- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
bilmiyorum hastane ve doktor faktoru olabılır bende ılk 2 gun haf dikişlerimde agrı oldu sonra gecti bide gecirdiğin işlem belki etkilemiştir bende fazla bişey yapmamıslar içerde sende biran önce iyi olursun insallahSen ciddi misin yaaa maşallah vallahi daha pazar günü ilk defa eşimle beraber iş yaptık egilmeden ama dikisim değil içi ağrıyo hala penguen gibi yürüyorum :)))))
bilmiyorum hastane ve doktor faktoru olabılır bende ılk 2 gun haf dikişlerimde agrı oldu sonra gecti bide gecirdiğin işlem belki etkilemiştir bende fazla bişey yapmamıslar içerde sende biran önce iyi olursun insallah
evet canım sizdeÇok sukur canım çok sevindim vallahi peki seeey ilişki oldu mu?
evet canım sizde
insallah emeklerimizin karsılıgını alırız canım hayırlısıylaTam anlamiyla olmadı benim icimle çok uğraştılar ya çok fena agriyodu ama yine de çok az bi ümidim var :)
insallah emeklerimizin karsılıgını alırız canım hayırlısıyla
amin cnm aminnnBen inanıyorum alırız öyle ya da böyle alicaz da inşallah Rabbim bize hayirlisindan versin ♥♥♥
bazen yeterli olmayabiliyo ben 3 kez cektirdim hepsi temiz cıktı 2 kez tüp bebek tutmayınca karar verildi ve yine bişey cıkmadı nasip demekki ama sonucta stresim gitti kafam rahatladıMerhaba bende sebepsız ınfertilite teşhisi ile beklıyorum.. 2 yıl oldu ve 1 kez klomen kullandım sadece şimdide 5 cm kistım için dogum kontrol hapı kullanıyorum. Her gun lekelenmem oldu 15 gunu geckindir. Hsg cekıldı hıcbır sorun yok dendı.
Hiçbir gerekce olmadan laparskopı neden yapılıyor. Sızdekı gıbı buyuk bır problemı gormek için hsg yeterli degılmı?
Merhaba bende sebepsız ınfertilite teşhisi ile beklıyorum.. 2 yıl oldu ve 1 kez klomen kullandım sadece şimdide 5 cm kistım için dogum kontrol hapı kullanıyorum. Her gun lekelenmem oldu 15 gunu geckindir. Hsg cekıldı hıcbır sorun yok dendı.
Hiçbir gerekce olmadan laparskopı neden yapılıyor. Sızdekı gıbı buyuk bır problemı gormek için hsg yeterli degılmı?
Ben de laparaskopi olalı 4 ay oldu hala bişey yok ama bizde erkek sorunuda var
Canim ben de çikolata kisti vardı 6 cm civarında o yüzden oldum. Eşmidede morfoloji % 1 cikti .Laparoskopi sonucun ne oldu peki ne varmış ? Esindeki sorun ne canım çok geçmiş olsun
Canim ben de çikolata kisti vardı 6 cm civarında o yüzden oldum. Eşmidede morfoloji % 1 cikti .
Bana bi ilaç vermedi doktorum ama ben omega 3 ve koenzim q10 kullanıyorum . Eşim e vitamini proxeed plus omega 3 ve karışim kullanıyor . Hayırlısı olsun tabi . Tüp bebek bizimki . 31 yaşındayım 3 yıldır evliyim .Canım benim yaa Rabbim şifa versin inşallah peki takviye verdi mi?
Bana bi ilaç vermedi doktorum ama ben omega 3 ve koenzim q10 kullanıyorum . Eşim e vitamini proxeed plus omega 3 ve karışim kullanıyor . Hayırlısı olsun tabi . Tüp bebek bizimki . 31 yaşındayım 3 yıldır evliyim .
Amin canim cumlemüze. Tüp bebek yazın düşünüyorum . İnşallah olur . Siz de mi tup bebek yaptiracaksinizAblacim Rabbim şifa versin inşallah tüp bebeği ne zaman dusunuyosunuz
Amin canim cumlemüze. Tüp bebek yazın düşünüyorum . İnşallah olur . Siz de mi tup bebek yaptiracaksiniz
İnsallah canim sağlıklı ve hayırlı olsun da .Yok ablam şuan öyle bir düşüncemiz yok inşallah ilk seferde tutar ablam
İnsallah canim sağlıklı ve hayırlı olsun da .
İnşallah sende hemen hamile kalırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?