- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Kiz hamisken seviislmezmi ben bekarimda hep merak etmistim bunu
durun bee zehir kusma zamanı değil :))))mugehatun sen yaz kuzum. Ben olsam yazmazdim ama sana yaz diyorum. Cunku sen guclu kadin olmaya calisiyosun biliyorum. Ama hepsini icine biriktiriyosun. kus zehrini, canina oku, ana avrat soy agaci sov. Sana lazim. Sana hep bahsederdimya bi daga cik bas bas bagir diye. Iste o dag. Icindekileri ilk ve son kez dok ve yarin bombos bi zihinle ve kalple uyan.
Ay kizlar akliniz nasil çalışıyor ya cok fenasınız önünüzde sapka çıkarıyorum
mugehatun kuzum sende buraya yaz bakalim akil akildan ustundur bakalim bi fikir verenimiz olur
Bu da süpermiş. muhteşem evlilik yaptı ya hatun bi düşsün burnunun üstüne.Mailin ciktisini al karisina gonder
Kocana soyle on ayaklarini ceksin uzerimden de
durun bee zehir kusma zamanı değil :))))
Butun fıkırlerı begendımBu da süpermiş. muhteşem evlilik yaptı ya hatun bi düşsün burnunun üstüne.
Bu da süpermiş. muhteşem evlilik yaptı ya hatun bi düşsün burnunun üstüne.
amacım ne olurdu bunu yazarken ; kahrından ölüp bitmiyorum , hala bildiğin o güçlü kadınım . Bak gider ayak sana hayat dersi de veriyorum . Ha seni affeder miyim asla ama umrumda mısın o da değil .... Bu mesajı ona vermek için yazardım , illa bir şeyler dürterdi. Aklı kalsın , dır dır etmediğime , salya sümük ağlamadığına ... erkek için ideal kadın(!) formuma iç geçirsin isterdim .
yapacak ama farklı şekilde yapacakMugenin durumunu biliyorum o yuzden boyle dedim. Cunku icindeki aci daglara taslara sigmiyor. Kim kolayca atlatirki zaten? Sok uzerine sok geciriyor muge ve hala guclu kadini oynuyor. Ben olsam yapardim bunu kzum be.
Butun fıkırlerı begendımkararsızım
Aynen ben de. Hepimiz tüm kırılganlıklarımızı kuscaz mügeyle birlikte. Kendimin gibi sahiplendim valla.Butun fıkırlerı begendımkararsızım
neden üzülecek ki adam zaten yaptı yapacagını daha fazla nasıl üzebilir kiKonularınizi okumuştum ama hiç yorum yapmadım ee bu dünya etme bulma dünyası şimdi sıra onda şerefsizz
mail daha başlangıç bence de belliki köpek gibi pişman ben de cvp yazmama taraftarıyım daha çok üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?