• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laporoskopi ve histeroskopi yaptıran var mı?

ya çok ilginç bişey yaşadım bugün. biliyosun reglim dün bitti kontrol vardı hani. yani normalde iki gün önce bitti. neyse gribim kön kön öksürüyorum iki gündür. internete girdim öksürüğe bitki ne iyi gelir diye. kekik bal limon karışımı yazıyodu. neyse verdiği oranlarda yaptım içtim bi bardak uzandım bir saat. öksürüğüm rahatlamıştı. ki tuvalete bi gittim batmışım regliden. şok oldum. adetim bittiği için pedde yok tabi çamaşırımda. nan bu ne alaka derken annemi aradım. dediki kekik sökmüş seni tekrar o zaman. saçmalama dedim ve hemen internete yazdım ki öle de bi etkisi varmış evet! şuan iki saattir tekrar reglim başladı ve siyah siyah parçalarla beraber geliyo. korkuyorum.... bilsem içer miydim ve bu kadar kan nasıl gelio
Vakit kaybetmeden git cnm belki iyi olmuştur bilemedim şimdi ben de
git sonra haber ver olur mu

Laparoskopi oldum tek tüpümde sıvı vardı alındı ve tek tüp kapatıldı, ağrılı bir operasyon değil medicalpark göztepedeki Aynur Erşahin yaptı, tavsiye ederim canım
selam sizin adınıza sevindim benimde dr aynur hn ben de önümüzdeki hafta olucam

Vakit kaybetmeden git cnm belki iyi olmuştur bilemedim şimdi ben de
git sonra haber ver olur mu
canım o gün oldu ve bitti reglim. sanırım kalanlar devam etti o gün kekiği içince. bugün adetin 9.günü ovü testine başladım dün ve bugün. sanırım bugün yumurtluyorum. 6sı gecesi ilişki olmuştu
IMG_20171108_163351.webp

canım o gün oldu ve bitti reglim. sanırım kalanlar devam etti o gün kekiği içince. bugün adetin 9.günü ovü testine başladım dün ve bugün. sanırım bugün yumurtluyorum. 6sı gecesi ilişki olmuştuEki Görüntüle 2065076
Canım işallah gönlüne göre olucak ❤️ ben o kadar bekledim snr bi anda aşama kaydetmeye başladık şu an Allah'a bıraktım ben de yarın transfer olucak işallsh tutunur
Riski var gerçi ama güzel düşünmeye çalışıyorum olana kadar uğraşıcaz en kötü napalım sen de umutsuz düşünme Allah tedavisiz umutsuz bırakmasın kimseyi
Geçen bi kadın gelmişti tüp bebek için kadının miyom çıkmış tedaviye başlama şansı Yok kocaman olmuş ameliyata kadın Doğuma yönlendirdi bizim doktor rahminin alınma ihtimali yüksekmiş
Şu deneme şansı bile bile bi umut bizim için onu hissettim o an

Laporoskopi falan hangi durumlarda isteniyor?
benim mesela rahim filminde bu rahim çıkışından itibaren kanallara tüplere sıvı gitmedi ve doktor kesin teşhis koyabilmek için kendi görmek istedi içeriyi çünkü filmde kasmış olabilirsin ya da işlem yapan basınçlı verememiş olabilir sıvıyı dedi ve ameliyatta gördü ki tüplerde sıkıntı Yok ama kanallar tıkalı olunca ilk döllenme olayı ihtimali yok dedi ve açmaya çalışsaydım tahrip olurdu dedi ve direkt tüp bebeğe başladık
Yani kesin tanı kpymak için yapıyorlar o tekniği hatta ultrason ve filmlerde görülemeyen polipler tespit edip histereskopi de yapmış ameliyatta onları almış ve rahim üstünde çöküklük olduğu için o kısmı düzlemiş biraz
emin bi şekilde tedavi tanısı koydu anlayacağın iyi de oldu çünkü ben ameliyat olmadan tüp bebek deneseydim tutunma ihtimali polip ve çöküklük sebebiyle çok düşük olacaktı ve sebebini bilemeyecektik belki de
Şimdi kesin kanal tıkalı çıkınca hem net tedaviye başladık hem de tanı kesin olunca yani hamile kalamaz kendiliğinden diye , deneme ve aşılama fln demeye gerek kalmadı o yıpranma süreci ihtimallerini ortadan kaldırdık ve devlet raporu alabildim
kısaca doktorlar tanıyı kesinleştirmek için yapıyor ve bir aksilik görürse müdahale etme şansları oluyor cnm

