Laparoskopi Ameliyati Olup Hamile Kalan Var Mı?

Vajinasan kamera ile giriyolar sende aynisi olmustur 4 tane ilac verdiler ilaclarin tarifinde 25 ci gun adet lacakmisim 3 gun bisey kullanmadan kontrole gidecem bide seker yuklemesi yapilacakmis arastormak icin gizli sekr varmi diye sana yapildimi

Vajinasan kamera ile giriyolar sende aynisi olmustur 4 tane ilac verdiler ilaclarin tarifinde 25 ci gun adet lacakmisim 3 gun bisey kullanmadan kontrole gidecem bide seker yuklemesi yapilacakmis arastormak icin gizli sekr varmi diye sana yapildimi

Canım bana ilaç verilmedi adet olup olmicagimi da söylemedi 15. Gün gel kontrole dedi sadece. Benim iki tupumde tikaliymis şeker falan da bakilmadi. Sen deki sorunu buldular mı? Neyin varmış

Canım bana ilaç verilmedi adet olup olmicagimi da söylemedi 15. Gün gel kontrole dedi sadece. Benim iki tupumde tikaliymis şeker falan da bakilmadi. Sen deki sorunu buldular mı? Neyin varmış
Sorun yokmus canim hersey normal tupler acik sadece rahmi biraz genislettiklerini doylediler

Merhaba,
4,5 Yıllık evliyim.32 Yaşındayım.Çocuğum olmuyor.Polistik Over hastasıyım.Hsg sonucunun değerlendirilmesini rica ederim,teşekkürler.

Yöntem;c kollu dijital röntgen ve DSA cihaziyla,5F HSG kataterinden scopik izleme altında grafiler çekildi.

Bulgular;Uterus retrovert pozisyondadır.Kavum uteri normal form ve hacimde olup dolum defekti yoktur.Kontrast madde sol tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda serbest olarak dağılmıştır.Sol tuba normal çapta,kendi üzerine kıvrımlıdır.İnceleme alanına giren diğer oluşumlarda pataloji yoktur.

Sonuç;Sağda proksimal tubal oklüzyon

Değerlendirilmesi konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler.

Merhaba ablacim aramıza hoş geldin yasinizdan ötürü laparoskopi isteyebilirler. Anladığım kadarıyla iki tupunde açık fakat bir doktora sormanizda fayda var :)

Hiç haberimiz olmadı neden söylemedin dua ederdik canım kardeşim çok geçmiş olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürür

İnan ki çok sevindim suan olucak diye heyecan yaptım senin adına hep dua ediyoruz sana biliyosun

Rabbim hayırlısını nasip eylesin iyi haberler alırız inşallah

Allah biliyo ya buraya yazmasan bile duandan haberdarim Rabbim Razı olsun inşallah ettigin duanın karşılığıni bu dünyada da ahirette de sevabinla mukafatlandirilasin inşallah . Çok kotuydum kendimi çok korumasız güçsüz hissediyodum kimseye anlatmadim ablam bile ameliyat günü öğrendi öğrendiği zaman da geldi burdan arkadaşlar ailem cevrem hep yeni öğrendiler. Canım benim Allah razı olsun inşallah ben de çok umutluyum Rabbim kimseyi çaresiz umutsuz bırakmasın inşallah canım kardeşim ❤❤❤❤

cnm anladığım kadarıyla sol tüpte bır problem yok ama sağ tüpte bir sıkıntı olabılır.... doktoruna danışırsan iyi olur... benım sağ tüpüm normal sol tüp sıkıntılı, soldan yumurtlayamıyorum sadece sağdan yumurtluyorum ....

Canım benim çok sukur bir sorun yok rahim darlığı da engel olabiliyor insallah sana şifa olur kardeşim durumun nasıl. İyi misin simdi ?
Cok agrilarim var canim sanki gobegimde bi akinti gibi biseyler oluyo bilemedim cok korkuyorum mikrop kapmasindan cikta dikkat ediyorim ama sen nasil oldun tatlim

Cok agrilarim var canim sanki gobegimde bi akinti gibi biseyler oluyo bilemedim cok korkuyorum mikrop kapmasindan cikta dikkat ediyorim ama sen nasil oldun tatlim

Canım ilk günlerde benim de iki yaradan iltihap aktı pansumanliyodum BATİSOR u 5 kg suya koyup WC de onunla siliyodum kendmo WC yi dezenfekte ediyorum benim yaralarim ağrıyo ama kasigimdaki dikiş elma kadar sis ve çok ağrıyo dogrulamiyorum yatamiyorum seke seke yuruyorum

ahh canım cok uzuldum rabbim acımızın sonunu kucamızı hayırlı evlatlarla doldursun bi hastaneye gitsen

amaliyat sonrası 28 ci gün ilaclar bitince bugun 3 gün oldu 15 gün sonrada dikişleri aldırmaya gidecem biraz daha iyim ama

işlerimi falan yapabiliyorum cok sukur bi sıkıntım yok su an sen nasılsın

Sen ciddi misin yaaa maşallah vallahi daha pazar günü ilk defa eşimle beraber iş yaptık egilmeden ama dikisim değil içi ağrıyo hala penguen gibi yürüyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…