Bende sonunda laparaskopi ile myiom amelyati oldum ve bilgi vermek istiyorum...
simde gelelim gelismelere...persembe yani ayin 4 de 13.00 da amelyata girdim..odaya getirdiklerinde saat 18.00 di..amelyat 2 saat sürmüs ,doktorun demesine göre basarili bir operasyon,ama benim az moralim bozuk..nedenlere gelince...Allah sükür su an iyiyim ...
1--miyomu tam alamamis,demesine göre rahime cok yapisikmis zarar vermemek icin kazimamis,ve cok kücük bir parca birakmak zorunda kaldim,bunuda bebek düsünmenizden dolayi mecbur kaldim...acik amelyata gecip alabilirmis hepsini ama vazgecmis,rahime kaziyarak zarar vermemesi cok iyi.......anlayacaginiz miyomun kökü bende..umarim hemen büyümez...neyse bunada sükür
2..sol tüpüm tamamen kapali,sag acik...sol tüpüde acamamislar..öyle birakmis...bende tüpümü acar diye ümitlenmistim,acamadik diyince basladim aglamaya,narkozunda etkisi tabi..ama sag acik bunada sükür...
Su an evdeyim..ayin 8 inde ciktim,4 gece yattim,simdi iyiyim..karnimda 4 delik var..sadece yatarken ve oturup kalkarken zorlaniyorum ama bu kadarda olacak zaten...tüm miyomu olam arkadaslara tavsiye ederim...insallah yapisiklik filanda olmaz...yapisiklik oldugunu nasil anlayacagim onuda bilmiyorumya hayirlisi arik...3 ay gecsin hemen calismalara baslamaliyim...