus damlarında çile doldurmaya devamaf ciksin af
Valla sistem ceza puanlarına göre kendi banlıyor, ben banlananların kaç gün banlı kalacağını bilmiyorum.Kac gun banladiniz kizi allah askinaMune insafin yok mu ?
Müne bilmedigimden soruyorum. Bazı hesaplarda mügede dahil hesap geçici olarak pasiftir diyo. Bazı hesaplardada banlı olmasına ragmen bişe yazmıyo. Neden öyle acabaggg sitede konuyla ilgili bii yazı bulamadımda sorim dedimValla sistem ceza puanlarına göre kendi banlıyor, ben banlananların kaç gün banlı kalacağını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?