ay canım benim ya ne demek lazım doktoruna sözün bittiği yer
bende de kist vardı kistin çapı bebek kafası büyüklüğünde olmasaına rağmen laporaskopi yöntemiyle alındı .gayet başırılı olundu . tavsiye ederim:)
mrb kızlar benim de 2 başarısız tüp denemem var. hiç rahim filmi çekilmedi, sorun eşim kaynaklı olduğu için beni çok da incelemeye gerek bulmadılar. yeni denemeden önce neler yapabiliriz dediğimde ise eğer istersen histereskopi yapabiliriz ama gerekli olduğunu sanmıyorum dedi doktorum, ben tabiki istiyorum. arastırmalarım sonucu bi ofis histereskopi denen tanı amaçlı histereskopi bir de laproskopi ile birlikte yapılan girisim amaçlı histereskopi olduğunu anladım. ancak tam anlayamadım, ilk etapta ofis yapılıyor daha sonra gerekli görülürse mi laproskopi yapılıyor. bu muayene masasında yapılan bir islem mi yoksa ameliyat gibi birşey mi? anlatabilirmisiniz...
Badenur,doktora karar verdigine sevindim. Ben iki kez laparoskopi gecirdim, her ikisinde de myom alindi ve anestezi altinda yapildi. Gobekten girilerek yapilyor, benim gobek deligimde ve asagiya dogruda iki adet daha operasyon izi var ama simdikiler estetik oldugu icin guzel kapatiyorlar ve cok minik kaliyor merak etme canim. Ilkinde- Ank'da oldu-bir gece kalip cikacaktim fakat WC'ye kalktigimda dusup bayildigimdan iki gece daha kontrol altinda tutmuslardi. Ikinci laparoskopi yurtdisinda yapildi, 5 gun filan beni hastanede tuttular, doktoruma yalvar yakar derken cikardilar beni...Laparoskopi sonrasi agri oluyor, agrikesici igne yapmislardi. Gulerken, hapsirirken operasyon geciren kisimlar aciyor. Laparoskopi sonrasi bir kac gun kanaman oluyor. Birilerinin sana bir kac gun destek olmasi iyi olacak, yataktan kalkarken insan zorlaniyor daha dogrusu ben zorlanmistim. Tabii bu arada herkes farkli tepkiler gosterebilir, benimkiler boyle olmustu. Ankarada iken sanirim 2 hafta rapor vermislerdi. Simdiden cok gecmis olsun canim, zararin neresinden donsen kardir. Bizi haberdar et lutfen.kaydirigubbakcemile3
ehil bir el yaparsa histeroskopi ve laparoskopi basit ameliyatlarmış, önümüzdeki hafta ben operasyona gireceğim.
kızlarr ben de laparoskopi oldum mart ayında tüplerde sıvı birikimi vardı ve daha önce gittiğim 4 hastenede doktorlar laparoskopi istemediler.en son medicana selman bey kesinlikle olman gerekiyor dedi çünkü tüpler rahim filminde çok kötü gözüküyor dedi ve laparaskopide de çok kötü olduğu gözükmüş ve tüpler bağlandı embriyonun tutunma şansı yükseliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?