Laparoskopi Ameliyati Olup Hamile Kalan Var Mı?

Berf0o0o

MucizeeMm💕
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
3.217
23.731
308
32
Merhaba Kaderdaşlarım, 5 Gün Oldu Laparoskopi Yaptirali. Ameliyatı Olduğum Güne Kadar Sebepsiz İnfertilite Tanısı Konulmuştu Bize Neyse Ki İyi Bir Doktora Denk Geldim 5 Yıl İçinde Ne Tahlil Ne Filmler Cektirdiysem Goturdum Ve Çok Şaşırdı Bu Sonuçlara Göre Şimdiye Kadar Hamile Olman Lazımdı Dedi. Napalim Diye Sorarken Doktor İllaki Bir Sebep Vardır Hiç Birşey Sebepsiz Değil O Yüzden Emin Olmak İçin Laparoskopi Yaptıralım Dedi. İlk Defa Duymustum Ve Dikişli Bir Operasyon Olduğunu Bile Bilmiyordum. Rahim Filminde Tüpler Açık Gözüküyordu 3 Yıl Olacaktı Yaptirali. Rahim Filminde Kesin Gözükmez Bununla Hem Emin Oluruz Hem De Cozumleriz Dedi. Kabul Ettim Ve 10 Gün Sonra Oldum. İki Tüpte Yapışıklık Varmış Biri Damarlarla Dolanmış Neyse Ki Çok Sukur İkisi de Açıldı...

Cook Umutsuzken Umudum Yeşerdi Rabbim Kimseyi Umutsuz Etmesin İnşallah Çok Zor

Asıl Konu Bundan Sonra. Bu Ameliyatı Geçirip Hamile Kalan Var Mı? Ve Kaç Ay Sonra Hamile Kaldiniz? Neler Yaptınız? Bana Neler Onerirsiniz? Bana Umut Olursunuz İnşallah ❤

Berf0o0o merhaba cnm çok geçmiş olsun yazını okudum şimdi ameliyat hakkında hiçbir bilgim yok... yanlız hsg iyi çıkmayan kadınlara yapılan bir yöntem diye biliyorum laparoskopiyi.... bende iyi bir doktora gittim hsg mı gösterdım soldaki tüp fazla genış, soldan yumurtlaman çok zor, yumurtlasanda dış gebelık olma ihtimalın var demıstı, ama sağ tüpün gayet iyi dedi... ... ama ben 5 aydan berı yum kontrolu yapyorum hep sağdan yumurtluyorum dedim doktora... doktorda o zaman çok şanslısın dedi... genellıkle kadınlar bır sağdan birde soldan yumurtlar dedi...
neyse bu ay klomen kullandım cuma günü kontrole gittim sağda 3 yum var 21,19,16 mm cuma akşamını değerlendırdım... cumartesı sabah çat iğnesı vuruldum ve dun akşamda ililşkı oldu... inş birbirimize iyi haberlerı verecegımız günlerde gelıcek ... inş cvap yazan olur kafandakı soru işaretlerını dağıtırsın cnm

Canım benim 10 gün içerisinde videolar olmak dahil herşeyi araştırdım genellikle kistleri olanlara, rahimini aldiranlara yapılıyor çok sukur çok dua ettim inşallah bir problem vardır sebepsiz değildir diye. Sukurlrr olsun sorun varmış ve kaldırıldı. Az çok biliyosundur ne kadar umutsuz olduğumu çok sukur.

Canm bak hepimiz bu ay durcaz birşey yapmicaz diyoruz ama yine birşeyler yapıyoruz :)) sen de öyle demiştin. İnşallah bu defa olur S sinkar 'ım inşallah bu defa Rabb mucizeni sana bağışlar ♥♥♥♥

sorma cnm güya eylüle kadar hiçbirsey yapmıyacaktım sadece bir ay dayanabıldım sonra adet olunca tekrar doktora gittim , klomene başlıyalım dedi bende kabul ettim, birde inofolic combi kullandım bu ay.... canım bak umutsuzluğa kapılmayalım bizim en büyük şansımız yasımızın çok genç olması, maşallah yumlarımız herseyımız iyi sağlıklıyız çok şükür...
bu ay eşimden yana talihsizlik yaşadım iş kazası geçirdi ve kolu alçıya alındı o yüzden ilişkiye gircegımız zamanlar biraz zorlandık , ama başardık... biraz keyifsiz ve zorlama gibi oldu ama napalım hersey bebiş için...
eşin nasıl cnm ? sorunlarınızı aşabıldınızmı ? inş hayırlı haberler veririz bu ay Allah biliyor yaaa içim çok rahat