Kızlar ayın 1inde ameliyat oldum. Sol hidrosalpenks olan tüpüm alındı. Sağda geçiş varmış kaldı. Aynı anda histereskopi de olduğum için 2 saat sürmüş. Ameliyattan sonra sonda takmışlar ve narkozluyken ortalığı yıkmışım. Herkes narkoz etkisi sanmış ama canım çok yandı gerçekte. Ki haklıymışım çünkü sonda beni tahriş etmiş çıkınca kendim idrarımı yaparken canım gitti yanmaktan. Dün bandajlarım açıldı. Göbeğim deliğim gibi dikilmiş çok belli olmuyor. Karnımdaki deliklerde yapıştırma. Yapıştırmalar henüz çok iyileşmemiş. Ocak da transfer yapacak doktorum. Sevgiler.

benim mesela rahim filminde bu rahim çıkışından itibaren kanallara tüplere sıvı gitmedi ve doktor kesin teşhis koyabilmek için kendi görmek istedi içeriyi çünkü filmde kasmış olabilirsin ya da işlem yapan basınçlı verememiş olabilir sıvıyı dedi ve ameliyatta gördü ki tüplerde sıkıntı Yok ama kanallar tıkalı olunca ilk döllenme olayı ihtimali yok dedi ve açmaya çalışsaydım tahrip olurdu dedi ve direkt tüp bebeğe başladık
Yani kesin tanı kpymak için yapıyorlar o tekniği hatta ultrason ve filmlerde görülemeyen polipler tespit edip histereskopi de yapmış ameliyatta onları almış ve rahim üstünde çöküklük olduğu için o kısmı düzlemiş biraz
emin bi şekilde tedavi tanısı koydu anlayacağın iyi de oldu çünkü ben ameliyat olmadan tüp bebek deneseydim tutunma ihtimali polip ve çöküklük sebebiyle çok düşük olacaktı ve sebebini bilemeyecektik belki de
Şimdi kesin kanal tıkalı çıkınca hem net tedaviye başladık hem de tanı kesin olunca yani hamile kalamaz kendiliğinden diye , deneme ve aşılama fln demeye gerek kalmadı o yıpranma süreci ihtimallerini ortadan kaldırdık ve devlet raporu alabildim
kısaca doktorlar tanıyı kesinleştirmek için yapıyor ve bir aksilik görürse müdahale etme şansları oluyor cnm

Hmmm anladım. Güzel açıklman için teşekkür ederim. Benim doktorum film çekildikten sonra geçiş olmadı dedi ama laparoskopi de yapmadı. 2 gün sonra Kataterle deneyelim o geçiyorsa aşılama yapabiliriz dedi, denedi, geçti, yaptık. Hiç laparoskopi adını bile anmadı. Şimdi cuma günü tüp için görüşmeye gideceğim. Neler bekliyor beni o zaman belli olacak.

Kızlar ayın 1inde ameliyat oldum. Sol hidrosalpenks olan tüpüm alındı. Sağda geçiş varmış kaldı. Aynı anda histereskopi de olduğum için 2 saat sürmüş. Ameliyattan sonra sonda takmışlar ve narkozluyken ortalığı yıkmışım. Herkes narkoz etkisi sanmış ama canım çok yandı gerçekte. Ki haklıymışım çünkü sonda beni tahriş etmiş çıkınca kendim idrarımı yaparken canım gitti yanmaktan. Dün bandajlarım açıldı. Göbeğim deliğim gibi dikilmiş çok belli olmuyor. Karnımdaki deliklerde yapıştırma. Yapıştırmalar henüz çok iyileşmemiş. Ocak da transfer yapacak doktorum. Sevgiler.
çok gecmiş olsun hangi hastanenede yaptırdınız tüp niçin alındı bende ptesi olucam

