1 sene olmadıysa ve sıkıntı yoksa şu yumurtlama testleri oluyormş ya gebelik testi gibi onlar zamanlama açısından ço iyi oluyormuş..
yumurta takibi bi de içine sinene kadar dene ama doktorunla tekrar görüş bak benim gittiğim yer bezmialem üniv hastanesi aşılama ve tp bebek var sadece yumurta takibi yok eğer o aşamaya gelirsen düşünce olarak doktorumu gözüm kapalı tavsiye edebilirim Müşerref Banu Yılmaz.. Onu bulmasam hala yerimde sayıyor olabilirdim ..
ve kesinlikle ameliyat çok işe yarıyor yani kaç aylık sürünceme son buldu benim de. benim doktorum o bölgeyi uyarmışken vakit kaybetmeden ilk adetimle tüp bebe tedavisine başladı iğneleri yapıyorum kendime şu an..
süreç diken üzerinde geçecek ama en azından ilerliyoru şu an için işallah hayırlı haberlerle başlayıp bitiririm şu hamileliği
benim kendim kalma şansım yok ilginç bi şekilde kürtaj düşük hastalık geçirmediğim halde rahim çıkışında kanallar tıkalı iki taraf da
doktor da tahrip olmasın o bölge diye zorlamadı benim gönlümden geçen de buydu ama iyi oldu herşeyi öğrendik
eğer ameliyat olmadan
tüp bebek olsaydı çöke ve polip yüzünden düşücekti belki de ve acaba kendiliğinden olur mu diye aklımda kalacaktı şu an elimden geleni yaptım olmadı diyebiliyorum
işallah nasip olur kuzum hepimize