Çok geçmiş olsun canım benim ya talihsizlik olmuş dediğin gibi ama yine olsun basarmissiniz :))))) umut konusunda çok aşırı kotuydum Allahım o günleri bir daha yasatmasin ama sebepsiz olması ve biliyosun esimdeki cinsel sorundan dolayi gram umudum kalmamıştı çok sukur Allaha inşallah o da düzelir :)

inş cnm Rabbim gönlüne göre versin .... tüplerin açık artık aşılama da tutma olasılığın yüksek.... benım yakın bir arkadasım malesef vajinismus , düzelemedı birtürlü ilişkiye giremıyor... 3 yıl boyunca terapi gördü fakat bir işe yaramadı, en son çocuk hasreti ağır bastığı için aşılama denedıler ve ilk aşılama tuttu hem de ikiz... 1 yaşında 2 tane çok güzel oğulları var şimdi... ama malesef o sorunu hala düzeltemediler... demek istediğim bir sekılde Rabbim nasip ettiği zaman oluyorr... inş gördüğümüz tedavilerde bize vesile olucak

Ay hayırlısı olsun inşallah Allahım bagislasin bizlere de hayirlisindan sagliklisindan nasip eylesin inşallah ♥♥♥❤❤❤♥♥♥

Çok geçmiş olsun canım benimkide sebepsiz infertile diye geciyo 4 yıldır ugrasıyoruz olmuyo 3 kez aşılama 2 kez tüp bebek yaptırdık hamile kalamadım hiç 3 kezde hsg cekirdim tabi hiç bır sorun yok dogal gebelil olabilir deniliyo ama bebek yok seni cok iyi anlıyabiliyorum banada lapraskopik hipereskopi yapılacak arastırılmak için herseyi yaptırdım haber bekliyorum bugun yarın arıycaklar sana sormak istediğim su canım su an nasıl hissediyosun kendini zormuydu nasıl yaptırdın nerde yaptırdın bide cok soru sordum sanırım hakkını helal et şimdiden

Estağfurullah canım Allahım emeğinin karşılığı olarak hayırlı sağlıklı evladına erkenden gebe kalirsin inşallah ♥ şöyle diyim iki kasigimdaki damarlar seyiriyo acildigini hissediyorum ya da kendimi öyle adapte ediyorum :))) laparoskopi oncesi EKG akk yaptırdım hepsi temiz sadece tansiyonum aşırı dusuktu 7-5 ti daha da dusmus olarabilir 8 kilo serum yedim ilk gün şapsaldim sonraki gün de öyle agrim sızım yoktu iğne ve ilaclardan dolayı suan 5. Gunumdeyim yuruyorum cok sukur dogruldum fakat kasigima dogru olan kesigim şis ici de sis biraz agriyo. doktorum çok iyiydi gerçekten anestezi uzmanından hemşiresine kadar çok iyi davrandilar. D.bakirda yaptırdım canım. İki gunduz bir gecr kaldim hastanede 8 gun sonra kontrolum var.Ben de çok merak ediyorum acaba adet gunum değişecek mi yumurtlama durumum nasıl bu ay kafamda deli sorular :)

rabbim şifa versin canım hayırlısıyla hamile kalırız inşallah banada yapıldı onlar sadece ameliyatı bekliyom yarın yada carsamba olur gibi ilişki yasak 3 hafta diye biliyorum bende ankaradayım burda yaptırcam

Aaaa ilişki serbest dedi doktor 3. Günden sonra dedi tabii insan beraber olamiyo ki. Amiiin inşallah canım benim. Gittiğin zaman haber ver çıktığında da haber ver merak ediyorum Hayırlı sağlıklı evladının gelmesini engelleyen ne varsa Rabbim ortadan kaldırsin inşallah ♥❤♥

allah razı olsun cümlemize insallah bende bilmiyom ama arastırdım kadar biliyorum dkr öle dediyse öyledir insallsh bi atlatırsam haber veririm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…