Canım işallah gönlüne göre olucak ❤️ ben o kadar bekledim snr bi anda aşama kaydetmeye başladık şu an Allah'a bıraktım ben de yarın transfer olucak işallsh tutunur
Riski var gerçi ama güzel düşünmeye çalışıyorum olana kadar uğraşıcaz en kötü napalım sen de umutsuz düşünme Allah tedavisiz umutsuz bırakmasın kimseyi
Geçen bi kadın gelmişti tüp bebek için kadının miyom çıkmış tedaviye başlama şansı Yok kocaman olmuş ameliyata kadın Doğuma yönlendirdi bizim doktor rahminin alınma ihtimali yüksekmiş
Şu deneme şansı bile bile bi umut bizim için onu hissettim o an
umarım herşey yolunda gider ve bebeğin sana sağlıklı bişekilde tutunur. iyi şeyler düşün ve sağlıklısını iste. önce sağlık. çabaların ve çektiğin sıkıntılara değsin inş. olumsuz şeyler düşünmeden güne başla ve herşeyin hayırlısını iste. dualarım seninle. haberlerini bekliyorum....

Hmmm anladım. Güzel açıklman için teşekkür ederim. Benim doktorum film çekildikten sonra geçiş olmadı dedi ama laparoskopi de yapmadı. 2 gün sonra Kataterle deneyelim o geçiyorsa aşılama yapabiliriz dedi, denedi, geçti, yaptık. Hiç laparoskopi adını bile anmadı. Şimdi cuma günü tüp için görüşmeye gideceğim. Neler bekliyor beni o zaman belli olacak.
Tıkanıklığın yeri de işlemi etkiliyor ztn her tıkanıklıkta yapılmıyor benim tıkanıklık biraz güçlü anlayacağın geçiş yoktu ve zorlayabilecek bir noktada değildi malesef allahtan tüplerin tarafı iyi de alınma fln olmadı o tarafta
Geçmiş olsun cnm

umarım herşey yolunda gider ve bebeğin sana sağlıklı bişekilde tutunur. iyi şeyler düşün ve sağlıklısını iste. önce sağlık. çabaların ve çektiğin sıkıntılara değsin inş. olumsuz şeyler düşünmeden güne başla ve herşeyin hayırlısını iste. dualarım seninle. haberlerini bekliyorum....
İnşallah kuzum ya çok sağol benim de seninle herşey güzel gitsin hepimiz için ❤️

hadi bakalım. nası geçti iyi misin
İyiyim o da iyidir işallah öyle ağrı bişi olmuyo zaten yumurta toplama gibi hiç değil
orda olduğunu ya da iyi olduğunu düşünmeye çalışıp dinleniyorum
keşke saat başı orda olup olmadığını teyit edebilsem
On gün snr test yapacaklarmış beklicez bakalım hüsranla sonuçlanmasın tek dileğim

İyiyim o da iyidir işallah öyle ağrı bişi olmuyo zaten yumurta toplama gibi hiç değil
orda olduğunu ya da iyi olduğunu düşünmeye çalışıp dinleniyorum
keşke saat başı orda olup olmadığını teyit edebilsem
On gün snr test yapacaklarmış beklicez bakalım hüsranla sonuçlanmasın tek dileğim
düşünmemeye çalış dicem mümkün diil tabi. kitap oku bol bol uzan dinlen bu süreçte. sabırla beklicez canım. sağlıkla sana tutunsun bebeğin.

2 tüpte hidrosalpenx vardı alındı.ayrıca yapışıköı vardı.tekrar histereskopi olucam.rahim duvarım öok icelmil.kürtaj yapan hoca efendi lanet olsun ki rahmimi çok kazımıl.4 kere de tüp denedim tutmayınca rahşm filmi çektirsim gwç oldu ama hala uğraşıyorum

Back
X